lahmacun pasta inşallah cumaya çok etkilwmezSabah
Kavurmalı yumurta
Domates salatalık biber
5 dilim peynir
2dilim tbugday
Öğlen
1 tabak kıymalı Karnıbahar
Aksam
1 lahmacun
İnce dilim pasta
2 litre su
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar ye nı geldim Bugünkü menüm Sabah
Omlet 11tane zeytin kibrit kadar peynir
Öğlen
1tane cay yarım haşlanmış yumurta
Akşam
1kase mercimek çorbası 2parca balık 3çatal menemen
1tane latte
Yatmadan önce yoğurt kürü
@ayyıldız 40dakika yürüyüş1saat bacaklarımı calıstırdım
Afiyet olsun canım çikolata olmasaymış diyelimmiKızlar menüm
Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta,çok az peynir,iki zeytin,bir domates
Ögle 12.30
Bir tabak zeytinyağlı pırasa,yogurt
Ara 17.30
Üç kayısı,iki ceviz
87 kalorılık tadelle
Akşam 20.30
Ekmeksiz Kıyma kebap,ayran
1.5 lt su
Sabah simit olmasaydı on numara beş yıldız derdim :)Menü
Sabah 1 simit
Biraz peynir 1 zeytin şekersiz çay
Ara şekersiz kahfe 2 kayısı 5 tuzsuz fıstık
Öğlen.kapuska (çok az yağla yaptım yarınada var )
Ara nescafe
Akşam 1 karnıyarık (patlıcanı fırında közledim kızartmadım.) 1 kaşık pilav salata
Su 2.5 lire bide yeşil elemlı bi tarif yaptım 2 litreye yakımda onu içtim.
Spor yok yapabilirsem yapıcam
nasıl oldu merak ediyorum bendw yapıcam zahmetlimi bacısıİyi geceler herkese 2 saat sürdü ıspanak rulo salata bittim ben anca yatıyorum
hadi gözün aydın canımKızlaaarr yuppii adet oldum üzgünüm teyze olamıyorsunuz
Karnım fena reglide daha çok kilo kaybediyorum bitince inşallah Cuma'ya 1.5 kg hedefim. Bu kadarla birincilik olurmu ki kaptanım ne dersin düz 72 olsam
içerden yanmalı seni:)Uyuyamıyorum sancıdan ve açlıktan
Ama mutluyum aç olmak da güzel çünkü içerden yakacak mecbur hihii
Oooffkarnıımm
kız hiç uyumamışsın ya senGünaydıınn herkesee
Evdeki peynir yağlı almış bu haftaafiyet olsun
peynirde ekle
sunumunu yerim senin
nasıl oldu merak ediyorum bendw yapıcam zahmetlimi bacısı
hadi gözün aydın canım1,5la zor birincilik takımlar arası lakin bizim gönlümüzün birincisi olursun o rakamla
içerden yanmalı seni:)
kız hiç uyumamışsın ya sen
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar biz dişci deyiz oğlumun dolgusu hava alıyor galiba çok ağrısı oldu dün akşam
Yediginiz yemege ve saate bagli. Aksam yemegini agir yememek lazm. Bence sznki psikolojik. Bnde aksam yemegi yiyip hareket etmezsem agirlasmis hissediyorm kendimi.halbuki bu yasima kadar boyleydim.simdi ne degisti:)Günaydın kızlar bana akşam yemeği yaramıyor onu anladım bundan sonra akşam yemeği yemicem midem şu anda ağrıyor dün akşam yedim diye. Sizde de aynı sorun oluyor mu?
Ben o psikolojideyken hic kilo veremedm.ne zamanki amaaan dedim ozaman tekrardan vermeye basladm. Kafayi bosaltin arkadaslar. Takintilar edinmeyin kendinize. Yakabilcekseniz yiyin ufak tefek. Vucudu sacma sapan bi psikolojiye sokmayin.ben yaptm onu ve nerdyse 1 ay takildm kaldim.Esra'ya katılıyorum pskolij bizimkisi
Hoş yesem de yemesemde aynı bişey hissetmiyom pişmanlıktan başka
güzel görünüyor ellerine sağlıkEki Görüntüle 1963444 Üstünü henüz kaplamadım misafir gelmeye yakın kaplıycam süzme yoğurtla
Pek ruloya benzetemesem de güzel olmuş kızlar
Fitt_anne
aynı fikirdeyim akşam yemeği bana yaramıyor.Günaydın kızlar bana akşam yemeği yaramıyor onu anladım bundan sonra akşam yemeği yemicem midem şu anda ağrıyor dün akşam yedim diye. Sizde de aynı sorun oluyor mu?
Supersiniz. Ayrica sosyal sorumluluk olarakta supersinizİyi günler kızlar sabah 8buçukta okula gıttım aksamdan sıgaraa boregı sardım kermes vardı bugün cesur cesıt yapmıstılar birandanım bile tadına bakmadım hıc canım cekmedıi sadece satısını yaptık okul yararına
canım eline saglık ilk görüyom tarıfını verırmısınEki Görüntüle 1963444 Üstünü henüz kaplamadım misafir gelmeye yakın kaplıycam süzme yoğurtla
Pek ruloya benzetemesem de güzel olmuş kızlar
Fitt_anne
afiyet olsun canın bende arada iciyomKizlar kahveye cikmstik. White mocha icmek icin can attim ama. Cig kuruyemis yedm:)
tesekur ederım canımSupersiniz. Ayrica sosyal sorumluluk olarakta supersiniz
Kizlar kahveye cikmstik. White mocha icmek icin can attim ama. Cig kuruyemis yedm:)
İyi günler kızlar sabah 8buçukta okula gıttım aksamdan sıgaraa boregı sardım kermes vardı bugün cesur cesıt yapmıstılar birandanım bile tadına bakmadım hıc canım cekmedıi sadece satısını yaptık okul yararına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?