Afiyet olsun canım çok güzelSabah
1Haslanmis yumurta
Tam bugday dilimin arasina
Bol marul ve 4 zeytin 1kk peynir koyup sandvic
Sekersiz cay
Oglen
Biraz tavuk doner
Yagsiz salata
1Kasik pilav
3kasik yogurt.
Aksam
Bol salata
3Kasik taze fasulye
Su
2.litre
Spor
15dk leslie 3milin 1 mili
27dk jillian level1
Aksamda
1bardak sekersiz cay icerim
Yatmadan once yogurt kuru
arkadaşım hoşgeldin ben dilek 77 ile başlayıp 64le mezun oldum sende buradan ayrılmazsan hedefe ulaşmana destek oluruzBugun ilk oldugu icin pek yapmadim tam ama yarindan itibaren basliyorum.tam olarak benim karbonhidrat ve tatli zaafim var onlardan uzun bi sure uzak kalirsam vericegime inaniyorum gecen sene yine ayni sebeplerden dolayi istahim acildi ve sorasinda 10 kilo kadar vermistim ama bu sefer 7li rakamlari ilk defa gordum cok moralim bozuluyor birde tüp bebek denesi yapacagim icin yumurta kalitesini bozuyor kilo doktorum gunluk ter attircak spor yap karbonhidrati kes dedi
Sen nerde oturuosn canim:). Bnmde istanbulda ck uzak olmasada yine 30dklik fln bi mesafeydi gliba.heyecandan hatirlamiyorm bile mesafe ne kdr surmustu:)90 mı aldın helal olsun bende kayıt oldum ama giremedim sınava Kırıkkale ye verilmiş sınav yerim protesto ettim girmedi :)
gider gider sen böyle iradeni konuştur yeterki yavaş yavaş da olsa gider10.30
Bir yumurta
Domates salatalık biber
Bir yarım sosis
4 ince dilim peynir
1 dilim tam buğday
2 fincan şekersiz cay
13.00
1 ceviz 1incir biraz kuru üzüm
15.30
2 kaşık kısır
19.30
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir tabak kıymalı kabak
Yarım kase yoğurt
2 litre su
Eşim karşımda cips yiyor kaynanam baklava bende çay iciyorum ama bu hafta gitmedi birşey gibi yaaa.
ben ankara oturuyorum otobüsle iki saatlik yol, hayır yani kayıt alırken birde nerde girmek istersiniz diye sormuşlardı gıcıklığına yapar gibi başka şehre vermişler:) ben çok çalışmadığım için o yolu gitmeye gerek görmedim yakın olsa bi şansımı denemek isterdimSen nerde oturuosn canim:). Bnmde istanbulda ck uzak olmasada yine 30dklik fln bi mesafeydi gliba.heyecandan hatirlamiyorm bile mesafe ne kdr surmustu:)
Cok calismistm.inan bitirdgm kitap sayisini htrlamiyorm:) daha iyisi olabilirdi ama inan o sinav ani insana baya bsyler hissettiriyor:) bitti gitti.smdi calisiyorm ztn.bekliyorm bakalim:)
canım acaba bitkisel ilaç alsan kabızlık için iyi olmazmıGunaydin kizlar. Dun tartilmistim. 70.1 bugun de tartildim 70.1 su 70.1den nefret ettim artik. 20gun 70.1 ne ya. 6lilari iki uc gun gordum. Amma velakin yine wc cikamiyorum 3 gundur. Ben gercekten kronik vakayim. Artik bikmaya basladim sabit kalmaktan. Subati 68 ile kapatmam lazimdi. Hedefim oydu. 2 kilo gerideyim...
canım hafif olsun ama akşam genede ye ben doğru şeyleri vücuda alarak metonun hızlanavağını düşünüyorumKızlar bende şu 80lerden bıktım 84.200 gr daha 29.200 vermem gereken son günlerde bişey yiyemiyorum zaten sabah sadece limonlu şu içtim akşam yemek yemiyorum artık öğlen 1 yada 2 kase çorba içiyorum çok canım bişey isterse biraz fındık yada badem yiyorum
kv laf söylemezmiş :) canım iyleşte dön aramızakız günahına girme zaten hafta sonu oradaydım ertesi gün bu hallere düştüm etme eyleme gözünü seveyim
bende sabahları ilk suyum limonlu olur severek içeri ferah ferah,Herkese günaydınnn
Limonlu ılk suyumu içtim anam ne tok tutuyormuş
Bugün de dikkat edeyim yarın atak yapmak istiyorum bi mani çıkmazsa
Cumayı iple çekiyorum. İştekilere Allah kolaylık versin. Evdekiler e de yardım etsin
Cnm buraya yaz ben kopyalarım paylaşım alanınaHangi sayfaya yazicam canim rica etsem onu soyler misin.yarin yazarim ben olmazsa
Yavaş değil Yaw hızlı gitsinn yerken saymiyodum nekadar yediğimi şimdi yemedigim şeyler gözümde büyüyor hiç yemiyormusum gibiiigider gider sen böyle iradeni konuştur yeterki yavaş yavaş da olsa gider
İnşallah tatlım bu arada ne kadar çok yazismissiniz hala yetisemedim size :)Öyle deme ya bikrre anlasamamis olabilir.seviyorsan oda seni seviyorsa herşey çözülür merak etme.anlayisli bir eş olur inş en kısa surede
Nekadar zamanda verdin canimarkadaşım hoşgeldin ben dilek 77 ile başlayıp 64le mezun oldum sende buradan ayrılmazsan hedefe ulaşmana destek oluruz
canım acaba bitkisel ilaç alsan kabızlık için iyi olmazmı
Aynen bir saat bakmasam çok mesaj birikiyorİnşallah tatlım bu arada ne kadar çok yazismissiniz hala yetisemedim size :)
Ben terliyorum. Cunku lesli kollarini calistirmadan yururken benim elim kolum durmuyor. Butun hareketleri hoplaya ziplaya yapiyorum ben . Banyo yapmadim daha saclarim hala islak terden. Dusun yaniBende 3mil yapıyorum ama pek terlemiyorum. Bende 1 mil yapıp 15 dk zumba yapıyorum daha iyi ter atıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?