Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

fahriye ablam gayet iyi

miktarlar az olsada karbonhidrat tan uzak duralım bence

yürüyüşe bayıldım

Sabah
Patlıcan salatası yoğurtlu
2 tane zeytin
Canim birşey istemedi azcik yeyip kalktım hastalik mahfetti beni
Akşam
Bir kase karnıbahar kısır
Ayran
Su 1bucuk litre daha içerim
Spor yok maalesef.
iykeşemwdinmi daha menu güzel arkadaşım

bizimde kırmızı ama giydiririm sonra kız ya yakışıyor ona:)
kartı hemen iptal ettirdim tek sorun eşimden papara yedim limiti yüksek daha dikkatli ol dedi:) yenisi haftaya gelicek kredi kartını seviyorum sürekli para istemek zorunda kalmıyorum eşimdwn:)

regl spor yapmak daha çok kalori harcatır o artı 1de eksiye çevrilir ozaman

bu pazar günleri daha yorucu oluyor ya sabah alışveriş sonra temizlik şimdş hem ütü hem kızın banyosu ve çamaşır işim var kocaya da yemek yapmam lazım.. çok çalışmam lazım çok

bu pazar günleri daha yorucu oluyor ya sabah alışveriş sonra temizlik şimdş hem ütü hem kızın banyosu ve çamaşır işim var kocaya da yemek yapmam lazım.. çok çalışmam lazım çok
Sadece akşam yaptıklarım pazar eşyasını yerleştir ıspanakları ayıkla yıka balığı ayıkla yıka. Sofra kur onlar yerken ütü yap ütüye ara ver sofrayı topla çocukları yıka giydir. Bide ıslan. Sonra ütüye devam et bi yandan da salona çay servis et. Aboo ne bitmez çilemiz var ben gidiyom yaa banane

Dogulu olarakkk et candir'desemdeee kilo vermek icin sana katilmak zorundayimm.
Ahhhh bide otlari nasil yiyecegimi bilsem kizlar degisik tarifleriniZ salatalariniz varsa yazarmisinizz
Eşim de doğulu o bana et yemeyi öğretti ben ona ot. Hee şu bi gerçek kaynanam yemeğe bi kilo yağ katıp yaptığından mıdır bilmem onlarınkiler daha lezzetli
Yalnız bişey diycem dün eşime bürüksel lahanası verdim önce et Yok mu dedi sonra tadına bakınca ba-yıl-dı. Süper olmuştu
Ama yine de ot candır

Yürüyüş süper pattis yanmıştır

Sabah
Patlıcan salatası yoğurtlu
2 tane zeytin
Canim birşey istemedi azcik yeyip kalktım hastalik mahfetti beni
Akşam
Bir kase karnıbahar kısır
Ayran
Su 1bucuk litre daha içerim
Spor yok maalesef.

Geçmiş olsun cnm ben atlattım şükür
Güzel menü

Fıstıkımm ot almana sevindim
Karbon çok tüketme
Ete ota dayan bakalım
Bugünkü menum
Sabah yumurta peynir domates 3tane zeytin bır dılım kepek ekme yı
Akşam balık salata çorba 2 litre su
Afiyet olsun cnm
Gayett güzel

Çikolar makarnalar olmamışş
Hafta içi kusursuz menüler bekliyorum

Afiyet olsun
Kizlar sabah ogle menumu yazmistim yine yqzayimmi yoksa aksam yediklerimimi dirwk yazayim 1 elma yarim portakal yedim b9l su 45 dk da plates yaptm
Tamamını yazıyoruz cnm
Pazartesileride mi tartiliyoruz
Evet haftasonu kaçamağı önlemek cumaya önlem almak için

Güzel cnm afiyet olsun

Aynen yaa
Bugun temizlik yapcaktım
Eşim tutturdu dışarı çıkalım çıktık
Saatlerce avm gezdik alışveriş yaptık
Eve geldim bide temizlik yaptım ütü kaldı Allah koca seviyo ütü yapmayı ben yaparım dedi

Bizdede menüde et yoksa yemek yok
Su sağlıklı beslenmek adına ota sebzeye alıştık şükür

Menüm

Kahvaltı 10:00
Küçük tabak menemen
1 dlm peynir
1 dlm tb ekmek
4 zeytin
1 salatalık

Akşam 16:00

İskender (pideleri yemedim)
Ayran

Ara 20:00
Yarım ayva

2 litsu

Sabah
Sekersiz cay
1Kk peynir
2zeytin
1Adet salam
3adet sosis

Aksam
Yesil mercimek salatasi 4kasik
1Kare milfoy borek

Su
2Litreye yakin

Spor
15dk leslie 1 mil Fitt_anne
Spora devam edemedim.cunku leslie zipladikca beynim zonkladi.bugun evi toplarken fln brz dha iyiydim.snra tekrar basladi agrilarim. Ck iyi degilim.spor salonundan cikip bizm binanin kapisina giderken ruzgar yiyorum her ne kdr ustumu giyinsemde havlum olsada o ruzgar geliyo belliki. Yarin napcam is yerinde bilmiyorum. Regl olcam bide 1 2 gun kaldi. Yarin tarti benim berbat cikacak. Smdiden herkesten ozur dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…