slm kızlarrr bugunku menum
sabah
3 dılım kızarmıs ekmek, peynir, 1haslanms yumurta, haslanmıs patates
ara
1 yesıl elma
öğlen
2 küçük kek dilimi, bıtkı cayı
ara
1portakal,1 nar
aksam
ıspanak,erıste,salata
20dk tempolu yuruyus,20 dk egzersız
sımdılık 1 lıtre su ama ıcmeye devam
ben puanlıyım canım hatice burada yok ama cansu ile sen henüz eşleşmediğiniz için bence siz birbirinizi puanlayın zaten bir kaç güne listeler değişir eşinizi öğrenirsiniz
canım haşlanmış patates kek (ki glen yemeği için yapmışsın ) ve 3 dilim ekmek erişte bunların hepsi unlu ve nişastalı besinler o yüzden hepsini aynı güne koyma ekmeğin kepek ekmeğidir umarım
akşam ki erişte fazla sabahki patates te :)
aralarını yapmışsın bu güzel kekik görmezden geliyorum
sporun gayet güzl
suyunu bitirdiğini umuyorum
sana 4 tane
bir tanesini kestim o da öğünlerinde çok fazla unlu ve nişantalı şeyler yediğin için ayy
ben çok katıyım sanki
ama bilinki ne istiyorsam çıtır olmanız için yapıyorum
Samanyolu bugün girmemişsin.. ben senin için dünü ve bugünü paylaşayım canım
dün:
sabah 1 parca ekmek süt
öğlen salata ve kızarmıs tavuk göğüs
akşam: bezelye ve havuc ve patateslı bir yemek
aralarda ise meyveli yoğurt..
yarım saat yürüyüş yaptım
2 litre su içtim
bugün ise:
2 litre su yarım saat yürüyüş
sabah: ekmek süt
öğlen: regl oldugum ıcınkarınve bel ağrısıından bişeycık yıyemedımagzımı acamadımbıleee
akşam: kızamış balık ve ekmek ve bisküvi
öğledensonra arada: badem
Canımben yarın akşam gelipte yediklerimi yazarsam sen puanlayamadan ben tabelayı belkide yapmış olucam... ne dersin onuda bugünmü yzayım yanı ne yemeyiplanlıyorsam?
Haticecim bazı arkadaşlar her gün puanlanmamış.. onları puanlandıkları kadar yazıcam olurmu:18:
canım dogru söylüyorsun ama dışarıda yemek istemedim evede gelmem geç oldu mecbur yle oldu yaniseebucum dünkü menünboncuk haketti ancak öğün atlamaayacağız lahana yesek de bir de benimkine bak korkunç
sabah 2 tane jelibon meyve çayı
öğle 1 kase erişteli mercimek çorbası 2 dilim fırında karnabahar yoğurtlu ssalçalı
akşam 1 parça kızarmış somon 3 kaşık yumurtalı ıspanak
ara 1 mandalina
su içtim spor yok
memnun memnunolduğu kadar artıık canım paylaşmayanlar da düşük boncuk alır napalım
bu hafta ben takip edeceğim herkes güzelce eşini yorumlasın ona göre S.A.ya da akşam 7ye kadar boncuklarınızı bitirip teslim edin
semo-samanyolu
S.A.-cansu
seebu-pinup
hatice-serap
nasıl herkes eşinden memnun mu
canım dogru söylüyorsun ama dışarıda yemek istemedim evede gelmem geç oldu mecbur yle oldu yanibugün söz akşam çıkıcam dışarı akşama kadar sporumda ana ara öğünlerimde çok iyi olucak
ayyyy jelibonnn bayılırımmşu diyetten önce hergün yerdim sevgilim bana çiçek yerine jelibon getirirdi
araların yok
sabah kahvaltında yok
öğlen akşam güzel ama sabah kötü
sporda yok
bugün sporu 1 saat yerine bir buçuk saat yap emi canım cezalısın
ikimizde salmışız dün
malesef suya
eveet canım haklısın cezamı çekeceğim bugün sen bu haftta çok fazla kilo vermişsin çok güzel ama dikkatli olmalısın geri alınabilir kolayca
seebucum dünkü menünboncuk haketti ancak öğün atlamaayacağız lahana yesek de bir de benimkine bak korkunç
sabah 2 tane jelibon meyve çayı
öğle 1 kase erişteli mercimek çorbası 2 dilim fırında karnabahar yoğurtlu ssalçalı
akşam 1 parça kızarmış somon 3 kaşık yumurtalı ıspanak
ara 1 mandalina
su içtim spor yok
bu hafta kilo veremedim çok üzgünüm kızlar düzenli beslenemedim reglin etkisi olabilir inanılmaz şiş hissediyrum kendimi
hatıce hatıce hatıcekahvaltı gunun en onemlı ogunu hıc 2 jelıbonla gecıstırılırmı,
Oglen ıcınaksam kızarmıs somon parcasının kızartma olma sebebıyle kucuk bı parca olmus olmasını umut ederek su ıcın spor
kahvaltı ıcın cezalısın 30 dk tempolu yuruyus cıkamazsan evdede yapabılırsın benım gıbı salonda 4 donerekbıde 50 mekık
canım sen sıkma canını regli sonrası ödem atarsın lahana çobası yaparsın bir gün ödemlerin gider ve o haftada en az 1 kg verirsin deneyimlerle sabit
bir de dengeli beslenmedin pek sende hatanın farkındasın sıkma tatlı canını öbür hafta hal yoluna koyarsın yeterki sen azimi kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?