oy yerim böyle güzel çirkefliği ben@Gencanne68 bak yolarim seni kız kilolarımiz aynı yaris benimle birlikte verelim şu kilolari diğerleri bilmez belki o kadar kilolu değiller ama şuan ikimiz aynıyız ben aynaya baktığımda senin de nasıl olduğunu anlayabilirim o kötü yağlardan ve etrafımızda bize tombis diyen insanlardan kurtuluyoruz o kadar yoldurtma kendini akşam akşam. Bak birazcık insan oldum çirkefe çevirdin beni yarın tartıl yorum ve yarışa başlıyoruz seninle surda mayısa ne kaldı
hastayım böyle düşünceli kadınlaraUstmde bi mutsuzluk var.dokunsalar aglarm.dun aksam ztn poyraz karayeli izlerken agladim.
Ben her gun spora gidiyorm ya.eşim espriyle karisik yalniz birakiyosun beni ztn kac saat gorusuyoruz gunde dedi. Uzuldum. Ben bi sinirlama yaapmam lazm
Cumartesi pazar pazartesi fln yapip bitirmem lazm. Yoksa espriylede olsa anlatti derdini
Cok uzuldum o oyle diyince. Ama ben spor yapiodum. Kendimi iyi hissetmek icin yptm. Gayet iyisin kim sana boyle kendini kotu hissettirdide uzdu seni boyle zayiflama olaylarina girdin nekdrda guzelsin falan diyip durdu. Ah ya ben uzdum mu simdi onu
İyi guldum yaa çok sagolBen aksaraylıyım canim
Anam senin kv beni görse bir cisim yaklaşıyor diye kaçar herhalde.
Tamam fıstık brnde bırakmam seni zaten daha bi yere helebir geldeKızlar kayınvalideme geldim yatmadan tartılıyım dedim 59 gösterdi imkansız 59 olmam bu hafta hiç dikkat edemedim çünkü tartı işi kaldı benim yarın kaptanım affet bu hafta mezun olana dek evde oturcam artıksahgull
İşte sanki yiyince sinirim geçicek bide yedim diye kendime sinie oldum
Banada kaç kilosun deyip duruyor demiyorum birşey bi ara yine kilo almıştım diyo 5kilo vermem lazım :)
- hic sorma canım benimkiler de öyle benum ki bugün dalga geciyo oğluma diyoki annen 83kilomu öyle gösteriyo maşallah kendısı mıyonya ben dıyoo 72 kiloyum annen tartıyaya çıksında kilosuna bakalım kac sinir oldum yarın iki haftamdır ağzına abur cubur zıvır gırmedı bundan bundan sonrada girmeyecek hedef kilona girene kadar
Bende uyuyamiyorum nefes alamiyorum yaSanırım bende grip oluyorum boğazlarım kurudu uyuyamadım bi ilaç aldım şimdi bir yandand regli geliyoo gibi Allahım yardım yarınıda atlatsam
Diyemem kız oyleyaaa yada deneyeyim bi tepkisini merak ediyorumkız neyin var senin 3kilo versen bile zayıf kategorisine girersin. bir daha kv kızını övdüğü zaman deki. kuzguna yavrusu Şahin görünürmüş sen övme el övsün kızını kvciğim:) bidaha ağzını açamaz
İlaçta alamazsın senBende uyuyamiyorum nefes alamiyorum ya
Diyemem kız oyleyaaa yada deneyeyim bi tepkisini merak ediyorum
Evet ya inş uyuyabilirsemmm.. kız demesin ya ne hırsı sinir oluyor insanİlaçta alamazsın sen
Sabah ıhlamur falan yap iç cnm
Evet cnm uyuyalımda şişmeyelim sabahaEvet ya inş uyuyabilirsemmm.. kız demesin ya ne hırsı sinir oluyor insan
benimkine görw ben çok zayıfım spor yapmama kızar kurusdun iyce diyr:)Ayy benim kv böle şeyler söylesede dahada hırslansam ama söylemez
bebişim öyle sözleri espiri yapıyormuş gibi hissiyle lakin amaç laf sokmak karşı taraf espirimi yaptı bu kadın lafmı soktu anlamayacak:)alınırsa takılıyorum sana alındınmı yoksa aşkolsun dersin:) sonuç sen öcünü almış içinin yağları erimiş olur:)Diyemem kız oyleyaaa yada deneyeyim bi tepkisini merak ediyorum
Bak yabebişim öyle sözleri espiri yapıyormuş gibi hissiyle lakin amaç laf sokmak karşı taraf espirimi yaptı bu kadın lafmı soktu anlamayacak:)alınırsa takılıyorum sana alındınmı yoksa aşkolsun dersin:) sonuç sen öcünü almış içinin yağları erimiş olur:)
:) geçmiş olsun canım bu hafta sonu dinlende Bari atlatırsın inşallah çabucakGözlerim yanıyo kesin gribim kendime nazar ettim
Görümcedende kaptım virüsü
Hayırlı bişey bulaşmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?