Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

demetim bu verilen emeklerin akan terin mükafatını alınca insan iyki uğraşmışım iyki vazgeçmemişim kendimden diyor. Bugün kardeşim dediki abla sen bi değiştin giyimin havan bi değişti sebebi ne hayırdır dedi:)
bebişim hayat bana güzel zayıf bir bayanım artık çuval giysem yakışıyor:) bu özgüven de dışarı yansıyor demekki

Canım sana özelden yazdığım msjı okudun mu kilo ile ilgili.

bence de kilo almadığımız her hafta doğru yoldayız demektir

İyi geceler kızlar tabı uyanık olanlar icin soyluyom uyuyanlara tatlı rüyalar yarım saat önce geldim
Bugünkü menüm
Sabah sucuklu yumurta peynir 4tane zeytin domates ikitane cay şekersiz
Öğlen misafırlıge gıtmıstım saat 4gibı yemek yedik taze fasulye kabak salatası limonlu kabak yemeği hepsinden yedım
Akşam
Kahve molası iki tane cay daha 3tane hurmayla 2litre su yatmadan yoğurt kuru

Bende ev ahalisini yatırıp bu haftaki spor incilerini düzenliycem. bakalım hangisiniz en azimli karınca olucak:)

Benim menü
Sabah
Sucuklu yumurta 5 yumurtayı 4 kişi yedik
Biraz peynir
4 tane zeytin

Ara süt 1 bardak
Akşam
Nohut yemegi 1 tabak
3 tane çiğ köfte
Ayran
Çok az peynir

Spor 45 dakika yürüyüş Fitt_anne
Su 2 buçuk litre

canım diyet sürecinde karbonhidrattan ne kadar uzak durursak okadar kilo vermeye katkı sağlarız.
ve su kilo vermenin olmazsa olmazı 2.5lt içmeye çalış canım
Deniyorum canm bazen unutuyorum bile gun icinde hic su icmedigim oluyor eve gelince iciyorum ne iciyorum 2 e saat icinde daha cok dikkat ederim

spor çetelesini hazırlıyım dedim lakin işin içinden çıkılacak gibi değil ..çünkü arkadaşlar spor yapanlar etiketlesın dememıze rağmen dogru duzgun etıket olmadıgı ıcın mesajların içinden spor aradım chemistry_eng esra sağolsun tam etıketlemıs ve sporunu dk ile belirmiş
bazı arkadaşlar km uzerınden bazı arkadaslar adım uzerınden yazınca kafa karıştı benım..notları aldım sahgull kaptanıma havele ediyorum düzenlemeyi yapsın kaptaniçem bidem
hepinizi etiketliyim şimdi rica etsem bu konuda spor yapıldıgı zaman yapmadan önce yapıcam gıbı degıl
@ayyulduz 45 dk leslie yapıldı şeklinde olursa çok sevenırım

ayrıca kızlar bende dahıl bıze yazılan msj cevap vermedıgımızı gordum geçmişi okumaya çalışalım, en azından arkadaşlarımızın bıze yazdıklarına bıldırımden bakıp cevap verelımkı garıbın söyledıgı havada kalmasın:)
sahgull
Zerosima
Kaydasay77
OnDeryaa
chemistry_eng
S ssirun
Kahverengi211
BtRt
T tudeel
Kahsen
Y Yasnira
G Gencanne95
N Nurumcan94
@Furha63
K Karanfil_kokuyor
cylnslymn

Kaptanlarım tek yapabildiğim maalesef yürüyüş onu da deli gibi yürüyom gören nooluyo diye bakar bukadar acele nereye gidiyo diye yani. Km, süre ve adım yazabiliyorum o yüzden

Herkese günaydıınn
Ilık limonlu suyumu içtim bi kaç saat geç kahvaltı yapıcam bugün detoks günüm

Günaydın kızlar güne -100 gram ile başladım. Daha da hizlanmak istiyorum. Eşimle birlikte diyet yapıyoruz. O çok kilolu. 30 kilo civarında vermesi gerek. İnşallah mayisa kadar hedefime ulaşırım. Benim kilo vermem onu daha da hızlandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…