teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım
sütlaç ve tost olmamışMenumu simdidennn gir3yimm
Sabah 6 kasik nesfit tarcin sut yedimm
Ara 1 elma biraz portakal
Ogle 5 6 kasik yesil fasulye 1 kase mercimwk corba 3 kasik sutlac
Ara tost
Okuldan geldimm cok actumm dayanamadim 2 dlm ekmekle tost yedimmm
Ve gunu kapattimmmm acikirsam trcinli sut icerimm 45 dkplates
ne güzel anlatmışsın canım çekti :)Ben buaksam ali nazik gibimsi bsy yaptm. Dunden hazirladm malzemeleri.
Patlicanlsri firinda kozledm.soydum. hazirladm.
Kofteleri cok az yag ile tavada kizarttm. Ustune hafif salca ve domates sosuyla pisirdm. Soslu bsy oldu yani. Eve gidince
Yogurt yada suzme yogurt olr.arzu ederseniz hafif sarimsak rendeleyip patlican ezmesini karistiricam. Sonra tabaga koyucam yatak ypcm onu. Soslu kofteleride ustune koyucam. Hem yagsiz hem proteinli hemde lifli bir yemek. Afiyet olsn:)
Canim bende acemi arabası almak istiyorum sen ne aldın markası nedirbugun basıma gelen ben hala acemi sayılırım araba kullanmakta tırsığım bıraz bu konuda niyeyse .mutfakta iş yapıyorum benım oglan geldı anne park ederken arabanın bırıne vurmussun ben şok eşim gitmiş adamın yanına ben duymadım hemen ustumu toparladım yuregım kut kut gıttım sabah yufka almaya gıtmıstım demekkı ozaman surrtum fark etmedım dıye dusunuyorum gidene kadar ,sonra baktık yok ben vurmammısım surtmede lacıvert boya çıkınca bızım araba sanmıs karsı taaraf oh dedim şükür en korktuğum şey bırıne ve bırını arabasına zarar vermek yoksa benım araba acemı arabası vura kıra öğrenicez zati
kaçamak hıc yapmadım sadece cumadan bu yana kabızlık soruntakımca regli günü olmus
bende oldum olucam
şişşştimm
Kahvaltı 11.00
1 domates
Avuç içi kadar peynir
2 zeytin
Bir çay kaşığı bal
Avuç içi kadar omlet
15.30 leblebi kuru üzüm
Akşam yemeği 18.30
Fırında mantar 3 yemek kaşığı
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2.5 litre su
1 mil leslie
100 ip atladım
Bol bol bacak egzersiziFitt_anne
Sabah kahvalti ypamadm yognlktn.halbuki yanimdaydi.
Oglen
1Kepceden az tarhana
5firinda kofte
Yagsiz salata
Ara
1turk kahvesi sekersiz
Aksam
Patlican ezmesi
4kofte
Smdi esimle kahveye ciktk
Canım iki öğün bir ara çğün besleniyorum maksat canım çekmesin dolu dolu bi kaşık değil tadına baktım gibiBulgur pilavini aksama birakmasan miydi ki acaba :) o takildi aklima. Onun disinda pek super :))
Canım iki ana öğün bir ara öğün besleniyorum maksat canım çekmesin dolu dolu bi kaşık değil tadına baktım gibi
Timam o zaman :))Canım iki öğün bir ara çğün besleniyorum maksat canım çekmesin dolu dolu bi kaşık değil tadına baktım gibi
Simit pide olmamis :)Hayırlı akşamlar
Sabah yoğurt kuru zencefilli, zerdecalli olanından
Kahvaltı
3 yeşil zeytin,
Bir parça peynir
Bir haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
2 ceviz, 3 tane çiğ badem
Bir kase sütlü mısır gevreği
Aksam bir kıymalı pide, maydanoz nane turp ayran
Cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?