Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar dişci den geldik yavrumun kalıcı Dişi sallanıyormuş çok üzüldüm çok şaşırdım daha 12 yaşında çektirmek istiyorum fakülte hastanesine götürecem inşallah bi çözüm bulunur
komşuya davetliyim akşama gelirim cuma yaklaşırken aman dikkat yediğimize içtiğimize

Önce yıyıyoz hic düşünmeden alıyız kiloları sonra da diyett yapıyoz halbuki her yediyimize dikkatr etseydık bu kadar zorlanmadık canım
ortamız yok ki bacım benim öyle en azından kararında yemeyi Hayatıma geçirmeliyim artuk

Geçmiş olsun canim. Insallah bulursunuz bir çaresini.

Bugun oruc tuttum sahurda 2 dlm ekmek bol yesillik tere maydanoz 1 domtes peynir
yedim
Iftara dereotlu tavuklu kabak corbasi yapicam
Birazda firinda patatesli tavuk yaptim ondan yerim
Salata insallahhh ekm2gi abartmammm
B3n 3kmege hic dayanamiyorummm kizlarrr

Herkese merhaba misafirim gitti çocukları patka çıkardım oynadık geldik.
Fazla abartmamaya çalıştım ama yedim yine de akşama da eşimin arkadaşları aileleriyle geliyor bişey yememeye çalışcam zaten tıka basa tokum
Bakalım mevlam neyler...

15.Gün

Sabah: 8:50 ılık limonlu su
10:25. 1'er tutam maydanoz dereotu yeşil soğan
1salatalık 1çeryy domates. Bi çiçek karnabahar 1çatal peynir
1 ince dilim ıspanak rulo salata

Öğle:13:30 2 dukan kurabiye 1 küçük kabaklı peynirli poğaça. 1 dilim ıspanaklı rulo salata 3 kaşık kısır 1 açık çay 1 Türk kahvesi

Yürüyüş Yok
Su 1-1.5 litre belki

Coook yoruldum ayricada cook sicakti. Toplanti mailler telefonlar genel mudurle gorusmeler. 27yasima fazla bukadari. Bilgisayara bakmaktan gozlerim bozulacak

Mrb kızlar,daha yeni soluk alabildim.bugun dogru dürust bişe yiyemedim.yarın babam anjıo olacak sabah,dualarınızı eksik etmeyin lutfen,bişe çıkmaz inş

Mrb kızlar,daha yeni soluk alabildim.bugun dogru dürust bişe yiyemedim.yarın babam anjıo olacak sabah,dualarınızı eksik etmeyin lutfen,bişe çıkmaz inş
Moralini bozma canım Allah şifa versin

Allah sifa versin canim. Hersey guzel olacak her zaman buna inan

Coook yoruldum ayricada cook sicakti. Toplanti mailler telefonlar genel mudurle gorusmeler. 27yasima fazla bukadari. Bilgisayara bakmaktan gozlerim bozulacak
Kıyamam eve gidince uzat ayakları keyif yap. Oy oy keşke bende çalışsam da işten şikayet etsem kız deme öyle.

Kıyamam eve gidince uzat ayakları keyif yap. Oy oy keşke bende çalışsam da işten şikayet etsem kız deme öyle.
Eve gidince yemek sonrada spor. Kacis yok hahaha:)
Kuzu ya kiyamam. Sende calis bebegim.gayet akilli pratik kadinsin. Yaparsin sen valla. Zaten bizde is yerinde dunyayi kurtarmiyoruz. Var olan isi devam ettiriyorsun. Evde durmaktn skldysan calisabilirsn. Ben inaniyorm sna

Hayırlı akşamlar
Sabah
Geceden bir bardak suda bekletilmis ceviz( eşim yaptı zayiflamaya yardımcı diye)
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Bir küçük parça peynir
Bir lokma menemen çocuk yemedi ben yedim
Bir çatalın ucuyla helva
Ara bir bardak süt,10 tane çiğ badem

İkindi bir küçük tabak taze fasulye
Bir büyük dilim ekmek

Aksam bir kase çorba
Cay

Spor yok bugün baya yoruldum evdeki fazla eşyaların yerini değiştim 2 saat sürdü.

Menü
Kahvaltı 11.00
Avuç içi kadar peynir
Yarım haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı bal(kızıma koyarken canım çekiyor)
1 domates
Biraz maydanoz
1 dilim kepekli ekmek

Ara 14.00
Kuru üzüm 8 tane Antep fıstığı
Ceviz kadar kurabiye(damla sakızlı bulunca almış eşim bilir ne çok sevdiğimi)

18.00 akşam yemeği
1 buçuk karnıyarık patlıcanlar orta boy
1 kaşık pilav(tane tane yiyorum çok yemiş hissi versin diye)
1 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

5 km yürüdüm
50 ip atladım
Bol bacak egzersizi

Gayet güzel diyettaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…