Çok geçmiş olsun kaptan bu ara hava değişiminden herkes grip oldu çabucak geçsin inşallahSanırım bende grip oluyorum boğazlarım kurudu uyuyamadım bi ilaç aldım şimdi bir yandand regli geliyoo gibi Allahım yardım yarınıda atlatsam
***3. Takım 506.Etap***
Kahverengi211: (69,8/69,4/0,4/%0,57)
Zerosima: (55,3///%)
tudeel : (63,5/63,4/0,1/%0,01) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 35'e bölündü
3.Takım ortalaması : %
sağolasın cnm inşallahÇok geçmiş olsun kaptan bu ara hava değişiminden herkes grip oldu çabucak geçsin inşallah
fıstık listeden 63,5 le çıkmıssın izne onu baz almak durumundayızCanım yanlış oldu geçen hafta 63.8 dı su an 63.4:)
kız kafam karıştı hangisi kilonGunaydin. Gecen hafta 69.8
Bu hafta 70.3
Bu da vucudumun bana hediyesi. Kusura bakmayin. Elimden geleni yaptim. Zayiflamam lazimken inadina kilo aliyorum. Eskiden okuz gibi yerdim kilom sabit dururdu bir iki gun. Simdi ne oluyorsa. Reglim yaklasti gerci belki ondan.
Neyse kusura bakmayin. Moral bozuklugundan pek ugramam buralara herhal bugun.
5 kilo kalmış canım beslenme düzenin harika akşam sporla alakalı yazmıştın haftada 3 gün yapsan bile yeterli eşinle bebek olmadan bol bol zaman geçir zira doğumdan sonra ilk bir yıl birbirinize zaman ayırmanız zor oluyor bu günlerin tadını çıkarGecen hafta 71.1
Cuma 70.3
Yuzde 1.12
Kaptanim ilk tartida 70.2ydim.sonra 10dk icinde degisti:)
Profili üzgündü en son@Anterior tatlım dün hiç uğramadın bi sorun yok inşallah
Yaa bende diyorum ki yanlış oldu:)fıstık listeden 63,5 le çıkmıssın izne onu baz almak durumundayız
listeye girdin bu arada
Süper:)Canlarım
Geçen hafta:92.5
Bugun:91.0
Fark:1.5 kilo
Saol kuzum.ama bana hiç de süper gelmiyo pazartesiden bu yana sadece yarım kilo gitmiş ve hep şişkinlik hissediyorumSüper:)
Toplamda 1.5 ama:)Saol kuzum.ama bana hiç de süper gelmiyo pazartesiden bu yana sadece yarım kilo gitmiş ve hep şişkinlik hissediyorum
Cumadan itibaren amaToplamda 1.5 ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?