Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben yaptım ayran detoksu yaptm dün bütün gün ayran ve su içtim

akşam eve geçince okurum msj ları liste ne alemde acaba

Bende Konya'danım canım

niye sabitsin menulerde iyiydi
Bilmiyorum çok üzüldüm yarın veya iki üç güne adet olcam iki gündür çok şişim ondan mı acaba
Bu hafta hayatımda yürümediğim kadar yürüdüm bide siz biliyorsunuz. Bide ishal de var iki gündür ben de anlamadım yaa. Sabah da kustum afedersiniz iki kg gitmeliydi. Neyse haftaya 3 gitsin gidecek gitmeli yani

Öğle yemeğim

Karışım yaptırdım aktarda. Kinoa zencefil keten tohumu karanfil filan var. Yoğurtla yiyorum

Kızlar ben öğle çok kaçırdım ya 1 kase çorba içtim erişte pilavı vardı peynirli cevizli ondan yedim azıcıkta patates kızartması tirtikladim ya çok yedim ya da mideme fazla geldi kendimi sis hissediyorum tabii ki akşama yemek yok

Kaptanlarım burda mısonız
Dünkü menümü filan yazayım mı
Üç gün giremedim çatladım yaa

9.Gün

Sabah: 8:30 ılık limonlu su
11:00 bi kabın içerisinde tere maydanoz limon nane çörekotu pul biber karabiber bi dilim peynir 1.5 yumurta beyazı acı minik biberlerden koydum karıştırdım
Yarım dilim diyet ekmek üstüne acuka
1bardak şekersiz çay
3 bardak su

Öğle: 16:45 haşlanmış karnabahar yoğurt baharat. Bi on tane de minik acı biber
Akşam: bi bitki çayı

Yürüyüş 5.5 km su 3 litre sahgull Fitt_anne
Önceki gün'ün menüsü

10.Gün

Sabah: 8:00 limonlu su
Öğle: 11:30 2 soslu köfte 4 çatal döner bi ısırık pide 1 dilim soğan
Ara: 15:40 3 kaşık haşlanmış karnabahar 3yaprak yeşil soğan
Gojiberyy çay
Akşam: 5 kurabiye yarım tabak tavuklu pilav 5 kaşık filan
Ama dün akşamdan bugün öğleye kadar üç kez ishal oldum bide kusunca ;( dünden bişe kalmadı.
2km yürüyüş 3litre su
sahgull Fitt_anne
Dünkü menüm

Bir hafta aktardan aldığım karışımı öğle veya akşamları yiycem yoğurtla
Öbür hafta chia yiycem
Daha sonraki hafta da zayıflama çayı tarifi buldum bi diyetisyenin onu yapcam en çok hangisi verdirirse ona devam etcem kızlar size de söylerim ona göre isteyen yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…