Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun canım çok güzel

10.30
Bir yumurta
Domates salatalık biber
Bir yarım sosis
4 ince dilim peynir
1 dilim tam buğday
2 fincan şekersiz cay
13.00
1 ceviz 1incir biraz kuru üzüm
15.30
2 kaşık kısır
19.30
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir tabak kıymalı kabak
Yarım kase yoğurt
2 litre su
Eşim karşımda cips yiyor kaynanam baklava bende çay iciyorum ama bu hafta gitmedi birşey gibi yaaa.

arkadaşım hoşgeldin ben dilek 77 ile başlayıp 64le mezun oldum sende buradan ayrılmazsan hedefe ulaşmana destek oluruz

90 mı aldın helal olsun bende kayıt oldum ama giremedim sınava Kırıkkale ye verilmiş sınav yerim protesto ettim girmedi :)
Sen nerde oturuosn canim:). Bnmde istanbulda ck uzak olmasada yine 30dklik fln bi mesafeydi gliba.heyecandan hatirlamiyorm bile mesafe ne kdr surmustu:)
Cok calismistm.inan bitirdgm kitap sayisini htrlamiyorm:) daha iyisi olabilirdi ama inan o sinav ani insana baya bsyler hissettiriyor:) bitti gitti.smdi calisiyorm ztn.bekliyorm bakalim:)

gider gider sen böyle iradeni konuştur yeterki yavaş yavaş da olsa gider

ben ankara oturuyorum otobüsle iki saatlik yol, hayır yani kayıt alırken birde nerde girmek istersiniz diye sormuşlardı gıcıklığına yapar gibi başka şehre vermişler:) ben çok çalışmadığım için o yolu gitmeye gerek görmedim yakın olsa bi şansımı denemek isterdim

canım acaba bitkisel ilaç alsan kabızlık için iyi olmazmı

canım hafif olsun ama akşam genede ye ben doğru şeyleri vücuda alarak metonun hızlanavağını düşünüyorum

bende sabahları ilk suyum limonlu olur severek içeri ferah ferah,

Öyle deme ya bikrre anlasamamis olabilir.seviyorsan oda seni seviyorsa herşey çözülür merak etme.anlayisli bir eş olur inş en kısa surede
İnşallah tatlım bu arada ne kadar çok yazismissiniz hala yetisemedim size :)

Bende 3mil yapıyorum ama pek terlemiyorum. Bende 1 mil yapıp 15 dk zumba yapıyorum daha iyi ter atıyorum.
Ben terliyorum. Cunku lesli kollarini calistirmadan yururken benim elim kolum durmuyor. Butun hareketleri hoplaya ziplaya yapiyorum ben . Banyo yapmadim daha saclarim hala islak terden. Dusun yani

Ben de pazar olsa da evime dönsem size katılsam okudukça suçlu hissediyorum okudukça şişmanlıyorum çabuk gel pazar

Saat 8 de iş yerinden çıktım o saatten sonrada yemek yemek istemedim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…