fahriye ablam gayet iyiSabah 2 dlm ekmek yumurta peynir birazcikta tahin helvasi bir cimdikktiii kizlar
Ara tarcinli sut avuc ici kadar l3blebi uzum karisimi
Ogle pirasa yemegi 1 dlmekmek
1 baget 1 turp(bu arada kizlar turp inanilmaz tok tutuyo)
Aksam 1 elma yarim portakal
Bolll su detox cayi 45 dk platess
Yarin tartilip sonucu yazarim
miktarlar az olsada karbonhidrat tan uzak duralım benceHayırlı akşamlar
Yediklerim fazla sanki
Sabah
1 büyük dilim ekmek
Tavada kaşarlı yumurta
2 yeşil, 2 siyah zeytin
Domates bir dilim
Bir parça peynir
Ara bir küçük elma, bir serçe parmağı kadar cikolata
Yarım çay bardağı kefir
Aksam 2 kase mercimek çorbası
Bir küçük kaşe yoğurt
2 kaşık makarna
Bide her gün 5, 6 bardak çay içiyorum
35 dk yürüyüşFitt_anne
yürüyüşe bayıldımBugunku menum;
Sabah 11:00 kahvalti azicik sucuklu biberli yumurta bir dilim peynir iki dilim tahilli ekmek
Oglen 14:00 bir dilim kepekli undan yapilmis havuclu cevizli kek
Aksam 19:00 yarim cigkofte durum yogurtlu salata (durumun lavasi kagit kadar ince idi) marul teptim daha cok :)
2,5 saat yurudumFitt_anne sahgull bilgilerinize :)
ot candır:)Pazarada gittim cesi cesit ot doldurdum :) bu hafta cok otcul beslenecegimm :) en sevdigimmm
iykeşemwdinmi dahaSabah
Patlıcan salatası yoğurtlu
2 tane zeytin
Canim birşey istemedi azcik yeyip kalktım hastalik mahfetti beni
Akşam
Bir kase karnıbahar kısır
Ayran
Su 1bucuk litre daha içerim
Spor yok maalesef.
yarın ne diyecek bakalım tartıYarın sabahı iple çekiyorum inşallah bu sefer eksi görürüm. Patatesleri ayıklamaya çalıştım ama koca tabağı yedim yine de ühüüü pişmanım.
İnşallah bu hafta hava da güzel görünüyor bol bol yürüyş yaparm artıksabit çıkarsan cumaya eksiye çevirirsin
bizimde kırmızı ama giydiririm sonra kız ya yakışıyor ona:)Bende dün aradım kıyafet lcw de son kalan bi takımı aldım gömlek bi yaş küçük ama idare eder daha takatimiz kalmadı gezmeye. Gösteride giycek bitek zaten(kırmızı olduğundan hayatta giydirmem de)
Kart bi sorun olmaz inşallah
Atlattın geçmiş olsun. :)
bende coştum kaç gündür sporda yapmadım yarın erken kalkıp yürüyüşlere başlıycamİnşallah bu hafta hava da güzel görünüyor bol bol yürüyş yaparm artık
regl spor yapmak daha çok kalori harcatır o artı 1de eksiye çevrilir ozamanKizlar 2 gune regl olcam. Bu durumlarda vucudun fazla gosterdiginin farkindaym.fakat siz yinede bu arkadasinizi he he evet he he diyin:)
Grip ilacida kullaniyorm. Cok hastayim.dunki oynamanin ziplamanin bedelini oduyorum.sirtim ck agrio hala. Ve vucudum esra sen birak bu bedeni yoluna bak modunda.hucrelerim virusleer geldii die bagiriyor.
Ve ben tartida sabah sabah +1 gordum. Bu haldeyken spora inmeyi dusunuyorm bugun. Birazcik yapiyimda vicdanim rahatlasin.
Dogulu olarakkk et candir'desemdeee kilo vermek icin sana katilmak zorundayimm.ot candır:)
Sadece akşam yaptıklarım pazar eşyasını yerleştir ıspanakları ayıkla yıka balığı ayıkla yıka. Sofra kur onlar yerken ütü yap ütüye ara ver sofrayı topla çocukları yıka giydir. Bide ıslan. Sonra ütüye devam et bi yandan da salona çay servis et. Aboo ne bitmez çilemiz var ben gidiyom yaa bananebu pazar günleri daha yorucu oluyor ya sabah alışveriş sonra temizlik şimdş hem ütü hem kızın banyosu ve çamaşır işim var kocaya da yemek yapmam lazım.. çok çalışmam lazım çok
Eşim de doğulu o bana et yemeyi öğretti ben ona ot. Hee şu bi gerçek kaynanam yemeğe bi kilo yağ katıp yaptığından mıdır bilmem onlarınkiler daha lezzetliDogulu olarakkk et candir'desemdeee kilo vermek icin sana katilmak zorundayimm.
Ahhhh bide otlari nasil yiyecegimi bilsem kizlar degisik tarifleriniZ salatalariniz varsa yazarmisinizz
Yürüyüş süper pattis yanmıştır13.Gün
Sabah: 10:00 ılık limonlu su
11:30 2 yumurta bol baharat yarım kaşık yulaf kepeği 1yemek kaşığı chia birer tutam maydanoz dereotu yeşil soğan omlet yaptım
2bardak açık şekersiz çay
Ara:
14:30 tuzsuz kabak çekirdeği bi avuç
15:30 1 tabak boooll yeşillikli chialı patates salatası
18:30 şekersiz minik fincan dibek kahve
2 litre su 2.5 km dağ bayırda çok yürüdüm hatta koştum
@Zerosimasahgull Fitt_anne
Akşam Yok su içerim
Sabah
Patlıcan salatası yoğurtlu
2 tane zeytin
Canim birşey istemedi azcik yeyip kalktım hastalik mahfetti beni
Akşam
Bir kase karnıbahar kısır
Ayran
Su 1bucuk litre daha içerim
Spor yok maalesef.
Fıstıkımm ot almana sevindimBugunku menum;
Sabah 11:00 kahvalti azicik sucuklu biberli yumurta bir dilim peynir iki dilim tahilli ekmek
Oglen 14:00 bir dilim kepekli undan yapilmis havuclu cevizli kek
Aksam 19:00 yarim cigkofte durum yogurtlu salata (durumun lavasi kagit kadar ince idi) marul teptim daha cok :)
2,5 saat yurudumFitt_anne sahgull bilgilerinize :)
Afiyet olsun cnmBugünkü menum
Sabah yumurta peynir domates 3tane zeytin bır dılım kepek ekme yı
Akşam balık salata çorba 2 litre su
Gayett güzelCanum bende hemen yazıyorum menumu bugün çok azcık yemişsin karşimmmmm çok geçmiş olsun bi an önce iyileşmeye bak.. geçelim menumu
Sabah(6.00)
2 kase yogurtlu nohutlu buğdayli karışım
Öğlen (13:30)eşim işten geldi ve uyuduk uyandık kahvaltı yaptik
2 kasık melemen 1 dilim peynir 6 zeytin az tuzlu domates salatalık 1 dilim tb ekmek( ekmegumi kendim yaptım) cay
Ara; 1 şekersiz Türk kahvesi
Aksam (19;30)
1 lokma ekmek 1 yagsiz tava cupra ve levrek (yarım yarım paylaştık eşimle ) kocaman tabak salata roka
1 kocaman bardak lahana suyu
1.5 litre su daha da iciçem
Yoğurt kürünü de yapınca biter
Spor : 600 adım stepper 20 dakika twister 100 mekik dambıl hareketleri 45 dakika suruyo tüm bunlarFitt_anne
Hayırlı akşamlar
Yediklerim fazla sanki
Sabah
1 büyük dilim ekmek
Tavada kaşarlı yumurta
2 yeşil, 2 siyah zeytin
Domates bir dilim
Bir parça peynir
Ara bir küçük elma, bir serçe parmağı kadar cikolata
Yarım çay bardağı kefir
Aksam 2 kase mercimek çorbası
Bir küçük kaşe yoğurt
2 kaşık makarna
Bide her gün 5, 6 bardak çay içiyorum
35 dk yürüyüşFitt_anne
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar ben de menümü yazayım
Sabah 11.30 12 00 gibi
1 tereyağlı peynirli krep
İkindi 15.30 16.00 gibi
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kadar da et haşlama
2 bardak ayran
Su yeterince içemedim
1.5 anca olmuştur şimdiye kadar
Yatana kadar içerim.
Pzrtsye pek umudum yok niyeyse şiş hissediyorm kendimi inş sabit çıkarım
Tamamını yazıyoruz cnmKizlar sabah ogle menumu yazmistim yine yqzayimmi yoksa aksam yediklerimimi dirwk yazayim 1 elma yarim portakal yedim b9l su 45 dk da plates yaptm
Evet haftasonu kaçamağı önlemek cumaya önlem almak içinPazartesileride mi tartiliyoruz
Sabah 2 dlm ekmek yumurta peynir birazcikta tahin helvasi bir cimdikktiii kizlar
Ara tarcinli sut avuc ici kadar l3blebi uzum karisimi
Ogle pirasa yemegi 1 dlmekmek
1 baget 1 turp(bu arada kizlar turp inanilmaz tok tutuyo)
Aksam 1 elma yarim portakal
Bolll su detox cayi 45 dk platess
Yarin tartilip sonucu yazarim
bu pazar günleri daha yorucu oluyor ya sabah alışveriş sonra temizlik şimdş hem ütü hem kızın banyosu ve çamaşır işim var kocaya da yemek yapmam lazım.. çok çalışmam lazım çok
Bizdede menüde et yoksa yemek yokEşim de doğulu o bana et yemeyi öğretti ben ona ot. Hee şu bi gerçek kaynanam yemeğe bi kilo yağ katıp yaptığından mıdır bilmem onlarınkiler daha lezzetli
Yalnız bişey diycem dün eşime bürüksel lahanası verdim önce et Yok mu dedi sonra tadına bakınca ba-yıl-dı. Süper olmuştu
Ama yine de ot candır
Vucudun sevınmiştir eskıye döndu dıye:)İyiyim ne olsun kilo verememye devam :) cuma cumartesi pazarı biraz daha yuksek kalorili beslendim. İki gundur wc cikabiliyorum cok sukur :)
Aynen oyle oldu sanirim :)) yarindan itibaren uzulecek yine :) regl olucam ben de 2 3 gune. Biranonce olsam da bi odemin gitmis halini gorsemVucudun sevınmiştir eskıye döndu dıye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?