Canlarım
Geçen hafta cuma:92.5
Bugun:91.0
Fark:1.5 kilo
Bana karatay yaramadı hep şişkinlik hissediyorum normale döneyim en iyisi bide böyle deneyeyim)
Gunaydinnn geçen cuma 73.5 bugun 73 yüzde nasıl yapiyorduk
Günaydın canlar tartıldım geçen cuma 74.5
BugünEki Görüntüle 1961464 *
Kızlaaaaar günaydın
Zehirlendiğim için bir hafta boyunca kahvaltı edemedim. Öğlen çorba ayran akşamları çorba yoğurt şeklinde beslendim.
Hedef 72,5 idi biliyorsunuz.
Tartıda kaç peki kaç?
Taaaam 72,1
Ayda bir defa 1 hafta zehirlenmemde bir beis görmüyorum artık
Geçen hafta 73,2 idim
Hastanedeyim cepten yazıyorum iş yerine geçince hepinize bakıp yorum yapacağım. Kocaman öpüyorum
diyete başlama tarihi:20 şubat 2017
başlangıç kilom:75,5 kg
şimdiki kilom 73,2 kg
verilen kilo: 2,3 kg
kalan kilo:9,2 kg
yüzde: 0,03
evet cnm hakkını yıyemem oyuzden aldım zatenAyy söz söz. sizin yüzünüzü kara çıkarmayım diye hastalık bahanesiyle acıksam bile yemedim içmedim.
Lütfen yani.
Kızlar biraz erken sevindim sanırım geçen haftaki sonuca bakmisimçok üzgünüm hakkınızı helal edin ama ben umutluyum hala
Biz de oyleyiz sanırım kaptanicem ama olsun moral bozmak yok hepberaber vericez bu kilolarısüper cnm daha ne olsun harika
cnm ama kıyafetle olmazki bari hep aynı şeylerle tartıl
ben hallederim cnm
süperr
tamam sana güveniyorum ve listeye alıyorum
bol katılım bekliyorum tamm mı
süper vermişsin cnm tebrikler
evet cnm hakkını yıyemem oyuzden aldım zaten
ayy cnm benimm inşallah haftaya bu hafta ıyı değiliz malesef
Biz de oyleyiz sanırım kaptanicem ama olsun moral bozmak yok hepberaber vericez bu kiloları
bol su cnmTam dikkat edicem kaptanım bu regl inşallah artı çıkarmaz beni onu bile şaşırtıcam
Regliye yakınken artı oluyorum hep bu hafta sabit oldum çok şükür ama bitince hep 1kg eksi oluyorum genelde inşallah bu hafta onu 2-3 yapıcambol su cnm
regliyken metabolizma daha hızlı çalışıyor
çok sevindim cnmKızlar bu arada ameliyattan kurtuldum çok şükür röntgen temiz çıktı ama ilaçlar ve fizik tedavi ile devam etcez dedi. İlaçlardan korkuyorum kilo aldırırsa diye fiziğe gitmeyi düşünmüyorum hergün 5km yürüyüş(çocuğu okuldan almaya yürüyerek gitçem hep) iyi geleceğini düşünüyorum
Liste ne oluyor tatlımOnDeryaa @Gencanne68 N Nurumcan94 Kaydasay77 BtRt Y Yasnira
kızlar haftaya listedesiniz lütfen dikkattt
Gözün aydın canım.Kızlar bu arada ameliyattan kurtuldum çok şükür röntgen temiz çıktı ama ilaçlar ve fizik tedavi ile devam etcez dedi. İlaçlardan korkuyorum kilo aldırırsa diye fiziğe gitmeyi düşünmüyorum hergün 5km yürüyüş(çocuğu okuldan almaya yürüyerek gitçem hep) iyi geleceğini düşünüyorum
amanınnnn kız hiç güleceğim yoktuListe ne oluyor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?