Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sanada ceza veriyorum
Akşamları salata yiyceksin

Haş tavuklu
Peynirli
Ton balıklı olabilir
Yapma eşim bünyem alışmışken akşam yemek yemek istemiyorum yoksa kendimi kaybederim ondan yememek en güzeli ama bak hepinizi dinledim kahvaltı yaptım öğle yemeği yedim akşama doğru orta bi türk kahvesi içtim yeter canım çok çikolata istedi ama yemedim

Sonra patlama yaşarsan sorarım ama sana
Yoğurt ye bari bi kase

Bende regli olucam şiştim karnı ağrıyo bari haftasonu olsamda yatsam dinlensem

R Rossss68 bak yolarim seni kız kilolarımiz aynı yaris benimle birlikte verelim şu kilolari diğerleri bilmez belki o kadar kilolu değiller ama şuan ikimiz aynıyız ben aynaya baktığımda senin de nasıl olduğunu anlayabilirim o kötü yağlardan ve etrafımızda bize tombis diyen insanlardan kurtuluyoruz o kadar yoldurtma kendini akşam akşam. Bak birazcık insan oldum çirkefe çevirdin beni yarın tartıl yorum ve yarışa başlıyoruz seninle surda mayısa ne kaldı

Yarin tartilip kilomu yaziyorum deneme aur3si basliyor kac hafta deneme suresi
Tamam cnm
İlk sayfada kurallarımız var okursan kabul ettiğini beyan edersen sevinirim

2 hafta deneme süremiz var eğer katılımın yeterli olur kurallara uyarsan 3. Cuma listeye girebiliyorsun

Bu arada ben gülşah
Takım kaptanıyım
75 lerden 68 e düştüm 58 hedef suan izindeyim cnm

Ustmde bi mutsuzluk var.dokunsalar aglarm.dun aksam ztn poyraz karayeli izlerken agladim.
Ben her gun spora gidiyorm ya.eşim espriyle karisik yalniz birakiyosun beni ztn kac saat gorusuyoruz gunde dedi. Uzuldum. Ben bi sinirlama yaapmam lazm
Cumartesi pazar pazartesi fln yapip bitirmem lazm. Yoksa espriylede olsa anlatti derdini
Cok uzuldum o oyle diyince. Ama ben spor yapiodum. Kendimi iyi hissetmek icin yptm. Gayet iyisin kim sana boyle kendini kotu hissettirdide uzdu seni boyle zayiflama olaylarina girdin nekdrda guzelsin falan diyip durdu. Ah ya ben uzdum mu simdi onu

Hedefine az kalmış kuzum sakın bırakma bir 2 ay sonra hedefine ulaşırsın emin ol esin seni öyle daha çok beğenir bide bizi düşün başladığımda 88 kiloydum gatta bir ara 91 kiloyu gordum

Haklı bencede bende çalışsam ve eşim mennunsa goruntumden hergun yapmam onla vakit geçirirdim yanı herkes faklı ben biraz koca yanımdan ayrılmasın o kafadayim.a ma kendini üzme ne güzel dile getirmiş

Haklisin arkadaşım sahgull ülde dediği gibi bir yaz daha kilolu geçmeyecek.
Evet o tombiş diyenlerden de nefret ediyorum.

Hedefine az kalmış kuzum sakın bırakma bir 2 ay sonra hedefine ulaşırsın emin ol esin seni öyle daha çok beğenir bide bizi düşün başladığımda 88 kiloydum gatta bir ara 91 kiloyu gordum
Kuzum evet az kaldi. 6kilo daha ondan snra tamam. Ama spor gunlerini haftada 5 6 gun deilde. 3gune indiriyim. Yalniz kaliyor evde. Benim onun yanina gelmem kafadan 1.t 2 saat. Sporu yapiyorm geliyorm ebe dus al fln derken 2 saati buluyor.
Snde azimlisin canim.ah bide aksam salata bile olsa yesen ne guzel olck:)).snde hedefine ulasacaksin canim bitecek hepsi bu kilolarn

Gorumcem 58kilo falan kaynanam hep birşey anlatırken işte kızım gibi zayıf kizim gibi ince uzun güzel vs diyor çok sinir oluyorum yaaa.sanki balık etli olunca güzel olunmuyor esimde zayıf meraklisiii ailecek yanii

Haklı bencede bende çalışsam ve eşim mennunsa goruntumden hergun yapmam onla vakit geçirirdim yanı herkes faklı ben biraz koca yanımdan ayrılmasın o kafadayim.a ma kendini üzme ne güzel dile getirmiş
Evet kirmadan soyledi sagolsun. Bende snn gibiyim.hep birlikte olalim isterm. Ama tabi ayri takilcgmz zamanlarida anlayisla karsilarim ayda 1 olur oyle 2 3 saat arkadaslarla biseyler yeme icme. Herkesn kendi arkadasinada ihtiyaci oluyor.

Gorumcem 58kilo falan kaynanam hep birşey anlatırken işte kızım gibi zayıf kizim gibi ince uzun güzel vs diyor çok sinir oluyorum yaaa.sanki balık etli olunca güzel olunmuyor esimde zayıf meraklisiii ailecek yanii
Canim profilinin altina boyun kilon gorunmuyor.oyzdn kilo durumunu bilmiyorm.
Kayinvalidenin tutumu hic hos degilmis. Yani kadin kadina bunu yapmamali. Eskidende balik etliymis unluler oyle aman aman zayif degillermis.guzellik algisi surekli degisiyor insanlarda buna gore guzel fln diyor. Bana gore guzellik bi insan guldugunde gozlerinin ici guluyosa agzindan guzel laflar iyilikler dokuluyosa kalpten gelen bir samimiyeti varsa kimsenin kilina zarar vermiyorsa en guzel insandir

Ahh kuzzum birazcık kıskanmış enişte bence
Birgün yapıp birgün ara verebilirsin

Kabul ediyorum kurallar çok güzel gerçekten menüyü akşam değilde ertesi ssabah paylaşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…