Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Egeden ben :)) o yuzden severim ot :)

Ben Antepliyim genelde kebap sevilir burda et falan ama ben ot çeşitlerini de çok severim ailede bir tuhaf benim kimsenin yemediğini bayıla bayıla yerim yüzüme tuhaf tuhaf bakarlar

Kaptanım sahgull bizim ay sonları ay başları çok yoğun oluyor uğrayamadım 1 haftadır doğru dürüst ama bundan sonra daha dikkat ederimm yorgunluktan hiç bişeye vakit bulamadım gerçekten

Haklisin canim. Tecrubeyle sabit diyorsun:))
Tesekkur ederim guzel sozlerin icin. Insallah bende snn gibi zayif olablrm:)
Ah canım ben zayıf değilim ki kısa olduğum için hala tontik görünüyorum ama eminim sen harika görünüyorsun bu kadar sporla sıkı vücuda sahipsindir

selam kızlar tartı nın yüzünüze güldüğü bi gün olsun inşallah

Ah canım ben zayıf değilim ki kısa olduğum için hala tontik görünüyorum ama eminim sen harika görünüyorsun bu kadar sporla sıkı vücuda sahipsindir
Canım 165 boya 60 kilo tontik olmaz bnce gayet iyisin sen şuan.

Kuzu senin tontik olmaman lazm.acaba sen mi takinti yptn:)

Canım 165 boya 60 kilo tontik olmaz bnce gayet iyisin sen şuan.
Doğumdan sonra vücut bi sıkılaşmadı canım sporla toparlarsa süper olucak inşallah

Kuzu senin tontik olmaman lazm.acaba sen mi takinti yptn:)
Ya aslında üzüldüm kujum 2 ay önce memlekete gelmiştim o zamandan beri 5 kg verdim kimse zayıflamışsın demedi hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…