Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar menüm

Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta,çok az peynir

Öğle 12.30
4 kaşık et kavurma,yarım kase yoğurt

Ara 17.30
İki gün kurusu,iki ceviz

Akşam 20.00
Bir tane haşlanmış tavuk but

2.5 lt su

Ahh kuzzum birazcık kıskanmış enişte bence
Birgün yapıp birgün ara verebilirsin
Evet kaptanim. Ben oyle yapiyim. Haftasonu 2 gun yapip.haftaicide 2gun yapsam iyi olur.
Erkeklerde bazen cocuklasiyor cidden

Demet muthis bir menu. 2 haftaya fln seni mezun ederiz:)

170 boyum73 kiloyum. Ay nebilimya zayiflikla güzelliği eş tutuyor bazilari. Ben bide o kızını çok beğeniyor ondan sanırım ne yapsa güzel geliyor ona

Ben öğlen 1 tane de haşlanmış yumurta yemiştim unutmuşum yazmayi

170 boyum73 kiloyum. Ay nebilimya zayiflikla güzelliği eş tutuyor bazilari. Ben bide o kızını çok beğeniyor ondan sanırım ne yapsa güzel geliyor ona
Canim senin biseyin yokmus ya. Bende dedm tombissin glina. 1.70boya 73 iyi. 69olsan daha iyi.yani abarti bsyn yokmus.ay ozaman sakın komplekse girme canim.ozguvenli ol. Bir insan gormek isterse zaten gorur sendeki iyiligi guzelligi

Wuhuu!! Yarina cok iddalisin bu menuden onu anliyorum :) super otesiii

Ben öğlen 1 tane de haşlanmış yumurta yemiştim unutmuşum yazmayi

Ya sutlu ot yemegi nasil oluyormus. Ben de cok severim otlari :) nerelisin ki sen

Canim senin biseyin yokmus ya. Bende dedm tombissin glina. 1.70boya 73 iyi. 69olsan daha iyi.yani abarti bsyn yokmus.ay ozaman sakın komplekse girme canim.ozguvenli ol. Bir insan gormek isterse zaten gorur sendeki iyiligi guzelligi
Bir yaz bunlarla tatile gitcez hasema almaya gittik kızı yok yanımızda ben kabinde deniyorum diyor kilolu bukız ona olmaz satıcıyla konuşuyor.kizinada alcaz o zayıf ya olur ona dedi ben cok kötü oldum millete öyle diyor benim yanımda almadım tabi eve geldim eşime anlattım ağladım geldi gördü yok goguslerim 85di işte büyük diyor bide bizde büyük goguslu yok fln sanki kötü biseymis gibi.. nyse çok önemli değil aklıma geldi anlatım dedim bu insanlarda kilolu insan çirkin gibi bisey oluşmuş

Wuhuu!! Yarina cok iddalisin bu menuden onu anliyorum :) super otesiii

Ya sutlu ot yemegi nasil oluyormus. Ben de cok severim otlari :) nerelisin ki sen
Antalyalıyım kuzum memleketten geldi de dağlardan toplanan çeşitli mis kokan otlar soğanla kavuruyosun otları piştikten sonra sütünü de koy ohh miss ))afiyet olsun

Kızlar kayınvalideme geldim yatmadan tartılıyım dedim 59 gösterdi imkansız 59 olmam bu hafta hiç dikkat edemedim çünkü tartı işi kaldı benim yarın kaptanım affet bu hafta mezun olana dek evde oturcam artık sahgull

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…