Neyseki yarın pro yapcaksın cnmKızlar menüm
Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta,peynir,bir galeta,domates,Yeşil biber
Öğle 12.30
Yarım tabak taze fasulye,bir kase yoğurt
Ara 17.30
İki ceviz,iki gün kurusu,yarım muz
Akşam 20.30
Yarım tabak bezelye,bir kase yoğurt,bir kaşık pilav:)
1.5 lt su
Amin canim. Bakalim nasip ya:)Maşallah cnm inşallah gönlüne göre olur atanırsın
Öyle deme ya bikrre anlasamamis olabilir.seviyorsan oda seni seviyorsa herşey çözülür merak etme.anlayisli bir eş olur inş en kısa suredeRabbim isyan etmesin tasiyabildigim kadar taşıcam Rabbim neyin ne zaman olacağını bilir. Ama bende hata sakat essekle yol gidilir mi adam bi defa evlenmiş evliliği becerememiş sen ne diye evleniyorsun bu adamla salaklık bende kızlar şimdi elimle yaptım çekiyorum iste
cumaya yaklaşırken elinden gelenin en iyisini yapan arkadaşım öperim seni
Harikasın cnmm
gülüşüm kızlar AZ çok bu işin mantığını kaptı o yüzden ben bomba gibi olacaklsrını düşünüyorumHaftaya çok heycanlı olcak kızlar bi çoğunuz girebilcesiniz listeye
Tabi bi değerlendirme yapıcaz istikrarlı olanları alıcaz diğerleri bi süre daha bekliycek
Kaptanim benim durum nolcak peki:)))Haftaya çok heycanlı olcak kızlar bi çoğunuz girebilcesiniz listeye
Tabi bi değerlendirme yapıcaz istikrarlı olanları alıcaz diğerleri bi süre daha bekliycek
kaptaniçem anca yemek telaşı bitti birazdan da bey gelir tekrar bi telaş.filtre kahvemi içerken bakıyım dedim.Ooooo kimlerr gelmişFitt_anne sultanımmm
cumaya yaklaşırken elinden gelenin en iyisini yapan arkadaşım öperim seni
Harikasın cnmm
Kaptanim benim durum nolcak peki:)))
90 mı aldın helal olsun bende kayıt oldum ama giremedim sınava Kırıkkale ye verilmiş sınav yerim protesto ettim girmedi :)Hahaha:) sagol canim. Yaptik elimizden geleni. Bakalim bekliyoruz oyle.dil puanimda var bide. Ben inegimdir biraz.hahahaha:))))
Evet cnm öylekaptaniçem anca yemek telaşı bitti birazdan da bey gelir tekrar bi telaş.filtre kahvemi içerken bakıyım dedim.
ya bişey soracam bu Kahve makinası kaynatmıyor kahveyi sıcak oluyor anca sendekidemi öyle
canım benim boşverip ipleri bırakmadığın sürece çok eksiler görmesende önemli değil yavaş olsun devamlı olsun yeter güzellikYaaa canim benimmm :) tesekkur ederim. İnanin yapiyorum ama vucudum beni uzuyormahcup ediyor sizee
boyle gitmeyecek. Bir gun tekrar metabolizmam hizlanacak biliyorum
Tesekkur ederim kaptaan :)
benide terletmiyor, alıştı galiba bünye artıkBende 3mil yapıyorum ama pek terlemiyorum. Bende 1 mil yapıp 15 dk zumba yapıyorum daha iyi ter atıyorum.
iyi fikir öyle deneyim bidahaEvet cnm öyle
İçilcek sıcaklıkta oluyo
Hatta acaba kaynamış su mu koymak gerekli diye düşünmüştüm
vavv konuşuyor menuMenüm
Kahvaltı 8:45
2 wasa, 1 dlm peynir
3 çeri domates, 1 salatalık
Ara 10:00
Tilya kürü
Öğle 12:30
Salata
Izgara tavuk avuç içi kadar
1 bardak ayran
Ara 16:00
Activia
Akşam 18:00
Salata, avuçiçi kadar tavuk göğüs
2 kaşık yoğurt
Ara 19:30
10 tane yerfıstığı
Filtre kahve
2 lit su
Hangi sayfaya yazicam canim rica etsem onu soyler misin.yarin yazarim ben olmazsaCnm senin için paylaşım alanında bi oylama yapmamız lazım ve tüm takım kaptanlarımızın onaylaması lazım biri bile itiraz etse olmaz malesef
Oyüzden bi durumu belirten yazı yazıcaksın neden takımı bıraktın neden dönmek istiyorsun vs. Yani savunma gibi düşün bende oylama rica edicem olumlu olursa alıcaz listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?