***3. Takım 507.Etap***
Kahverengi211: (69,8/70,3/-0,5/%-0,72)
Zerosima: (55,3/55,3/0/%0) kilosu sabit
tudeel : (63,5/63,4/0,1/%0,01) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 35'e bölündü
ssirun : (73,2/72,1/1,1/%1,50) yeni üye,başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74.5, hedef kilosu 65
3.Takım ortalaması : % 0,198
Şuan sütlaç demesen iyiydi canım çok istiyor ya tatlı süte. Tarçinmi katip icsemArtık kaçamak bitti yani artık yarıştayız. Sütlaç Yok gari ona göre
Şimdi üç kaşık yoğurda 1tatlı kaşığı tarçın dök yeŞuan sütlaç demesen iyiydi canım çok istiyor ya tatlı süte. Tarçinmi katip icsem
Ben yine mi yokum eşimOnDeryaa @Gencanne68 N Nurumcan94 Kaydasay77 BtRt Y Yasnira
kızlar haftaya listedesiniz lütfen dikkattt
CNM SANA OYLAMA AÇICAZ PAYLAŞIM ALANINDABen yine mi yokum eşim
Bu hafta elimden geleni yapacağım ☺ güç bizde artıkKahsen @Furha63 K Karanfil_kokuyor kızlarr sizlerde biran önce toparlayın önümzdeki haftada sizi alalım listeye
Şuan karsimda çikolata yeniyor tamda tatlı istediğim andaŞimdi üç kaşık yoğurda 1tatlı kaşığı tarçın dök ye
Yada yeşil elmaya tarçın dök
Akşama kaçamak Yok ona göre yakın takipteyim. Liste için en iyisini yapıcaz bu hafta
tamam fıstığım esranın yazdığı gibi gerekçeleriyle neden gelemdiğini yazı haline getir haftaiçi oylamaya sounarız tüm takım kaptanlarımız onalrsa haftaya senide alırızAma benim savunmam belli ki kuzum kayinpederim vefat etti ondan giremedim.
Şuan karsimda çikolata yeniyor tamda tatlı istediğim anda
Kahsen @Furha63 K Karanfil_kokuyor kızlarr sizlerde biran önce toparlayın önümzdeki haftada sizi alalım listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?