Canım sen nasıl yapıyosun ögünlerini fikir edineyim. @ayulduzz da iyi biliyor bu işleri:)Neyseki yarın pro yapcaksın cnm
Akşam bezelye pilav bir arada olmamış
İşyerinde herkes sıcak simit yedi ama tek lokma almadım bende:)10.30
Bir yumurta
Domates salatalık biber
Bir yarım sosis
4 ince dilim peynir
1 dilim tam buğday
2 fincan şekersiz cay
13.00
1 ceviz 1incir biraz kuru üzüm
15.30
2 kaşık kısır
19.30
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir tabak kıymalı kabak
Yarım kase yoğurt
2 litre su
Eşim karşımda cips yiyor kaynanam baklava bende çay iciyorum ama bu hafta gitmedi birşey gibi yaaa.
Yine süper bir menü kaptan.Menüm
Kahvaltı 8:45
2 wasa, 1 dlm peynir
3 çeri domates, 1 salatalık
Ara 10:00
Tilya kürü
Öğle 12:30
Salata
Izgara tavuk avuç içi kadar
1 bardak ayran
Ara 16:00
Activia
Akşam 18:00
Salata, avuçiçi kadar tavuk göğüs
2 kaşık yoğurt
Ara 19:30
10 tane yerfıstığı
Filtre kahve
2 lit su
Masallah canim insallah verecez bu kilolarıMenüm
Sabah:8;30 1 bardak süt 2 tane kepekli bisküvi
Öğlen 12:00 tereyağında 2 yumurta domates salatalık 1 dilim peynir zeytin roka 1 ince belli bardak fındık badem ceviz 1 bardak süt, utanarak yazıyorum ama 2 parça bitter ; ( çok canim çekti de
Aksam 18;00 3 kasık ot yemeği 1 kase lahana çorbası bir avuç ceviz 3 kasık yoğurt domates salatalık 2 lokma peynir
Spor; stepperla 500 adim twister 15 dakika
Canim insallah zayiflarsın ama insallah vucudün kitlığa girdiğini sanıpta savunmaya geçmezKızlar ben yine akşam yemek yemedim sanırım böyle böyle zayiflicam ben :)
Ne güzel demişsin arkadaşım. Normalde aklima gelmeyen şeyleri şimdi canim istiyor.Yavaş değil Yaw hızlı gitsinn yerken saymiyodum nekadar yediğimi şimdi yemedigim şeyler gözümde büyüyor hiç yemiyormusum gibiii
Ben terliyorum. Cunku lesli kollarini calistirmadan yururken benim elim kolum durmuyor. Butun hareketleri hoplaya ziplaya yapiyorum ben . Banyo yapmadim daha saclarim hala islak terden. Dusun yani
Canım elbette öyle de misafirliğe giden ben olsam yemem ama şimdi evime gelen misafirin yanında nasıl yememezlik edeyim. O da çekinir yiyemez ki. Mecburen azar azar yedim.Cnm aç kalman iyi değil
Kendinede uygun bişeyler hazırlasaydın keşke
Etrafımızdaki insanları diyette oldugumuz ve kararlı olduğumuzu göstermemiz lazım
Ya sinameki icince cok ise yariyor ama kendi duzenine girsin istiyorum. Takviye almadan. Eskiden hergun duzenli saatliydi yadiyete baslayana kadar...
iyiki doğmuş canım kizinİyi geceler kızlar ven geldim. Anca gelebildim misafirlerim vardı malum.
Arkadaşlarım kızımın doğum günü dolayısıyla bana süpriz yaptılar. 1 arkadaşım gelecek sanıyodum hepsi gelmiş kapıda doğum günü pastasıyla çokgüzel bi süpriz hazırlamışlar Allah razı olsun hepsinden.
Ben bu sene yapmayacaktım doğum günü eksik kalmasın diye düşünmüşler kızım için
doğum gunu kutlu olsun canım iyiki varlarİyi geceler kızlar ven geldim. Anca gelebildim misafirlerim vardı malum.
Arkadaşlarım kızımın doğum günü dolayısıyla bana süpriz yaptılar. 1 arkadaşım gelecek sanıyodum hepsi gelmiş kapıda doğum günü pastasıyla çokgüzel bi süpriz hazırlamışlar Allah razı olsun hepsinden.
Ben bu sene yapmayacaktım doğum günü eksik kalmasın diye düşünmüşler kızım için
Aminnn:)Günaydın kızlar yepyeni bir gün yepyeni umutlar bizler olsun inşaallah ve tartida eksileri görmek nasip olsun insalllah
İnşallah canim ama şuanda aç olduğumu bile hissetmiyorum. Kendimi tok hissediyorum ve akşam yemek yedikten sonraki şişkinliği yokCanim insallah zayiflarsın ama insallah vucudün kitlığa girdiğini sanıpta savunmaya geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?