Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlaaaaar günaydın
Zehirlendiğim için bir hafta boyunca kahvaltı edemedim. Öğlen çorba ayran akşamları çorba yoğurt şeklinde beslendim.

Hedef 72,5 idi biliyorsunuz.

Tartıda kaç peki kaç?
Taaaam 72,1

Ayda bir defa 1 hafta zehirlenmemde bir beis görmüyorum artık

Geçen hafta 73,2 idim

Hastanedeyim cepten yazıyorum iş yerine geçince hepinize bakıp yorum yapacağım. Kocaman öpüyorum

Haklisin canim. Tecrubeyle sabit diyorsun:))
Tesekkur ederim guzel sozlerin icin. Insallah bende snn gibi zayif olablrm:)

Oncelikle ck gecmis olsun:)
Bence serumlarn flnda etkisi vardir

Bu zeytinler ev yapımı az tuzlu. Ayrıca karataycığıma göre kaya tuzu sağlıklıdır rafine tuz sağlıkszdr. Kaya tuzunu korkmadan yiyebiliyoruz.
Karatayi hic okumadm blmiyorm. Az tuzluysa iyi. Benim hayatimda hic tuz yok.yani tuzu sevmiyorm. Yani bizm evde 1 paket tuz 1senede fln anca bitiyor o dereve:)) tuz vucudunuzda odem yapar die demistm.ama az tuzluyms.

Karatayi hic okumadm blmiyorm. Az tuzluysa iyi. Benim hayatimda hic tuz yok.yani tuzu sevmiyorm. Yani bizm evde 1 paket tuz 1senede fln anca bitiyor o dereve:)) tuz vucudunuzda odem yapar die demistm.ama az tuzluyms.
Ben de çok tuzlu sevmem tuzun o boğazımı sızlatan tadını sevmiyorum ama hiç tuzsuz da yiyemem. Tuz iyot için bazı mineraller için gerekli. Sağlıklısından kullanmak en iyisi.

Kendine objektif olan insandan korkma.yani artisini eksisini sana anlatan insan samimidir. Ama sana yapamayacagi seyleri yapacakmis gibi soyleyen insan hayal kirikligina ugratma ihtimali yuksek. :))

Kesinlikle orası öyle Rabbim hayırlısını versin herşeyin :)

@Kahverengi211 Zerosima kızlarr yarın tartıdan önceki son gün ve tabiii @tudeel cnm sende girceksin inşallah listeye

Yarın bi atak yapmaya varmısınız
Protein günü olabilir
Ananas detoksu olabilir

Ben ödem çıkmasın diye sıvı dyeti yaptım akşama kadar çünkü bayağı şiştim reglden dolayı sabitim maleseff en azından artı çıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…