Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cok ayip ya. Nsl sozler boyle. Kuzum kiyamam. Uzulme sen bunlara. Nsl gormek istersen oyle goruyorsun malesef. Bazen he he diyip gecmek gerekiyor.

Devetabani miskincik ebe gumeci de vardı valla değişik isimler kuzu ben tam bilmiyorum sen nerelisin
Ben aksaraylıyım canim
Anam senin kv beni görse bir cisim yaklaşıyor diye kaçar herhalde.

Baya kotulestim ya iyice grip oldum he yandikkk bebisimide yapcam.hadi herkese iyi geceler.ins yarin yuzumuzun gulecegi şeyler olur..

selamkızlar yeni girdim eve ne ettiniz bakalım

Baya kotulestim ya iyice grip oldum he yandikkk bebisimide yapcam.hadi herkese iyi geceler.ins yarin yuzumuzun gulecegi şeyler olur..
geçmiş olsun canım dinlenmeden geçmez bu meret fırsat buldukça yat en iyisi

Tartı tartıya fark var en güzeli hangi tartıyla başladıysan onla devam etmek. gerçi temennimiz inşallah doğru çıkar kv tartıdaki rakam

Gorumcem 58kilo falan kaynanam hep birşey anlatırken işte kızım gibi zayıf kizim gibi ince uzun güzel vs diyor çok sinir oluyorum yaaa.sanki balık etli olunca güzel olunmuyor esimde zayıf meraklisiii ailecek yanii
canım hiç taviz verme. ben memnunum anne bu halimden zayıflarsam kimse için zayıflamam sadece kendim için ilerde sağlık problemi olmasın diye zayıflarım de.. kv senin zayıflığını ne edeceğimiş çirkef geline düşmemiş ozaman önemli olan huy güzelliği olduğunu anlardı

• Gorumcem 58kilo falan kaynanam hep birşey anlatırken işte kızım gibi zayıf kizim gibi ince uzun güzel vs diyor çok sinir oluyorum yaaa.sanki balık etli olunca güzel olunmuyor esimde zayıf meraklisiii ailecek yanii
  • hic sorma canım benimkiler de öyle benum ki bugün dalga geciyo oğluma diyoki annen 83kilomu öyle gösteriyo maşallah kendısı mıyonya ben dıyoo 72 kiloyum annen tartıyaya çıksında kilosuna bakalım kac sinir oldum yarın iki haftamdır ağzına abur cubur zıvır gırmedı bundan bundan sonrada girmeyecek hedef kilona girene kadar

170 boyum73 kiloyum. Ay nebilimya zayiflikla güzelliği eş tutuyor bazilari. Ben bide o kızını çok beğeniyor ondan sanırım ne yapsa güzel geliyor ona
kız neyin var senin 3kilo versen bile zayıf kategorisine girersin. bir daha kv kızını övdüğü zaman deki. kuzguna yavrusu Şahin görünürmüş sen övme el övsün kızını kvciğim:) bidaha ağzını açamaz

bu sözler demoralize etmesin daha çok hırslandırsır onlarınki destek değil köstek olmak inadına zayıfla

İşte sanki yiyince sinirim geçicek bide yedim diye kendime sinie oldum
ne yazıkki biz kadınların genel alışkanlığı moral bozuncs buzdolabı önünde alıyoruz soluğu ams zaten bizi üzen çevrenin yanında birde nefsimize hakim olmıyacak iyce kendimizi yıpratıp demoralize ediyoruz.. şöyle düşünsek ben değerliyim şu kısacık ömürde insanların beni yıpratmasına izin vermiycem beni benden başka düşünen yoksa ben kendimin kıymeti bilecem ve ben bütün enerjimi zayıflamak için harcıycam hayallerime istediğim bedene kavuşmak için, inan böyle düşünürsen hıncını yemeklerden değil spordan çıkarırsın.. ben yaptım oldu sende dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…