Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aman Gebze şunun şurası kaç saat. Uludağ'a gideriz diyodum ama senin dediğin yeri daha çok merak ettim Uludağ'a hep gidiyoz
Internetten inceleyin tabi.biz arkadaslarla kahvaltiliklarimizla gittik ck guzeldi.iyi gezmeler simdiden:)

bak bu ne güzel menu

bak ya moral bozukluğu yok canısı gr artık var oda bir güne halledersin sen sanki 2kilo artı çıkmış gibi üzülüyorsun regl den kaynaklıdır dikkat ettin sonuçta yiyerek artı çıkmadın ya bana bebişim

Canim evet uyarisini dikkate alip spor gunlerimi duzenlicem:)
Sagolsun cok iyi bir insandir herseyden once.
Allah herkese merhametli sevgi dolu eş nasip etsin.
amin canım biz kadınlar ufak şeylerden mutlu olan varlıklarız Rabbim herkesin karşısına kıymet bilecek eşler çıkarsın

Cancağızım ben iki gün dikkat etmedim cumadan pazartesiye 2.5 Kilo aldım Kahverengi211 sende dert etme veriliyor aç kalmak boynumuzun borcu oldu zayıflamak istiyorsak tabii ben sıkıldım bu kilolardan pazartesi gününden beri akşam yemeği yemiyorum bak 2.2 grm gitti bile böyle devam edicem ki zayifliyayim

Sorun da yemedigim halde arti cikmak... bugun biraz yuksek kalori beslendim. Su wc duzenini oturtmam ve vucudumu sasirtmam lazim

Açık sözlü olun lütfenEki Görüntüle 1961705 75 kg bu burda dursun bide 65'le koyarım inşallah bi bakalım
Yorumları aleyim
Canim gobegin hafiften var gibi.ama duz durmadgn icin basenli misin deil misin anlamadm:) yani ben oncesi sonrasi fotolarimi tayt ve tisortumle yapiyorm. Hep ayni yerde ayni kiyafetlerle aynada cekiliyorm.
Ama sen kapalisin tabi taytla olmazda. Ben kendimi boyle takip ediyorm

Hiç eski resim bulamadım bu da 75 geçen haftanın. 79 kiloyla niye hiç çekinmemişsem.
O yüzden başlangıç yani öncesi bunu baz alcam başka Yok çünkü. Basen çok Yok da göbek fena orda düz çıkmış hatta bi otursam 2 büyük 1 küçük de ekleniyor araya ;(

Benden zayıf duruyor gibi geldi siyah giydigindenmi bilemedim iyisin hatun yakında daha iyi olursun

Ay maşallah 2 kilo nedek ya maşallah maşallah vallahi kıskandım bak bu hafta kesi 70 altına inmem lazım.

Menü
10.30
Çeyrek bazlama 3 zeytin bkraz peynir 1 yumurta
13. 3.biarada
16. Biraz kuru fasülye 3 acı biber çok az ekmek
Birazdanada menemem yicem ekmek yemicem.

Sporda 1 saatten fazla oğlumla yürüdük alışveriş yaptık sonrada en biyere yürüyerek gittim 45 dk tempolu yürüdüm 500 ip atladın dikkat etmem lazım yoksa sahgull benk takıma almaz

Menumu yazayım kizlar

Sabh: şişkin uyandığım için yarım muz ve çeyrek elma yedim

Öğlen: 1 kase ezo gelin çorba yarım porsiyon kuşbaşı et 1 bardak ayran

Ara; 5-7 badem 1 activia

Akşam: nohutlu buğdaylı yogurtlu soğuk çorba 1 kase biraz uydurmaca yaptım 5 6 parça fırın karnıbahar

2 litre su devamı var

Yoğurt kurumü de yaptım mı tamamdır

Spor: stepper 500 adim 20 dakika twister 100 mekik(yapcam daha )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…