Evet kaptanim. Ben oyle yapiyim. Haftasonu 2 gun yapip.haftaicide 2gun yapsam iyi olur.Ahh kuzzum birazcık kıskanmış enişte bence
Birgün yapıp birgün ara verebilirsin
Demet muthis bir menu. 2 haftaya fln seni mezun ederiz:)Kızlar menüm
Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta,çok az peynir
Öğle 12.30
4 kaşık et kavurma,yarım kase yoğurt
Ara 17.30
İki gün kurusu,iki ceviz
Akşam 20.00
Bir tane haşlanmış tavuk but
2.5 lt su
170 boyum73 kiloyum. Ay nebilimya zayiflikla güzelliği eş tutuyor bazilari. Ben bide o kızını çok beğeniyor ondan sanırım ne yapsa güzel geliyor onaCanim profilinin altina boyun kilon gorunmuyor.oyzdn kilo durumunu bilmiyorm.
Kayinvalidenin tutumu hic hos degilmis. Yani kadin kadina bunu yapmamali. Eskidende balik etliymis unluler oyle aman aman zayif degillermis.guzellik algisi surekli degisiyor insanlarda buna gore guzel fln diyor. Bana gore guzellik bi insan guldugunde gozlerinin ici guluyosa agzindan guzel laflar iyilikler dokuluyosa kalpten gelen bir samimiyeti varsa kimsenin kilina zarar vermiyorsa en guzel insandir
İnş canım:)ama zor gidiyor artıkDemet muthis bir menu. 2 haftaya fln seni mezun ederiz:)
Ben öğlen 1 tane de haşlanmış yumurta yemiştim unutmuşum yazmayiMenüm
Sabah; 1 bardak süt 1 dilim peynir 10 kadar badem
Öğlen; 4 yemek kaşığı sütlü ot yemeği 2 kasık yoğurt 1 avuç fındık badem yarım activia
Akşam; 6 izgara tarzi ( tavada yagsiz) köfte 6 yemek kaşığı yigurtlu brokoli salatası 10 kadar badem fındık
2 litre su daha iciçem
Spor; stepperla 500 adim 2 mil leslie 100 mekik @ayulduzz canım. Sporda seni etiketlemeyi hep unuttum
1 bardak yeşil çay ve yoğurt kurumu de yaparım tamamdır kizlarrr))
Sen istedğini yap kayınvaliden kızını begenir zaten canım170 boyum73 kiloyum. Ay nebilimya zayiflikla güzelliği eş tutuyor bazilari. Ben bide o kızını çok beğeniyor ondan sanırım ne yapsa güzel geliyor ona
Cnm ister akşam istersen sabah paylaşabilirsinKabul ediyorum kurallar çok güzel gerçekten menüyü akşam değilde ertesi ssabah paylaşıcaz
Canim senin biseyin yokmus ya. Bende dedm tombissin glina. 1.70boya 73 iyi. 69olsan daha iyi.yani abarti bsyn yokmus.ay ozaman sakın komplekse girme canim.ozguvenli ol. Bir insan gormek isterse zaten gorur sendeki iyiligi guzelligi170 boyum73 kiloyum. Ay nebilimya zayiflikla güzelliği eş tutuyor bazilari. Ben bide o kızını çok beğeniyor ondan sanırım ne yapsa güzel geliyor ona
Kızlar menüm
Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta,çok az peynir
Öğle 12.30
4 kaşık et kavurma,yarım kase yoğurt
Ara 17.30
İki gün kurusu,iki ceviz
Akşam 20.00
Bir tane haşlanmış tavuk but
2.5 lt su
Ben öğlen 1 tane de haşlanmış yumurta yemiştim unutmuşum yazmayi
Hiç hoş değilya bende kiziyim bidaha dedin kizim gibi güzel dicem benim gibi mi diyebilirsem tabi bakalım ne dicek.Sen istedğini yap kayınvaliden kızını begenir zaten canım
Bu sefer farklı bir strateji izleyim dedım canım yarın bakacaz duruma inşWuhuu!! Yarina cok iddalisin bu menuden onu anliyorum :) super otesiii
Ya sutlu ot yemegi nasil oluyormus. Ben de cok severim otlari :) nerelisin ki sen
Bir yaz bunlarla tatile gitcez hasema almaya gittik kızı yok yanımızda ben kabinde deniyorum diyor kilolu bukız ona olmaz satıcıyla konuşuyor.kizinada alcaz o zayıf ya olur ona dedi ben cok kötü oldum millete öyle diyor benim yanımda almadım tabi eve geldim eşime anlattım ağladım geldi gördü yok goguslerim 85di işte büyük diyor bide bizde büyük goguslu yok fln sanki kötü biseymis gibi.. nyse çok önemli değil aklıma geldi anlatım dedim bu insanlarda kilolu insan çirkin gibi bisey oluşmuşCanim senin biseyin yokmus ya. Bende dedm tombissin glina. 1.70boya 73 iyi. 69olsan daha iyi.yani abarti bsyn yokmus.ay ozaman sakın komplekse girme canim.ozguvenli ol. Bir insan gormek isterse zaten gorur sendeki iyiligi guzelligi
Antalyalıyım kuzum memleketten geldi de dağlardan toplanan çeşitli mis kokan otlar soğanla kavuruyosun otları piştikten sonra sütünü de koy ohh missWuhuu!! Yarina cok iddalisin bu menuden onu anliyorum :) super otesiii
Ya sutlu ot yemegi nasil oluyormus. Ben de cok severim otlari :) nerelisin ki sen
Otu hic sutle denememistim sanirim :)Antalyalıyım kuzum memleketten geldi de dağlardan toplanan çeşitli mis kokan otlar soğanla kavuruyosun otları piştikten sonra sütünü de koy ohh miss))afiyet olsun
Banada değişik geldi:)Otu hic sutle denememistim sanirim :)
Otlarin ismi varmi canimAntalyalıyım kuzum memleketten geldi de dağlardan toplanan çeşitli mis kokan otlar soğanla kavuruyosun otları piştikten sonra sütünü de koy ohh miss))afiyet olsun
Dene bence canım sen nerelisinOtu hic sutle denememistim sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?