Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yaa hadi canım. Fırsatını buldum mu kaçamaklar geliyo onu naapcaz. Ama Yoook bu hafta katiyen ağzıma sürmem bişey
bebişim ne misafir biter ne gezmeler hayır demeyi öğrenmediğimiz sürece bu süreç bitmez bir ileri iki geri yaparsak bi yerden sonra yaşanan bıkkınlıkls iplerin ucu kaçar. oyüzden canım hedefe ulaşana kadar kaçamak yok artık.
sahgull kaptanımız yenisini misafirsin diye pek bişey demedi kaçamakları lakin listeye girince hele kaçamak görürse sopasını çıkarır demedi demeyin :)

Merhaba canlar. Bugun yogundu aksam da misafirlikteydim yazamadim. Buna tabii arti ile ilk kez cumayi karsilamanin verdigi mahcubiyet te sebep oldu biraz.

Neyse; bugun bir dilim kizarmis ekmek bir dilim peynir ve iki dilim salam ile kahvaltimi yaptim

Oglen; bir tabak makarna yedim iki aydir ilk kez tavuklu mantarli ( vucuduma sinirlendim. İstedigin bu mu al sana diyerek yedim)

Aksam; bir tabakta zeytinyagli iki cesit ot pirasa uc kofte yedim bir kepceden az corba ictim

Gun icerisinde birbucuk lt su ictim. Sekersiz kahve ve cay da ictim. Nesfit cikolatali bar yedim. Aksam da bir tane kurabiye yedim cayin yaninda. İste boyle.

Yeterince şaşırmıştır artık demi gitmeye başlayabilirsiniz kilocuklar

Valla cehennemee kadar diyesim var. O derece mutsuz ve umutsuzum
Böyle düşünme.geçmişi aç bak 100 yada 200 gr verdım haftada.bazen duruyor işte yapacak bişe yok.bence durdugunda gösterdiğin sabırda çok etkılı.vucut pes ettırmeye çalışıyor seni eski gunlere geri dönebilmek için.devam edecez can sıkacak bişe yok.

bebişim vücut şaşırmak istiyorsa şaşarsın bu menuyle işte :) şimdi ne yapıyoruz artık karbonhidrat yok yarın artı çıkarsan bile dikkatle eksiye çevirirsin kimbilir belki bu menun işe yarar meto hızlanır amma yarında bu şekilde beklenirsen cumaya eksi göremezsin bence

Pes etmiyorum T tudeel . Ancak eski motivasyonum ve umudumu kaybettigim dogrudur :)

Kızlar Sağlık Bakanlığın bi programı vardı kim kullanıyordu adı neydi bi yardım

Pes etmiyorum T tudeel . Ancak eski motivasyonum ve umudumu kaybettigim dogrudur :)
Canım ben başladığım ilk hafta 1.7 kg verdim inanır mısın Şubat ayında toplam 1.5 verebildim ama ben sabit olduğunda bile çok seviniyordum oh be almamışım diye değişebiliyor sıkı tutun inşallah herşey yoluna girecek

İtiraf ediyorum arada bendede oluyor.karşıma geçip yiyorlar ben yemiyorum hala veremıyorum dıyıp yemege saldırasım geliyor.sonra diyorum kı demet yaz geliyor tatil yaklaşıyor.bikiniyi düşün:)elbiseleri diyip elimdekini yavaşça bırakıyorum.ye ye diyıp ısrar edenler ellerındeki bitince göbeklerini sıkıp rejim yapacam pantolon sıkıyor demeye başlıyorlar işte o zaman kendimi kutluyorum:) arada çökmen normal ama hemen ayaga kalkmazsan bir daha dogrulamazsın canım

Senin kilon iyice azalmis artik yavaslamasi cok normal ama ben koskoca 70kilo insanım yahu. Ya yemin ederim burda yalan soyluyomusum gibi hissediyorum. Yahu ben ekmek seker bilmemne yemem, akşam 7den sonra agzima lokma sokmam, bol su icerim spor yaparim ama yine de kilo aliyorum yahu. İnsan uzuluyor.

Pes etmek yok.. biliyorum @tudeel destekleriniz icin tesekkur ederimmm

Ikı yıldır dolaptakı birçok elbiseyi giyemiyorum şimdi giyebiliyorum.yıne içine sıgıyordum ama göbegim çıkıyordu
Kimselerede vermedim tekrar giyerım dıye:) istikrar şart maalesef.gören dogum yaptıgıma inanmıyor ama az daha versem daha mutlu olcam

Fıstıklar ben yatıyorum yarında işe gidicem öğleye kadar

Yarınnn için

Msjlar sayılacak
Gruplar olusturulacak

Siz gelmeden haxır olacak inşallahh

İyi geceler
kaptanım şimdiden eline sağlık
bitanem inan aynı süreçten hepimiz geçtik gün geldi yeter artık hep diyetlemi yatıp kalacaz dedik, gün geldi okadar spor ya sabit gösterdi ya beklediğimiz eksiyi göremedik. havluyu atıp yenilgiyi kabul etmek istediğim zamanlar oldu kilolarımizla yaşarım bundan sonra dedi dış sesimiz ama içimizdeki bizin istediği bu değildi kesinlikle ve böyle zamanlarda ya elimizden burdaki dostlarımız tuttu bize hayallerimşzi ne emekler verdiğimizi hatırlattı bu yolda yada aynadaki görüntüden memnuniyetsizliğimiz daha maçın bitmediğini ve bu maçı alıcağimizi almamız gerektiğini hatırlattı..
Bitanesi seni inan ben olsun arkadaşlar olsun çok iyi anlıyoruz ve senden tek isteğimiz biraz sabır bu yağlar yapıştırıcıyls yapışmış gibi bu vücuttan gitmek istemeseler de bizim İRADEMİZİ bizim çabamızın karşısında gr gr olsada erimeye mahkumlar canım inan hedefe ulaştığında bugünleri anıp, ya prenses gördünmü nasılda başardın diyip gurur duy az senle.

Yeme düzenini değiştir canım iki öğün yiyorsan 3 öğüne çıkar 3 öğün yiyorsan 2 öğüne indir ekmek yiyorsan değiştir vücut artık ben bunlarla idare ederim dedi herhalde

Bak işe başlamadan napardım biliyormusun.akşamüzeri 5 te yemegimi yer kızımı bebek arabasına koyar 2 saat yürürdüm.hem yediğimi yakardım hem kızım temiz havada uyurdu.şimdi düşünüyorum mesela baya iyi yürümüşüm şimdi yapamıyorum bunu kızım durmadıgı için.en azından h.sonları böyle bişe yapılabilir

Yok, sadece bugune ozeldi dilek ablacimm

Ben de ayni hayalleri kuruyorum...

Yaa cok tesekkur ederim :) ne kadar guzel anlatmissin :) evet insallah istedigim kiloya inersem hicbirinizi unutmayacagim canlarim benim :)

Yeme düzenini değiştir canım iki öğün yiyorsan 3 öğüne çıkar 3 öğün yiyorsan 2 öğüne indir ekmek yiyorsan değiştir vücut artık ben bunlarla idare ederim dedi herhalde

Gunde sadece bir dilim ekmek yiyorum o da kahvaltida. 3 ogun duzenli yiyorum ve en gec 7de hersey bitmis oluyor.. hatta arkadaslar cok dusuk kalorili beslendigimi dusunuyorlardi.. bugun biraz degisiklik yaptim iste...

Evet yarin yuruyuse cikacagim hava cok guzel buralarda...

Sabah kalktıgınızda günüm çookk güzel geçecek diyip başlayın,inanın güzel geçecek.güne güzel başlamanıza yeter:) iyi geceler kızlar: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…