Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sahgull eşim cancağızım oylamayı yapanlara selamımı söyle benim gibi kilolu bulamazlar :) emeklerimi göz ardı etmesinler :) üstü kapalı tehditten ettim Allah im kendimi çok seviyorum
kızlar valla imkan olsa senide chemistry_eng de hemen alırım listeye
keske izne falan ayrılsaydınız

sen gene diskalifiye bi umut var bakalım

Dışardaydım yeni geldim
Malesefki 71 +300 grm
canım benimm

cumalar çok önemli bizim için

sabah ne olursa olsun 12 ye kadar kilomuzu bildiriyoruz

vee geçen haftada çok az vermiştin diyetede yeni başladın bence menülerini gözden geçir hatalarına bak
bu şekilde sadece ileri geri gidersin

bu hafta gözüm üstünde özellikle

sahgull canım savunma olarak şöyle söyleyebilirim. Kayinpederim le benim evim altli üstlü ve tek gelinim. Kalp krizi geçirdiği zamanda ona ben baktım yoğun bakımda olduğu zamanda ben herseyi ile ilgilendim vefat ettiği zamanda 2 hafta iş yerinden izin aldım gelenden gidenden dolayı kk giremedim. O anda aklıma da haber vermek gelmedi açıkçası. Sonrasında da diskalifiye olmuştum zaten.

mesajları akşam sayıcam
şimdi çıkıyorum toparlanmam lazım görüşrüz kızlarr

tekrar rica ediyorumm haftya notamızı sildirelim süper giriş yapın listeye
ve yeterince kaçamak yapıldı
kaçamaksız bi hafta olsun lütfen

Kizlar gripten dolayi eve geldm.vucudum agriyordu. Ama ben naptim. Duzgun evi tekrar duzrlttm.halilari fircaladim.evi supurdm.toz aldm.cekmeceleri cikartip kiyafetleri tekrar duzenledm. Ve hic dinlenemedim. Yok yok ben hep calismaliyim. Ev hayatinda sapitiyorm ben. Yarin doga yuruyusune cikiyoruz yine. Cok heyecanliyim

Bende öyle canım iki makine çamaşır yikadim evi supurdum ama mecburiyetten oldu biraz yoksa cok halsizim kizima da geçirdim uyuyor iyki dinlensin yavrucak

Olur tabi cnm neden olmasınn

Bende öyle canım iki makine çamaşır yikadim evi supurdum ama mecburiyetten oldu biraz yoksa cok halsizim kizima da geçirdim uyuyor iyki dinlensin yavrucak
Kiyamam ben ona. Nslda guzel uyuyodur simdi. Isten geldim dinleniyim diye yok yani duramadim:)
Haftasonunun isini smdiden yaptm sayilir. Kucuk hesaplarla geciyor yasam demis sarkida:)) bnmkide o hesap:)

Çok şükür cnm sev,ndim senin adına :)

Canım geçen hafta nereye gitmiştiniz aklıma takıldı bulamadım da. Hafta sonu gidelim bizde

Evet cnm cumadan beri 900 gr gtti. 1 gün öncesnde kaçamaklı yemiştim oyüzden detoks yaptım
Evet canım hatırlıyorum kaçamakları
Sütçü bulursam yoğurt mayalıycam bu hafta bende deniycem

Geçmiş olsun cnm keşke dinlenseydinn kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…