demetim bu verilen emeklerin akan terin mükafatını alınca insan iyki uğraşmışım iyki vazgeçmemişim kendimden diyor. Bugün kardeşim dediki abla sen bi değiştin giyimin havan bi değişti sebebi ne hayırdır dedi:)Ikı yıldır dolaptakı birçok elbiseyi giyemiyorum şimdi giyebiliyorum.yıne içine sıgıyordum ama göbegim çıkıyordu
Kimselerede vermedim tekrar giyerım dıye:) istikrar şart maalesef.gören dogum yaptıgıma inanmıyor ama az daha versem daha mutlu olcam
aynen öyle ne demişler bugün yediğin hurmalar yarın seni tırmalar:)Fazla kaçırınca sonrası zor oluyor ne yapayım yavaş yavaş alıştırayım kndmi:)
iyi geceler canım.. Elhamdülillah sevdiklerimizle aynı güne uyanmak bile mutluluk sebebiSabah kalktıgınızda günüm çookk güzel geçecek diyip başlayın,inanın güzel geçecek.güne güzel başlamanıza yeter:) iyi geceler kızlar: )
Canım sana özelden yazdığım msjı okudun mu kilo ile ilgili.Ben de ayni hayalleri kuruyorum...
Yaa cok tesekkur ederim :) ne kadar guzel anlatmissin :) evet insallah istedigim kiloya inersem hicbirinizi unutmayacagim canlarim benim :)
Gunde sadece bir dilim ekmek yiyorum o da kahvaltida. 3 ogun duzenli yiyorum ve en gec 7de hersey bitmis oluyor.. hatta arkadaslar cok dusuk kalorili beslendigimi dusunuyorlardi.. bugun biraz degisiklik yaptim iste...
Evet yarin yuruyuse cikacagim hava cok guzel buralarda...
bence de kilo almadığımız her hafta doğru yoldayız demektirCanım ben başladığım ilk hafta 1.7 kg verdim inanır mısın Şubat ayında toplam 1.5 verebildim ama ben sabit olduğunda bile çok seviniyordum oh be almamışım diye değişebiliyor sıkı tutun inşallah herşey yoluna girecek
Deniyorum canm bazen unutuyorum bile gun icinde hic su icmedigim oluyor eve gelince iciyorum ne iciyorum 2 e saat icinde daha cok dikkat ederimcanım diyet sürecinde karbonhidrattan ne kadar uzak durursak okadar kilo vermeye katkı sağlarız.
ve su kilo vermenin olmazsa olmazı 2.5lt içmeye çalış canım
Ben canımKızlar Sağlık Bakanlığın bi programı vardı kim kullanıyordu adı neydi bi yardım
spor çetelesini hazırlıyım dedim lakin işin içinden çıkılacak gibi değil ..çünkü arkadaşlar spor yapanlar etiketlesın dememıze rağmen dogru duzgun etıket olmadıgı ıcın mesajların içinden spor aradımchemistry_eng esra sağolsun tam etıketlemıs ve sporunu dk ile belirmiş
bazı arkadaşlar km uzerınden bazı arkadaslar adım uzerınden yazınca kafa karıştı benım..notları aldımsahgull kaptanıma havele ediyorum düzenlemeyi yapsın kaptaniçem bidem
hepinizi etiketliyim şimdi rica etsem bu konuda spor yapıldıgı zaman yapmadan önce yapıcam gıbı degıl
@ayyulduz 45 dk leslie yapıldı şeklinde olursa çok sevenırım
ayrıca kızlar bende dahıl bıze yazılan msj cevap vermedıgımızı gordum geçmişi okumaya çalışalım, en azından arkadaşlarımızın bıze yazdıklarına bıldırımden bakıp cevap verelımkı garıbın söyledıgı havada kalmasın:)
sahgull
Zerosima
Kaydasay77
OnDeryaa
chemistry_eng
S ssirun
Kahverengi211
BtRt
T tudeel
Kahsen
Y Yasnira
G Gencanne95
N Nurumcan94
@Furha63
K Karanfil_kokuyor
cylnslymn
Tesekkur ederim canımBen canım
Adı
Formda kal
Herkese günaydıınn
Ilık limonlu suyumu içtim bi kaç saat geç kahvaltı yapıcam bugün detoks günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?