- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
Çok güzel canım tebriklerGünaydın canlar tartıldım geçen cuma 74.5
BugünEki Görüntüle 1961464 *
Kahvaltım...
aeKahvaltım...
afiyet olsun canım çok güzel gorunuyoKahvaltım...
tesekur ederim canımÇok güzel canım tebrikler
Haklisin canim. Tecrubeyle sabit diyorsun:))5 kilo kalmış canım beslenme düzenin harika akşam sporla alakalı yazmıştın haftada 3 gün yapsan bile yeterli eşinle bebek olmadan bol bol zaman geçir zira doğumdan sonra ilk bir yıl birbirinize zaman ayırmanız zor oluyor bu günlerin tadını çıkar
Ya kiyamam sana:)
Asiri zeytin yk mu orda:) zeytin demek tuz demek. Bana fazla gorunduKahvaltım...
Eski kilondan yeni kilonu cikart canim. Sonra sonucu eski kilona böl. Sonrada yuzle carp.Gunaydinnn geçen cuma 73.5 bugun 73 yüzde nasıl yapiyorduk
Bu zeytinler ev yapımı az tuzlu. Ayrıca karataycığıma göre kaya tuzu sağlıklıdır rafine tuz sağlıkszdr. Kaya tuzunu korkmadan yiyebiliyoruz.Asiri zeytin yk mu orda:) zeytin demek tuz demek. Bana fazla gorundu
Oncelikle ck gecmis olsun:)Kızlaaaaar günaydın
Zehirlendiğim için bir hafta boyunca kahvaltı edemedim. Öğlen çorba ayran akşamları çorba yoğurt şeklinde beslendim.
Hedef 72,5 idi biliyorsunuz.
Tartıda kaç peki kaç?
Taaaam 72,1
Ayda bir defa 1 hafta zehirlenmemde bir beis görmüyorum artık
Geçen hafta 73,2 idim
Hastanedeyim cepten yazıyorum iş yerine geçince hepinize bakıp yorum yapacağım. Kocaman öpüyorum
Karatayi hic okumadm blmiyorm. Az tuzluysa iyi. Benim hayatimda hic tuz yok.yani tuzu sevmiyorm. Yani bizm evde 1 paket tuz 1senede fln anca bitiyor o dereve:)) tuz vucudunuzda odem yapar die demistm.ama az tuzluyms.Bu zeytinler ev yapımı az tuzlu. Ayrıca karataycığıma göre kaya tuzu sağlıklıdır rafine tuz sağlıkszdr. Kaya tuzunu korkmadan yiyebiliyoruz.
Amin canim:)
Bn sansliyim Allaha sukur. 4sene sevgililik 3yila yakin evlilik. Masallah. Nazar degmesin. Ama sizde cok goz var diyenler oluyor. Amaninnnn diyorm:))))
Ben de çok tuzlu sevmem tuzun o boğazımı sızlatan tadını sevmiyorum ama hiç tuzsuz da yiyemem. Tuz iyot için bazı mineraller için gerekli. Sağlıklısından kullanmak en iyisi.Karatayi hic okumadm blmiyorm. Az tuzluysa iyi. Benim hayatimda hic tuz yok.yani tuzu sevmiyorm. Yani bizm evde 1 paket tuz 1senede fln anca bitiyor o dereve:)) tuz vucudunuzda odem yapar die demistm.ama az tuzluyms.
niye gelmesin kız iyi düşün iyi olsun
yansımasın ya ödemi atmak için bişeyler yap bacım
Kendine objektif olan insandan korkma.yani artisini eksisini sana anlatan insan samimidir. Ama sana yapamayacagi seyleri yapacakmis gibi soyleyen insan hayal kirikligina ugratma ihtimali yuksek. :))
@Kahverengi211Zerosima kızlarr yarın tartıdan önceki son gün ve tabiii @tudeel cnm sende girceksin inşallah listeye
Yarın bi atak yapmaya varmısınız
Protein günü olabilir
Ananas detoksu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?