- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Canimm çok zor Allah rahmet eylesin gani gani Rabbim.bol sabır versin ama bu dünya geçici Allah tan geldik Allah a gidicez sakın isyan etme.. hasta miydi peki kaza miMaalesef babam öldü çok zor günler yasiorum katilamadim kendimi toparlayabilirsem eğer katılım hakkım olursa araniza katilmayi isterim ama şu aşamada aklımı yitirmek üzereyim herkese iyi aksamlar
Maalesef babam öldü çok zor günler yasiorum katilamadim kendimi toparlayabilirsem eğer katılım hakkım olursa araniza katilmayi isterim ama şu aşamada aklımı yitirmek üzereyim herkese iyi aksamlar
Başın sagolsun canim. Allah sabir versin. Cok zor bi durum. Yani ne soylesek acini dindirir bilmiyorum ama.Maalesef babam öldü çok zor günler yasiorum katilamadim kendimi toparlayabilirsem eğer katılım hakkım olursa araniza katilmayi isterim ama şu aşamada aklımı yitirmek üzereyim herkese iyi aksamlar
Hastaydı ama ciddi bir rahatsizligi yoktu enfeksiyon vardı anı oldu yaa kalp krizi geçirdi babama hasrettim uzaktaydim ölüsüne yetiştim içim yanıyor yaa burda tartı heyecanı yapmistim sabah olsada tartilsam die uykuya dalarken anı bu telefon baban oldu dayanamıyorum bu nasıl acıdır ben nasıl basedicem hasret gitti babam 15 ,gün sora bana gelicekti oğlumun doğum gününü kutlucaktik ben napicam şimdi bilmiorum içim yanıyor bu acı dinermi yaşama sevinci kalmadı yüreğim kanıyor ölüyorumCanimm çok zor Allah rahmet eylesin gani gani Rabbim.bol sabır versin ama bu dünya geçici Allah tan geldik Allah a gidicez sakın isyan etme.. hasta miydi peki kaza mi
Hastaydı ama ciddi bir rahatsizligi yoktu enfeksiyon vardı anı oldu yaa kalp krizi geçirdi babama hasrettim uzaktaydim ölüsüne yetiştim içim yanıyor yaa burda tartı heyecanı yapmistim sabah olsada tartilsam die uykuya dalarken anı bu telefon baban oldu dayanamıyorum bu nasıl acıdır ben nasıl basedicem hasret gitti babam 15 ,gün sora bana gelicekti oğlumun doğum gününü kutlucaktik ben napicam şimdi bilmiorum içim yanıyor bu acı dinermi yaşama sevinci kalmadı yüreğim kanıyor ölüyorumCanimm çok zor Allah rahmet eylesin gani gani Rabbim.bol sabır versin ama bu dünya geçici Allah tan geldik Allah a gidicez sakın isyan etme.. hasta miydi peki kaza mi
Allah razı olsun cnm Baba acisi çok zormuş dede amca babanne hepsini yaşadım ama baba çok zor gitti içimden buyuk bi parça koptu gitti toparlayamiorum 10 gün oldu toparlayamiorum sanki çıkıp gelicek kapidan olmedim kızım die sarılacak canım babamın kokusunu içime cekemedim soğuk yüzünü elini öptüm ama babam kokmuoduBaşın sagolsun canim. Allah sabir versin. Cok zor bi durum. Yani ne soylesek acini dindirir bilmiyorum ama.
Dedemi kaybettigimde belli bid sureden sonra kendime "sadece bizim basimiza gelmedi" diyip sacma sapan bir kendimi kandirma durumuna girmistim.
Allah sabir versin. Cok zor cok zor cidden. Cok bunaldiginda dertlesmek icin gel yanimiza.
Canim benim suan acin cok taze. Hepsi gececek. Dag dayanamamista insan dayanmis derler. Şöyle dusun,babaninda bir babasi vardi ve o da kaybetti. Bana şoyle geliyorki sanki hayat bize onumuze gelen acilara dayanmamiz icin daha buyuk bir insan sevgisi veriyor. Ornegin annene babana dayanamam derken Allah sana evlat sevgisi veriyor ve o bambaska bir sevgi diyorlar. Yani demem o ki hep tutunacak bir dal veriyor sanki. Annem bana oyle demisti,siz olmasaydiniz bu aciyla napardim bilmiyorm iyiki siz varsiniz size olsan sevgim beni ayakta durmaya zorluyor demisti. Seninde yavrun var bak. Suan cok taze.kimse senden normal karsilamani bekleyemez. 1 ay snra falan biraz dha normale doneceksin. Inan bana. Cnku bizde ailecek gectik bu donemlerden.Hastaydı ama ciddi bir rahatsizligi yoktu enfeksiyon vardı anı oldu yaa kalp krizi geçirdi babama hasrettim uzaktaydim ölüsüne yetiştim içim yanıyor yaa burda tartı heyecanı yapmistim sabah olsada tartilsam die uykuya dalarken anı bu telefon baban oldu dayanamıyorum bu nasıl acıdır ben nasıl basedicem hasret gitti babam 15 ,gün sora bana gelicekti oğlumun doğum gününü kutlucaktik ben napicam şimdi bilmiorum içim yanıyor bu acı dinermi yaşama sevinci kalmadı yüreğim kanıyor ölüyorum
Başın sağolsun cnmMaalesef babam öldü çok zor günler yasiorum katilamadim kendimi toparlayabilirsem eğer katılım hakkım olursa araniza katilmayi isterim ama şu aşamada aklımı yitirmek üzereyim herkese iyi aksamlar
Allah sabır versin nurlar içinde yatsın.başınız sağolsunMaalesef babam öldü çok zor günler yasiorum katilamadim kendimi toparlayabilirsem eğer katılım hakkım olursa araniza katilmayi isterim ama şu aşamada aklımı yitirmek üzereyim herkese iyi aksamlar
Geçmiş olsun cnmBende ancak geldim çok hastayız kizimla ateşini dusurmeye çalışıyorum
Çok teşekkür ederim açıkçası şuan hiç iyi değilim sanki hiç geçmicekmis gibi gelioBaşın sağolsun cnm
Malesef hayatın gerçeği cnm
Elden birşey gelmiyor
Tek duadan başka
Mekanı cennet olsun
Sen kendini toparla biz burdayız
Ne zaman istersen dönersin
Paylaşmak istersende burdayız cnm
Kuzum gecmis olsn. Herkes gripten dokuluyor. Mevsim gecisi mahvetti. Yavrunda direnc kazaniyor viruslere. Kiyamam yaBende ancak geldim çok hastayız kizimla ateşini dusurmeye çalışıyorum
Canım başın sağolsun. Allah sabırlar versinMaalesef babam öldü çok zor günler yasiorum katilamadim kendimi toparlayabilirsem eğer katılım hakkım olursa araniza katilmayi isterim ama şu aşamada aklımı yitirmek üzereyim herkese iyi aksamlar
Bi atlatamadınız direncini artırmanın yollarını araştır derim. Araştırmaya çörek otuyla başlayabilirsin naçizane tavsiyem. Çok geçmiş olsunBende ancak geldim çok hastayız kizimla ateşini dusurmeye çalışıyorum
Rabbim gönlüne ferahlık versin insallahhh kuzum.ne desek boş bu acının tarifi yoktur eminim tekrardan basın saolsun bak evladin varmış dik durHastaydı ama ciddi bir rahatsizligi yoktu enfeksiyon vardı anı oldu yaa kalp krizi geçirdi babama hasrettim uzaktaydim ölüsüne yetiştim içim yanıyor yaa burda tartı heyecanı yapmistim sabah olsada tartilsam die uykuya dalarken anı bu telefon baban oldu dayanamıyorum bu nasıl acıdır ben nasıl basedicem hasret gitti babam 15 ,gün sora bana gelicekti oğlumun doğum gününü kutlucaktik ben napicam şimdi bilmiorum içim yanıyor bu acı dinermi yaşama sevinci kalmadı yüreğim kanıyor ölüyorum
Limon sık biraz su kat canım bebenin çoraplarını o suyla yıka ıslak giydir ayağında kurusun ateşi düşerBende ancak geldim çok hastayız kizimla ateşini dusurmeye çalışıyorum
basın sağ olsun canım allah sabır versin sana inşallahMaalesef babam öldü çok zor günler yasiorum katilamadim kendimi toparlayabilirsem eğer katılım hakkım olursa araniza katilmayi isterim ama şu aşamada aklımı yitirmek üzereyim herkese iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?