Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
Kavurmalı yumurta
Domates salatalık biber
5 dilim peynir
2dilim tbugday
Öğlen
1 tabak kıymalı Karnıbahar
Aksam
1 lahmacun
İnce dilim pasta
2 litre su
lahmacun pasta inşallah cumaya çok etkilwmez
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım çikolata olmasaymış diyelimmi

Sabah simit olmasaydı on numara beş yıldız derdim :)
İyi geceler herkese 2 saat sürdü ıspanak rulo salata bittim ben anca yatıyorum
nasıl oldu merak ediyorum bendw yapıcam zahmetlimi bacısı
Kızlaaarr yuppii adet oldum üzgünüm teyze olamıyorsunuz
Karnım fena reglide daha çok kilo kaybediyorum bitince inşallah Cuma'ya 1.5 kg hedefim. Bu kadarla birincilik olurmu ki kaptanım ne dersin düz 72 olsam
hadi gözün aydın canım 1,5la zor birincilik takımlar arası lakin bizim gönlümüzün birincisi olursun o rakamla
Uyuyamıyorum sancıdan ve açlıktan
Ama mutluyum aç olmak da güzel çünkü içerden yakacak mecbur hihii
Oooffkarnıımm
içerden yanmalı seni:)
Günaydıınn herkesee
kız hiç uyumamışsın ya sen

Gunaydin kizlar.ben topuklulari giyip gldm toplantm var. Hava ck guzel. Yurumek coook isterm.aksam salona iniyim

afiyet olsun
peynirde ekle
sunumunu yerim senin
Evdeki peynir yağlı almış bu hafta yiyemem onu.
Bide halâ yiyemrdim hiç canım istemiyo karnım belim fena midem bulanıyo. Hazırladım ama yiyemedim

Ruloyu sararken beceremedim bide evdeki yoğurdumu tülbentle süzdüm o uğraştırdı beni çok da katı olmadı ama tadını merak ediyorum bende. Öğleni sabırsızlıkla bekliyorum.

Kısmet bakalım kaç vericem. Ama inanıyorum en azından yine sabit çıkmam.

Sorma hiç uyuyamadım. Velet sağolsun ağladı durdu. Büyüyünce (5yaş) unutmuşuz bunların ağlamasını da dayanamıyoz. Eskiden her gece böyleydi oysaki. Halimize çok şükür

Günaydın kızlar bana akşam yemeği yaramıyor onu anladım bundan sonra akşam yemeği yemicem midem şu anda ağrıyor dün akşam yedim diye. Sizde de aynı sorun oluyor mu?

Günaydın kızlar bana akşam yemeği yaramıyor onu anladım bundan sonra akşam yemeği yemicem midem şu anda ağrıyor dün akşam yedim diye. Sizde de aynı sorun oluyor mu?
Yediginiz yemege ve saate bagli. Aksam yemegini agir yememek lazm. Bence sznki psikolojik. Bnde aksam yemegi yiyip hareket etmezsem agirlasmis hissediyorm kendimi.halbuki bu yasima kadar boyleydim.simdi ne degisti:)
Psikolojik canim bizimkisi. Kilo aldgni dusunuosn.o da hersyini etkiliyor

Esra'ya katılıyorum pskolij bizimkisi
Hoş yesem de yemesemde aynı bişey hissetmiyom pişmanlıktan başka

Esra'ya katılıyorum pskolij bizimkisi
Hoş yesem de yemesemde aynı bişey hissetmiyom pişmanlıktan başka
Ben o psikolojideyken hic kilo veremedm.ne zamanki amaaan dedim ozaman tekrardan vermeye basladm. Kafayi bosaltin arkadaslar. Takintilar edinmeyin kendinize. Yakabilcekseniz yiyin ufak tefek. Vucudu sacma sapan bi psikolojiye sokmayin.ben yaptm onu ve nerdyse 1 ay takildm kaldim.

Supersiniz. Ayrica sosyal sorumluluk olarakta supersiniz

Bende dün kek yapmıştım tadına bile dilimlerke dibindeki kırıntılarda baktım bi lokma bile sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…