Egeden ben :)) o yuzden severim ot :)
Tebrikler canim tabiki vücudunu en iyi sen tanırsın. Hangisi seni iyi hissettiriyorsa onu yapmalisinCanlarım
Geçen hafta cuma:92.5
Bugun:91.0
Fark:1.5 kilo
Bana karatay yaramadı hep şişkinlik hissediyorum normale döneyim en iyisi bide böyle deneyeyim)
Ah canım ben zayıf değilim ki kısa olduğum için hala tontik görünüyorum ama eminim sen harika görünüyorsun bu kadar sporla sıkı vücuda sahipsindirHaklisin canim. Tecrubeyle sabit diyorsun:))
Tesekkur ederim guzel sozlerin icin. Insallah bende snn gibi zayif olablrm:)
Aynen kuzu yaa ilk iyiydi de valla çok iyi veremedim vücudumu tanımaya calisiyorim şimdi deneme süreciTebrikler canim tabiki vücudunu en iyi sen tanırsın. Hangisi seni iyi hissettiriyorsa onu yapmalisin
regl sabit çıkmak bile başarıYaptımm bacım yaptım en azından artı çıkmadımm sabitim bu hafta maleseff
Canım 165 boya 60 kilo tontik olmaz bnce gayet iyisin sen şuan.Ah canım ben zayıf değilim ki kısa olduğum için hala tontik görünüyorum ama eminim sen harika görünüyorsun bu kadar sporla sıkı vücuda sahipsindir
Msj tekrarıAh canım ben zayıf değilim ki kısa olduğum için hala tontik görünüyorum ama eminim sen harika görünüyorsun bu kadar sporla sıkı vücuda sahipsindir
Kuzu senin tontik olmaman lazm.acaba sen mi takinti yptn:)Ah canım ben zayıf değilim ki kısa olduğum için hala tontik görünüyorum ama eminim sen harika görünüyorsun bu kadar sporla sıkı vücuda sahipsindir
regl sabit çıkmak bile başarı
Bence serumlarn flnda etkisi vardir
bencede benim boyda aynı 60 kilodayken gayet fıttımCanım 165 boya 60 kilo tontik olmaz bnce gayet iyisin sen şuan.
Olsun yarısı unutma kuzumBende geçen hafta 85.5 tim
Bugün 84.5 çıktım
Dünkü kaçamakları yapmasam dahada eksi gösterirdi
sahgull
Doğumdan sonra vücut bi sıkılaşmadı canım sporla toparlarsa süper olucak inşallahCanım 165 boya 60 kilo tontik olmaz bnce gayet iyisin sen şuan.
Sende süper kilo vermişsin canim tebrik ederimOlsun yarısı unutma kuzum
Ya aslında üzüldüm kujum 2 ay önce memlekete gelmiştim o zamandan beri 5 kg verdim kimse zayıflamışsın demedi hıhKuzu senin tontik olmaman lazm.acaba sen mi takinti yptn:)
Evlene kadar max 55 olmuştum herkes onu arıyor sanırım kimse zayıfsın demiyor bi eşim motive ediyor sağolsunbencede benim boyda aynı 60 kilodayken gayet fıttım
Bende pazartesi bir tartılayım inşallah sıkcam dişimi şu 50 li rakamları bir göreyimHaftaya en az 2,5 kg vercem hedefim 52,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?