- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
ortamız yok ki bacım benim öyle en azından kararında yemeyi Hayatıma geçirmeliyim artukÖnce yıyıyoz hic düşünmeden alıyız kiloları sonra da diyett yapıyoz halbuki her yediyimize dikkatr etseydık bu kadar zorlanmadık canım
Geçmiş olsun canim. Insallah bulursunuz bir çaresini.selam kızlar dişci den geldik yavrumun kalıcı Dişi sallanıyormuşçok üzüldüm çok şaşırdım daha 12 yaşında çektirmek istiyorum fakülte hastanesine götürecem inşallah bi çözüm bulunur
komşuya davetliyim akşama gelirim cuma yaklaşırken aman dikkat yediğimize içtiğimize
Moralini bozma canım Allah şifa versinMrb kızlar,daha yeni soluk alabildim.bugun dogru dürust bişe yiyemedim.yarın babam anjıo olacak sabah,dualarınızı eksik etmeyin lutfen,bişe çıkmaz inş
Allah sifa versin canim. Hersey guzel olacak her zaman buna inanMrb kızlar,daha yeni soluk alabildim.bugun dogru dürust bişe yiyemedim.yarın babam anjıo olacak sabah,dualarınızı eksik etmeyin lutfen,bişe çıkmaz inş
Kıyamam eve gidince uzat ayakları keyif yap.Coook yoruldum ayricada cook sicakti. Toplanti mailler telefonlar genel mudurle gorusmeler. 27yasima fazla bukadari. Bilgisayara bakmaktan gozlerim bozulacak
Çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versinMrb kızlar,daha yeni soluk alabildim.bugun dogru dürust bişe yiyemedim.yarın babam anjıo olacak sabah,dualarınızı eksik etmeyin lutfen,bişe çıkmaz inş
Eve gidince yemek sonrada spor. Kacis yok hahaha:)Kıyamam eve gidince uzat ayakları keyif yap.Oy oy keşke bende çalışsam da işten şikayet etsem kız deme öyle.
Gayet güzel diyettaşımHayırlı akşamlar
Sabah
Geceden bir bardak suda bekletilmis ceviz( eşim yaptı zayiflamaya yardımcı diye)
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir küçük parça peynir
Bir lokma menemen çocuk yemedi ben yedim
Bir çatalın ucuyla helva
Ara bir bardak süt,10 tane çiğ badem
İkindi bir küçük tabak taze fasulye
Bir büyük dilim ekmek
Aksam bir kase çorba
Cay
Spor yok bugün baya yoruldum evdeki fazla eşyaların yerini değiştim 2 saat sürdü.
Menü
Kahvaltı 11.00
Avuç içi kadar peynir
Yarım haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı bal(kızıma koyarken canım çekiyor)
1 domates
Biraz maydanoz
1 dilim kepekli ekmek
Ara 14.00
Kuru üzüm 8 tane Antep fıstığı
Ceviz kadar kurabiye(damla sakızlı bulunca almış eşim bilir ne çok sevdiğimi)
18.00 akşam yemeği
1 buçuk karnıyarık patlıcanlar orta boy
1 kaşık pilav(tane tane yiyorum çok yemiş hissi versin diye)
1 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
5 km yürüdüm
50 ip atladım
Bol bacak egzersizi[/QUO
Afiyet olsun canım karnıyarık kızartılmış sa biraz fazla olmuş gibi
Emziriyor musun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?