Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu hafta lısteye eklenmıcek olmama cok sevındım
cunku malesef bı tık gerıleme yok tartıda :26:
sınav zamanım ve kendımı cokgergın hıssedıyorum bunun olumsuz etkısı olmaz umarım
bıde ben cozemedım kım kıme verıyo bı eslesmemı var cunku ben kımseye dokunmuyorum bazen bazı monulere gaddar cezalar veresın var
saka saka eslesme varsa esım kım yoksa sayet banada bırılerı boncuk versınnnn

ben puanlıyım canım hatice burada yok ama cansu ile sen henüz eşleşmediğiniz için bence siz birbirinizi puanlayın zaten bir kaç güne listeler değişir eşinizi öğrenirsiniz
canım haşlanmış patates kek (ki glen yemeği için yapmışsın ) ve 3 dilim ekmek erişte bunların hepsi unlu ve nişastalı besinler o yüzden hepsini aynı güne koyma ekmeğin kepek ekmeğidir umarım
akşam ki erişte fazla sabahki patates te :)
aralarını yapmışsın bu güzel kekik görmezden geliyorum
sporun gayet güzl
suyunu bitirdiğini umuyorum
sana 4 tane
bir tanesini kestim o da öğünlerinde çok fazla unlu ve nişantalı şeyler yediğin için ayy
ben çok katıyım sanki
ama bilinki ne istiyorsam çıtır olmanız için yapıyorum

Son düzenleme:

su yarım lıtre daha ıctım.. Icerım ıcmeye 2lt devırırım ama wc gıtmekten ders calısamyorum
ekmek kepek evet
sanırım karbonhıdrattan vazgecmek kolay degıl

seebucum dünkü menün boncuk haketti ancak öğün atlamaayacağız lahana yesek de bir de benimkine bak korkunç
sabah 2 tane jelibon meyve çayı
öğle 1 kase erişteli mercimek çorbası 2 dilim fırında karnabahar yoğurtlu ssalçalı
akşam 1 parça kızarmış somon 3 kaşık yumurtalı ıspanak
ara 1 mandalina

su içtim spor yok

olduğu kadar artıık canım paylaşmayanlar da düşük boncuk alır napalım
bu hafta ben takip edeceğim herkes güzelce eşini yorumlasın ona göre S.A.ya da akşam 7ye kadar boncuklarınızı bitirip teslim edin

semo-samanyolu
S.A.-cansu
seebu-pinup
hatice-serap
nasıl herkes eşinden memnun mu

61,9 / 61, 3 / 0,6 / %97

semooş sen bana boncuk verme hıh

boncukalrını akşam vericem hemen kaçmam lazım

canım dogru söylüyorsun ama dışarıda yemek istemedim evede gelmem geç oldu mecbur yle oldu yani bugün söz akşam çıkıcam dışarı akşama kadar sporumda ana ara öğünlerimde çok iyi olucak
ayyyy jelibonnn bayılırımm şu diyetten önce hergün yerdim sevgilim bana çiçek yerine jelibon getirirdi
araların yok
sabah kahvaltında yok

öğlen akşam güzel ama sabah kötü
sporda yok
bugün sporu 1 saat yerine bir buçuk saat yap emi canım cezalısın
ikimizde salmışız dün
malesef suya

memnun memnun
ayy ne güzel kalabalık kalabalıgız eşleştiricek kişi bulamıyorduk ne güzell bisssüürüüü olduk

kızlar bu arada bugün diyetimin 4 haftası
3 gruptada tabloya dahil edilişimin 3 haftası
1 ayda verdiğim toplam kilom 4.900

inşallah diğer aylarda ayn şekilde dengeli olarak devam eder

Son düzenleme:

eveet canım haklısın cezamı çekeceğim bugün sen bu haftta çok fazla kilo vermişsin çok güzel ama dikkatli olmalısın geri alınabilir kolayca

***3. TAKIM 191. ETAP***

Semo ( 67,30 / 67,30 / 0,00 / 0,00% )
hatice_84 ( 55,80 / 55,80 / 0,00 / 0,00% )
tgull ( 65,40 / 64,70 / 0,70 / 1,07% )
S_A ( 76,80 / 76,80 / 0,00 / 0,00% )
samanyolu ( 66,00 / 65,60 / 0,40 / 0,61% )
pinup ( 61,90 / 61,3 / 0,6 / 0,97% )
seebu ( 69,30 / 67,1 / 2,2 / 3,17% )

3.takim toplam kilo ( 462,50 / 0,00 / 0,00 / 0,00% )

eveet canım haklısın cezamı çekeceğim bugün sen bu haftta çok fazla kilo vermişsin çok güzel ama dikkatli olmalısın geri alınabilir kolayca

canım aslaa asla almak diye bir şey yok kendimi spora ve suya bogarım ben bunu ne işkencelerle veriyorum o kadar dışarıda yorulup daha dinlenmeden spora başlıyorum evde ne mamalar var ben hiç birine bakamıyorum
o yüzden inanılmaz dikkat edicem başka yolu yok yolum uzun
sizde ben yaramazlık yaptıgım zaman cezalara bogun

bu hafta kilo veremedim çok üzgünüm kızlar düzenli beslenemedim reglin etkisi olabilir inanılmaz şiş hissediyrum kendimi

hatıce hatıce hatıce kahvaltı gunun en onemlı ogunu hıc 2 jelıbonla gecıstırılırmı,
Oglen ıcın aksam kızarmıs somon parcasının kızartma olma sebebıyle kucuk bı parca olmus olmasını umut ederek su ıcın spor
kahvaltı ıcın cezalısın 30 dk tempolu yuruyus cıkamazsan evdede yapabılırsın benım gıbı salonda 4 donerek bıde 50 mekık

bu hafta kilo veremedim çok üzgünüm kızlar düzenli beslenemedim reglin etkisi olabilir inanılmaz şiş hissediyrum kendimi

canım sen sıkma canını regli sonrası ödem atarsın lahana çobası yaparsın bir gün ödemlerin gider ve o haftada en az 1 kg verirsin deneyimlerle sabit
bir de dengeli beslenmedin pek sende hatanın farkındasın sıkma tatlı canını öbür hafta hal yoluna koyarsın yeterki sen azimi kaybetme

serapcım senden korktum ama bu menümü seebu yorumladı 1 boncuk verdi sadece yarından itibaren birbirimizin koçuyuz güzel kilolar verdir bana ben de sana ama cezalarımın hepsini yapacağım ne çok yaaa

ya ben hamilelik ve sonrasındaki dışında kendimi bildim bileli hep bu kilodaydım zaten o yüzden bu kadar zorlanıyorum bundan sonra verirsem aktif değil depo yağlardan olacak inş

bugun bıraz erımısım tartı oyle soyluyo 66.8 gosterdı.. Onume daha bı umutla bakıyorum artık

tamam hatıcecımm ama kahvaltılarımız daha ozenlı olsun malum uzmanlar bangır bangır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…