Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İşyerinde herkes sıcak simit yedi ama tek lokma almadım bende:)

Yine süper bir menü kaptan.

Masallah canim insallah verecez bu kiloları

Benim menü
Sabah
2 yumurtali maydanozve peynirli omlet
6 tane zeytin
1 bardak süt
Bir avuç kuruyemiş
Ara bol su
Akşam
1buçuk kepçe mercimek çorbası
1 tabak fasülye
4 tane hamsi
Salata
Yoğurt
Su 2 litreyi geçti.
Spor bugün yapamadim çocuk hasta hiç susmuyor. Insallah yarin telafi edecegim.

İyi geceler kızlar ven geldim. Anca gelebildim misafirlerim vardı malum.
Arkadaşlarım kızımın doğum günü dolayısıyla bana süpriz yaptılar. 1 arkadaşım gelecek sanıyodum hepsi gelmiş kapıda doğum günü pastasıyla çokgüzel bi süpriz hazırlamışlar Allah razı olsun hepsinden.
Ben bu sene yapmayacaktım doğum günü eksik kalmasın diye düşünmüşler kızım için

Menümi yazayım mecburen kaçamaklarım var
Sabah
Hiçbirşey yemedim

Akşam 8.00 8.30 gbi
1 içli köfte
Yarım dilim börek
1 kaşık kumpir
3 kaşık domatesli biberli sos
1 ince dilim pasta
4 km de yürüyüş yapmıştım aç karnıma
2.5 lt de su.

Yarına detoks yapcam inş
Bugün böyle oldu artık

Cnm aç kalman iyi değil
Kendinede uygun bişeyler hazırlasaydın keşke
Etrafımızdaki insanları diyette oldugumuz ve kararlı olduğumuzu göstermemiz lazım
Canım elbette öyle de misafirliğe giden ben olsam yemem ama şimdi evime gelen misafirin yanında nasıl yememezlik edeyim. O da çekinir yiyemez ki. Mecburen azar azar yedim.

Kızlar bende 3günde 1form çayı içiyorum yoksa mahfolurum
Ya sinameki icince cok ise yariyor ama kendi duzenine girsin istiyorum. Takviye almadan. Eskiden hergun duzenli saatliydi ya diyete baslayana kadar...
iyiki doğmuş canım kizin
doğum gunu kutlu olsun canım iyiki varlar

Merhaba
Kasim 2016da zayiflamaya karar verdim ve kadinlar kulubunde zayiflama takimlari oldugunu gordum. Ve uye oldum.. 3.takima yonlendirdiler ve iyiki gelmisim. Kurallari okudum. O nedenle burayi 1gun bile aksatmadim.
Zerosima guleryuzlulugu ve anlayisliligi ile daha iyi alismami sagladi.ben ben 78lerde basladigim kilo seruvenine ocak ayina geldigimde 72yi gormustum.fakat grupta motive skntisi vardi. Ben ve birkac arkadasimiz yediklerimize dikkat edip spor yapiyorken.hamurisi yedim simit yedim borek yedim diyip rahat rahat anlatiyorlardi ve her gun nerdeyse kacamakli bir menu oluyordu.ben ise sabah 8aksam 6 calisip istanbul trafiginde 7de evine gelip 30dk da yemek isini halledip spor salonuna iniyordum yada leslie 3 mil yada jillian yapiyordm.sonra bu durum sinirimi bozmaya basladi. Kendi sikayetimi belirtmistim. Rahatsizligimi anlatmistim.fakat bisey duzelmiyordu.dogru duzgun gunluk ugramayip sadece cuma gunu gelince kilom bu diyenlerde oluyordu. Fakat bunalmistim artik ve kiloda verememeye baslamistim.
Benim buradan uzaklasmam lazim dedim ve Zerosima ya mesaj attim.halimi anlattim ve gruptaki bu durumlarin beni yildirdigini anlattim.biraz uzaklasmak belkide tekrardan kilo vermemis saglayacakti.fakat ben izne ayrilinca geri gelinebilcegi detayini bilmiyordum. Oyuzden cikiyorum dedim.
Sonra grup degismis bayagi istikrarli insanlar gelmis ve kimsenin gozunun yasina bakilmadigini gorunce geri donmek istedim.6ay donemeyecegimi ve bir savunma yazmam gerektigini belirtti kaptanimiz. Bende bu yuzden savunmami yaziyim dedim. Umarim derdimi anlatabilmisimdir. Suan 70lerdeyimve bu burdaki arkadaslarin guzelligi iyi niyeti sayesinde oldu.
Zaman ayirdiginiz icin tesekkuler
sahgull

KIZLAAAAAR GÜNAYDIN.

bugün daha iyiyim. iyi dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun.
mide koruyucu ilaç vermişti doktor bi de grip ilacı, ayaklandım. bu patronlarda hiç vicdan yok kolumda serumla geldim çalıştım

amaaa açım bildiğiniz sadece öğlen çorba akşam çorba sabah yok. 4 gündür bu şekil. cuma tartı gününe yetişicem yani

ayrıca midem sanırım küçüldü. abanmayacağım yemeğe ki, daha rahat kontrol edebileyim. hepinizi ara ara takipledim.

sahgull katılım daha fazla sağlarız canım mesele değil :)

@ayulduzz dilekkuşum :) seviyorum seni kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…