günaydın cnmGünaydın kızlar güne -100 gram ile başladım. Daha da hizlanmak istiyorum. Eşimle birlikte diyet yapıyoruz. O çok kilolu. 30 kilo civarında vermesi gerek. İnşallah mayisa kadar hedefime ulaşırım. Benim kilo vermem onu daha da hızlandırıyor.
Benim kocam bitek kahvaltılarda diyet yapıyogünaydın cnm
ne güzel işin daha kolay olak
bizim gibi karsında hobiri gırtlak yiyen bi kocan olmıycak
Supersiniz. Hayvanseverler candirBen ekmek fabrikasında Gıda Mühendisiyim ve eve hiç ekmek sokmuyorum . Geçenlerde birazcık hamburer ekmeği getirdim eve baktım ki sevgili eşim ekmeğe dadaniyor onu da aldım sakladım yok ettim. Bugün gidince sokak hayvanlarına verecegim sütle ıslayıp. Eve ekmek falan sokmayın. Vücut onu şeker olarak algılıyor.
Karatayın soyledigi gibi mi yani ekmek gercekten bu ladar zararlımı bana doktorum karbonhidrat ve tatlı yumurta kalitesini bozuyor demisti simdi sende soyleyince yine bi ekmekten sogudum.Ben ekmek fabrikasında Gıda Mühendisiyim ve eve hiç ekmek sokmuyorum . Geçenlerde birazcık hamburer ekmeği getirdim eve baktım ki sevgili eşim ekmeğe dadaniyor onu da aldım sakladım yok ettim. Bugün gidince sokak hayvanlarına verecegim sütle ıslayıp. Eve ekmek falan sokmayın. Vücut onu şeker olarak algılıyor.
Ahh ah şimdi lisede olsam da ders çalışsam kşke zaman ne çabuk geçti ya. Öğrenci olmak istiyorm ben
spor çetelesini hazırlıyım dedim lakin işin içinden çıkılacak gibi değil ..çünkü arkadaşlar spor yapanlar etiketlesın dememıze rağmen dogru duzgun etıket olmadıgı ıcın mesajların içinden spor aradımchemistry_eng esra sağolsun tam etıketlemıs ve sporunu dk ile belirmiş
bazı arkadaşlar km uzerınden bazı arkadaslar adım uzerınden yazınca kafa karıştı benım..notları aldımsahgull kaptanıma havele ediyorum düzenlemeyi yapsın kaptaniçem bidem
hepinizi etiketliyim şimdi rica etsem bu konuda spor yapıldıgı zaman yapmadan önce yapıcam gıbı degıl
@ayyulduz 45 dk leslie yapıldı şeklinde olursa çok sevenırım
ayrıca kızlar bende dahıl bıze yazılan msj cevap vermedıgımızı gordum geçmişi okumaya çalışalım, en azından arkadaşlarımızın bıze yazdıklarına bıldırımden bakıp cevap verelımkı garıbın söyledıgı havada kalmasın:)
sahgull
Zerosima
Kaydasay77
OnDeryaa
chemistry_eng
@ssirun
Kahverengi211
@BtRt
@tudeel
@shimarik
@Yasnira
@Gencanne95
N Nurumcan94
@Furha63
@ciwan_annesi
@cylnslymn
Günaydın kaptanım kaç gündür spor yapamıyordum çok şükür bugün başlıyorum kendimi daha iyi hisedıyomspor çetelesini hazırlıyım dedim lakin işin içinden çıkılacak gibi değil ..çünkü arkadaşlar spor yapanlar etiketlesın dememıze rağmen dogru duzgun etıket olmadıgı ıcın mesajların içinden spor aradımchemistry_eng esra sağolsun tam etıketlemıs ve sporunu dk ile belirmiş
bazı arkadaşlar km uzerınden bazı arkadaslar adım uzerınden yazınca kafa karıştı benım..notları aldımsahgull kaptanıma havele ediyorum düzenlemeyi yapsın kaptaniçem bidem
hepinizi etiketliyim şimdi rica etsem bu konuda spor yapıldıgı zaman yapmadan önce yapıcam gıbı degıl
@ayyulduz 45 dk leslie yapıldı şeklinde olursa çok sevenırım
ayrıca kızlar bende dahıl bıze yazılan msj cevap vermedıgımızı gordum geçmişi okumaya çalışalım, en azından arkadaşlarımızın bıze yazdıklarına bıldırımden bakıp cevap verelımkı garıbın söyledıgı havada kalmasın:)
sahgull
Zerosima
Kaydasay77
OnDeryaa
chemistry_eng
@ssirun
Kahverengi211
@BtRt
@tudeel
@shimarik
@Yasnira
@Gencanne95
N Nurumcan94
@Furha63
@ciwan_annesi
@cylnslymn
günaydınlar daha ben yeni uyandım canımHerkese günaydıınn
Ilık limonlu suyumu içtim bi kaç saat geç kahvaltı yapıcam bugün detoks günüm
hadi kolay gelsin sana bende yürüyüşü uzun bir aradan sonra bugün cıkacamÇocuklarla alışverişe gidiyorum çantama bi yeşil elma atıcam öğle yemeği niyetine :)
Hadi hepinizi öptüm
valahi alemsinGunaydin kizlar. Dun o kadar yedim, spor yapmadim.200gr az ciktimsaka yemin ederim
Menumu yazayım kizlar
Sabh: şişkin uyandığım için yarım muz ve çeyrek elma yedim
Öğlen: 1 kase ezo gelin çorba yarım porsiyon kuşbaşı et 1 bardak ayran
Ara; 5-7 badem 1 activia
Akşam: nohutlu buğdaylı yogurtlu soğuk çorba 1 kase biraz uydurmaca yaptım 5 6 parça fırın karnıbahar
2 litre su devamı var
Yoğurt kurumü de yaptım mı tamamdır
Spor: stepper 500 adim 20 dakika twister 100 mekik(yapcam daha )
Teşekkür ederim.canim bugün de 400 gram az çıktım oleyyy beeeGayet güzel cnm
harikasın bebekFitt_anne tamamdır spordan sonra seni etiketliyoeum bende kaçamazsın. Bu arada be im küçük fındık uyandı onla uğraşıyorum bu satte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?