Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Neyseki yarın pro yapcaksın cnm
Akşam bezelye pilav bir arada olmamış

Öyle deme ya bikrre anlasamamis olabilir.seviyorsan oda seni seviyorsa herşey çözülür merak etme.anlayisli bir eş olur inş en kısa surede

Haftaya çok heycanlı olcak kızlar bi çoğunuz girebilcesiniz listeye

Tabi bi değerlendirme yapıcaz istikrarlı olanları alıcaz diğerleri bi süre daha bekliycek
gülüşüm kızlar AZ çok bu işin mantığını kaptı o yüzden ben bomba gibi olacaklsrını düşünüyorum

Haftaya çok heycanlı olcak kızlar bi çoğunuz girebilcesiniz listeye

Tabi bi değerlendirme yapıcaz istikrarlı olanları alıcaz diğerleri bi süre daha bekliycek
Kaptanim benim durum nolcak peki:)))

Ooooo kimlerr gelmiş Fitt_anne sultanımmm
kaptaniçem anca yemek telaşı bitti birazdan da bey gelir tekrar bi telaş.filtre kahvemi içerken bakıyım dedim.
ya bişey soracam bu Kahve makinası kaynatmıyor kahveyi sıcak oluyor anca sendekidemi öyle

Kaptanim benim durum nolcak peki:)))

Cnm senin için paylaşım alanında bi oylama yapmamız lazım ve tüm takım kaptanlarımızın onaylaması lazım biri bile itiraz etse olmaz malesef

Oyüzden bi durumu belirten yazı yazıcaksın neden takımı bıraktın neden dönmek istiyorsun vs. Yani savunma gibi düşün bende oylama rica edicem olumlu olursa alıcaz listeye

Hahaha:) sagol canim. Yaptik elimizden geleni. Bakalim bekliyoruz oyle.dil puanimda var bide. Ben inegimdir biraz.hahahaha:))))
90 mı aldın helal olsun bende kayıt oldum ama giremedim sınava Kırıkkale ye verilmiş sınav yerim protesto ettim girmedi :)

kaptaniçem anca yemek telaşı bitti birazdan da bey gelir tekrar bi telaş.filtre kahvemi içerken bakıyım dedim.
ya bişey soracam bu Kahve makinası kaynatmıyor kahveyi sıcak oluyor anca sendekidemi öyle
Evet cnm öyle
İçilcek sıcaklıkta oluyo
Hatta acaba kaynamış su mu koymak gerekli diye düşünmüştüm

Yaaa canim benimmm :) tesekkur ederim. İnanin yapiyorum ama vucudum beni uzuyor mahcup ediyor sizee
boyle gitmeyecek. Bir gun tekrar metabolizmam hizlanacak biliyorum

Tesekkur ederim kaptaan :)
canım benim boşverip ipleri bırakmadığın sürece çok eksiler görmesende önemli değil yavaş olsun devamlı olsun yeter güzellik

vavv konuşuyor menu

Hangi sayfaya yazicam canim rica etsem onu soyler misin.yarin yazarim ben olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…