kızlar valla imkan olsa senidesahgull eşim cancağızım oylamayı yapanlara selamımı söyle benim gibi kilolu bulamazlar :) emeklerimi göz ardı etmesinler :) üstü kapalı tehditten ettim Allah im kendimi çok seviyorum
Ay o yiyo zaten yaa kayınpederim getirmiş bisuru çikolata ye diyo ısrar ediyor canın çekçek diyorbak kayınvalideni düşünnn
o çikoyu yersen hep kilonu öne sürecek
kız o sana mahsus yediriyo düşme tuzaklaraAy o yiyo zaten yaa kayınpederim getirmiş bisuru çikolata ye diyo ısrar ediyor canın çekçek diyor
K Karanfil_kokuyor tatlım kilonu bildirmedin uyarmam artık
SakınnnAy o yiyo zaten yaa kayınpederim getirmiş bisuru çikolata ye diyo ısrar ediyor canın çekçek diyor
canım benimmDışardaydım yeni geldim
Malesefki 71 +300 grm
kız o sana mahsus yediriyo düşme tuzaklara
Bende öyle canım iki makine çamaşır yikadim evi supurdum ama mecburiyetten oldu biraz yoksa cok halsizim kizima da geçirdim uyuyor iyki dinlensin yavrucakKizlar gripten dolayi eve geldm.vucudum agriyordu. Ama ben naptim. Duzgun evi tekrar duzrlttm.halilari fircaladim.evi supurdm.toz aldm.cekmeceleri cikartip kiyafetleri tekrar duzenledm. Ve hic dinlenemedim. Yok yok ben hep calismaliyim. Ev hayatinda sapitiyorm ben. Yarin doga yuruyusune cikiyoruz yine. Cok heyecanliyim
kızlar inanılması güç ama bu hafta hiç tatlı yemedim.
demek ki oluyormuş.
düşündükçe midem bulanıyor.
yarın görümceme davetliyim, orada da kaçırmak istemiyorum ama yapılandan mecbur yiyeceğim
ama mümkün mertebe tatlıdan uzak duracağım. pazartesi yine tartı günü.
acaba pazar günü bi detoks falan mı yapsam? 1 günlük detoks oluyor mu
Kiyamam ben ona. Nslda guzel uyuyodur simdi. Isten geldim dinleniyim diye yok yani duramadim:)Bende öyle canım iki makine çamaşır yikadim evi supurdum ama mecburiyetten oldu biraz yoksa cok halsizim kizima da geçirdim uyuyor iyki dinlensin yavrucak
Evet cnm cumadan beri 900 gr gtti. 1 gün öncesnde kaçamaklı yemiştim oyüzden detoks yaptımİle yaradı mı bari bugün eksi gördün mü canım
Kızlar bu arada ameliyattan kurtuldum çok şükür röntgen temiz çıktı ama ilaçlar ve fizik tedavi ile devam etcez dedi. İlaçlardan korkuyorum kilo aldırırsa diye fiziğe gitmeyi düşünmüyorum hergün 5km yürüyüş(çocuğu okuldan almaya yürüyerek gitçem hep) iyi geleceğini düşünüyorum
Canım geçen hafta nereye gitmiştiniz aklıma takıldı bulamadım da. Hafta sonu gidelim bizdeKizlar gripten dolayi eve geldm.vucudum agriyordu. Ama ben naptim. Duzgun evi tekrar duzrlttm.halilari fircaladim.evi supurdm.toz aldm.cekmeceleri cikartip kiyafetleri tekrar duzenledm. Ve hic dinlenemedim. Yok yok ben hep calismaliyim. Ev hayatinda sapitiyorm ben. Yarin doga yuruyusune cikiyoruz yine. Cok heyecanliyim
@tudeelZerosima @Kahverengi211 veee @ssirun kızlar bu hafta sonuç kötü nota aldık ama haftaya sildiricez
artılar sabitler önümüzdeki hafta gidicek inşallah
Tebrikler kızlar başarılarınızın devamını dilerim :)507.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1.cylnslymn ------------->>> % 2,57
2. @Kaydasay77 --------->>> %2,15
3. @Nurumcan94 --------->>> %1,62
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
Evet canım hatırlıyorum kaçamaklarıEvet cnm cumadan beri 900 gr gtti. 1 gün öncesnde kaçamaklı yemiştim oyüzden detoks yaptım
Kizlar gripten dolayi eve geldm.vucudum agriyordu. Ama ben naptim. Duzgun evi tekrar duzrlttm.halilari fircaladim.evi supurdm.toz aldm.cekmeceleri cikartip kiyafetleri tekrar duzenledm. Ve hic dinlenemedim. Yok yok ben hep calismaliyim. Ev hayatinda sapitiyorm ben. Yarin doga yuruyusune cikiyoruz yine. Cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?