Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar akşam ki menüm bugün cuma dolayısyle ve de 900 gr vermiş olabilmemle ve ayda 1 olan günüm yüzünden pek diyet kısmına uymayacak malesef.
Ben diyetime en uygun şekilde tabağımı ayarlayacağım ama.
Yarından itibaren de sporla birlikte daha sıkı başlayacağım haftaya hadi bakalım listeye güzel bi giriş yapayım inşallah

yavaş yavaş perşembelwri dikkat etmeye başlayalım bence bütün haftanın emeği bir günle heç olmasın

eve geldim çok güzel geçti eğlence tam parti adamıyım ben:) ne oynadın ne oynadım 1kilo gitmiştir:)

emek veren siz arkadaşlarımı tebrik ediyorum haftaya daha iyi olucaz daha sıkı tutulan kızlar
S ssirun şirine listeye girmişsin hadi hayırlı olsun hemde güzel bi başlangıçla tebrik ederim canım.. liste sorumluluğun var daha dikkat et artık prenses

Canim ben istanbulda oturuyorm ama.gebzede ballikayalar diye bir yere gittik.sen bursada deil misin:)
Aman Gebze şunun şurası kaç saat. Uludağ'a gideriz diyodum ama senin dediğin yeri daha çok merak ettim Uludağ'a hep gidiyoz

vavv Free listedeki ler harika iş çıkarmış
cylnslymn canım azmine sağlık negüzel kilo vermişsin @chemistry_eng

Kaydasay77  maşallah diyorum
N Nurumcan94 @Gencanne68 BtRt
 azmimizi sağlık çok güzel bu rakamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…