Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın cnm
ne güzel işin daha kolay olak
bizim gibi karsında hobiri gırtlak yiyen bi kocan olmıycak

günaydın cnm
ne güzel işin daha kolay olak
bizim gibi karsında hobiri gırtlak yiyen bi kocan olmıycak
Benim kocam bitek kahvaltılarda diyet yapıyo
Önceki gece 11' filan sıcak ekmek almış ki asla beyaz ekmek aldırmam eve canı çekmiş miş
1 ekmeği yedi eee nooldu diyet aman beni sıkma aman yerim ben
Ben ondan önce vericem kazanıcam.

Ben ekmek fabrikasında Gıda Mühendisiyim ve eve hiç ekmek sokmuyorum . Geçenlerde birazcık hamburer ekmeği getirdim eve baktım ki sevgili eşim ekmeğe dadaniyor onu da aldım sakladım yok ettim. Bugün gidince sokak hayvanlarına verecegim sütle ıslayıp. Eve ekmek falan sokmayın. Vücut onu şeker olarak algılıyor.

Supersiniz. Hayvanseverler candir

Sabah: 8:00. Ilık limonlu su
Kahvaltı: 10:30 & 11:00 1 haşlanmış yumurta bi yudum chialı süt 1 litre detoks suyu

Çocuklarla alışverişe gidiyorum çantama bi yeşil elma atıcam öğle yemeği niyetine :)
Hadi hepinizi öptüm

Karatayın soyledigi gibi mi yani ekmek gercekten bu ladar zararlımı bana doktorum karbonhidrat ve tatlı yumurta kalitesini bozuyor demisti simdi sende soyleyince yine bi ekmekten sogudum.

Karatay haklı. Elbette ki her gıdanın insan sağlığına faydaları vardır. Vücudun ihtiyacı olan elzem bileşikleri barındırırlar. Bizim gibi kilo alma eğilimindeki insanların bu tür gıdalardan uzaklaşmış olması gerekir. Onu yapamıyorsanız sınırlama getirin kendinize. Ben günlerdir unlu birşey yememeye gayret ediyorum.

Günde iki kez fırın çalışırdı bazen sıkıntıdan kek kurabiye poğaça yapardım şimdi öğrendikten sonra hiç yapmıyorum. Bilinçleniyoruz ama biraz geç oldu sanırım

Günaydın kaptanım kaç gündür spor yapamıyordum çok şükür bugün başlıyorum kendimi daha iyi hisedıyom

Gayet güzel cnm

günaydın kızlar yeni uyandık desem, gece geç yatınca uykusuzluğa da dayanamayınca bu saat oldu neyse bizde hızlı hareket ederiz anamlara gidecem ara ara bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…