Rabbim hayırlı zamanda gönlünün muradını nasip etsin inşallahEvet dusunuyoruz canim. Yani doktora gittik.hic bir engel yok dedi. Sdce 6ay onceden folik asit kullanmaya baslayin dedi. Bende 65li rakamlari gornek istiyorm.kafa olarak tam o moda giremedim. 3yil olacak ama biz hala o kafalarda degiliZ:)
Smdi kullanmaya baslasam eylulu bulur bitmesi.bnde heralde anca hazir olrm:)
Kipir kipir mi oluyorlar hmmm.ayy yerim ya. Minnos onlar minnos:)))
Sen çağırırsin da ben gelmezmiyim. Opuyumde geçsin
Amiiiin kuzum. Bu yaz 3yil olck.oncesnde de 4sene sevgililik var:)Rabbim hayırlı zamanda gönlünün muradını nasip etsin inşallah
çocuk başka varmı senin, Nekadar oldu evleneli
Canim evet uyarisini dikkate alip spor gunlerimi duzenlicem:)hastayım böyle düşünceli kadınlaracanım eşinin haklılık payı var özlüyor demek ki sevdiceğini ayrıca çok şanslısın belliki türünün son örneklerinden bir eşin var maşallah
Harikasın cnm süper sonucGecen hafta 71.1
Cuma 70.3
Yuzde 1.12
Kaptanim ilk tartida 70.2ydim.sonra 10dk icinde degisti:)
Sende miiiiHapsiiiiiii:)))
Grip oldum
Aynen ya sabah okuyunca bnde onu ddm:)Sende miiii
Burdan bulaştırdık birbirimize
Ama cnm dikkat et
ne yazıkki biz kadınların genel alışkanlığı moral bozuncs buzdolabı önünde alıyoruz soluğu ams zaten bizi üzen çevrenin yanında birde nefsimize hakim olmıyacak iyce kendimizi yıpratıp demoralize ediyoruz.. şöyle düşünsek ben değerliyim şu kısacık ömürde insanların beni yıpratmasına izin vermiycem beni benden başka düşünen yoksa ben kendimin kıymeti bilecem ve ben bütün enerjimi zayıflamak için harcıycam hayallerime istediğim bedene kavuşmak için, inan böyle düşünürsen hıncını yemeklerden değil spordan çıkarırsın.. ben
Ahh cnm ya keşke yemekle geçse
Kendimize yapıyoruZz
Böyle durumlarda gelip yazın takıma
Birbirimize destek olalım
Yemeden yazın ki bi faydamız dokunsun
Amaç o zaten
Canım kıyafetle olmaz ki bazı kıyafetler ağır bazıları hafiftir. Bence sen kıyafetsiz halini baz al bndan snra öyle tartıl. Ben kafamdaki tokaya kadar çıkarıyorumKiyafetsiz 69.6 kiloyum ama bu zmana kadar hep kıyafetle tartildim
artık kıyafetsiz tartılırsın canımKiyafetsiz 69.6 kiloyum ama bu zmana kadar hep kıyafetle tartildim
süper cnmGünaydın kızlar
Tartıldım geldim
63.1
62.2
Fark 900 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?