canım benim daha listeye giren pek az arkadaş var bu hafta pek iyi değil derece iz ama önümüzdeki haftalar güzel dereceler bizi bekliyorTebrikler guzel kilo verenlerde olmuss grup kacinci oldu bu arada
Internetten inceleyin tabi.biz arkadaslarla kahvaltiliklarimizla gittik ck guzeldi.iyi gezmeler simdiden:)Aman Gebze şunun şurası kaç saat. Uludağ'a gideriz diyodum ama senin dediğin yeri daha çok merak ettim Uludağ'a hep gidiyoz
bak bu ne güzel menu9.Gün
Sabah: 8:30 ılık limonlu su
11:00 bi kabın içerisinde tere maydanoz limon nane çörekotu pul biber karabiber bi dilim peynir 1.5 yumurta beyazı acı minik biberlerden koydum karıştırdım
Yarım dilim diyet ekmek üstüne acuka
1bardak şekersiz çay
3 bardak su
Öğle: 16:45 haşlanmış karnabahar yoğurt baharat. Bi on tane de minik acı biber
Akşam: bi bitki çayı
Yürüyüş 5.5 km su 3 litresahgull Fitt_anne
Önceki gün'ün menüsü
bak ya moral bozukluğu yok canısıGunaydin. Gecen hafta 69.8
Bu hafta 70.3
Bu da vucudumun bana hediyesi. Kusura bakmayin. Elimden geleni yaptim. Zayiflamam lazimken inadina kilo aliyorum. Eskiden okuz gibi yerdim kilom sabit dururdu bir iki gun. Simdi ne oluyorsa. Reglim yaklasti gerci belki ondan.
Neyse kusura bakmayin. Moral bozuklugundan pek ugramam buralara herhal bugun.
tebrik ederim canım harikasınGünaydın kızlar kılom 63.4 :)
Çok şükür 400 gr gitti
amin canım biz kadınlar ufak şeylerden mutlu olan varlıklarız Rabbim herkesin karşısına kıymet bilecek eşler çıkarsınCanim evet uyarisini dikkate alip spor gunlerimi duzenlicem:)
Sagolsun cok iyi bir insandir herseyden once.
Allah herkese merhametli sevgi dolu eş nasip etsin.
çok geçmiş olsun havalar bi ısınıp bi soğuyor ondan herkesler hasta ellamHapsiiiiiii:)))
Grip oldum
Cancağızım ben iki gün dikkat etmedim cumadan pazartesiye 2.5 Kilo aldımbak ya moral bozukluğu yok canısıgr artık var oda bir güne halledersin sen sanki 2kilo artı çıkmış gibi üzülüyorsun regl den kaynaklıdır dikkat ettin sonuçta yiyerek artı çıkmadın ya bana bebişim
Rabbim devamini nasip etsin canım sağolvavv Free listedeki ler harika iş çıkarmış
cylnslymn canım azmine sağlık negüzel kilo vermişsin @chemistry_eng
@Kaydasay77  maşallah diyorum
N Nurumcan94 @Gencanne68 @BtRt
 azmimizi sağlık çok güzel bu rakamlar
Sorun da yemedigim halde arti cikmak... bugun biraz yuksek kalori beslendim. Su wc duzenini oturtmam ve vucudumu sasirtmam lazimbak ya moral bozukluğu yok canısıgr artık var oda bir güne halledersin sen sanki 2kilo artı çıkmış gibi üzülüyorsun regl den kaynaklıdır dikkat ettin sonuçta yiyerek artı çıkmadın ya bana bebişim
Canim gobegin hafiften var gibi.ama duz durmadgn icin basenli misin deil misin anlamadm:) yani ben oncesi sonrasi fotolarimi tayt ve tisortumle yapiyorm. Hep ayni yerde ayni kiyafetlerle aynada cekiliyorm.Açık sözlü olun lütfenEki Görüntüle 1961705 75 kg bu burda dursun bide 65'le koyarım inşallah bi bakalım
Yorumları aleyim
Hiç eski resim bulamadım bu da 75 geçen haftanın. 79 kiloyla niye hiç çekinmemişsem.Canim gobegin hafiften var gibi.ama duz durmadgn icin basenli misin deil misin anlamadm:) yani ben oncesi sonrasi fotolarimi tayt ve tisortumle yapiyorm. Hep ayni yerde ayni kiyafetlerle aynada cekiliyorm.
Ama sen kapalisin tabi taytla olmazda. Ben kendimi boyle takip ediyorm
Benden zayıf duruyor gibi geldi siyah giydigindenmi bilemedim iyisin hatun yakında daha iyi olursunHiç eski resim bulamadım bu da 75 geçen haftanın. 79 kiloyla niye hiç çekinmemişsem.
O yüzden başlangıç yani öncesi bunu baz alcam başka Yok çünkü. Basen çok Yok da göbek fena orda düz çıkmış hatta bi otursam 2 büyük 1 küçük de ekleniyor araya ;(
Cancağızım ben iki gün dikkat etmedim cumadan pazartesiye 2.5 Kilo aldımKahverengi211 sende dert etme veriliyor aç kalmak boynumuzun borcu oldu zayıflamak istiyorsak tabii ben sıkıldım bu kilolardan pazartesi gününden beri akşam yemeği yemiyorum bak 2.2 grm gitti bile böyle devam edicem ki zayifliyayim
İnersin canım @Gencanne68 ile yarışmaya başlıyoruz aynı kilo dayız zayiflicaz inşallah bu yaza daha zayıf girince nasipseAy maşallah 2 kilo nedek ya maşallah maşallah vallahi kıskandım bak bu hafta kesi 70 altına inmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?