Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kuzu çok güzel görünüyor bu. yap bakalım nasıl olacak bizde yaparız ya bunu

Aynen bende öyle düşünüyorum ne gerek var diye onun yerine ihtiyacim olan birşey alsın yine mutlu olurum
Ama çok nadir de olsa çiçek olabilir

görmedim bakıyım bi menune.
no stres no panik kanka benim inanıyorum eksiler yağacak cumaya

kaçamak hıc yapmadım sadece cumadan bu yana kabızlık sorun
bu kabızlık ları ne yapsak acaba herkesde aynı sorun lifli gıdalar tüketsen bamya ye mesala faydası olur belki

kısırdan uzak dur tartı günü ne yaklaşmışken şişirmrsin

çok güzel bu menu kurabiye yi görmesek
Fitt_anne 45 dk tempolu yürüyüş. Çok yoruldum zor attım kendimi eve.
bu yorgunluklar zayıflamış fit bir vücudla geri dönüş yapıcak sana canım
Ayyyy kizlarrrr cokk ozur dilerimmm nefsime engell olamadim
Gecen raamazandan borcum var yarin bos gunum oruc tutayim diyorumm
tüh kötü olmuş inşallah çok kaçırmamışsındır yarın oruç tutarsan hafif bir sahur ve karbonhidratsız bi iftar yap cano
Selam canlar. İs cok yogun giremedim. Gecmisi okudum. @Yasnira dogumgunun kutlu olsun :) menumu birazdan yazacagim henuz yemek yiyemedim

güzel canım afiyet olsun

Sabah kahvalti ypamadm yognlktn.halbuki yanimdaydi.

Oglen
1Kepceden az tarhana
5firinda kofte
Yagsiz salata

Ara
1turk kahvesi sekersiz

Aksam
Patlican ezmesi
4kofte

Smdi esimle kahveye ciktk
menu güzel kahvaltı yapmamana rağmen öğlen çok kaçırmamışsın

Bence güzel

Cicek konusunda kafam karisik.
Ben papatyalari ck severim. Esimde alir ozel gunlerde. Banada en cok papatyayi yakistirir. Onun gibi bembeyaz ve guzelsin der.
Ama ben bi yandan kendi zevklerimiz icin ciceklerin dalindan koparilmasina ck uzuluyorm. Ama bu olayada dur demiyorm. Nsl bir ikiyuzlulukse benimkide

sen azimli sıçansın senden çok umutluyum Anterior

ohh mis çok güzel yapmışsın canım emek olmadan bu iş olmaz bacaklar ağrıyyacak, kafa yorucuz ne yesekte kilo veririz iyi gelir diye, akşam aç yatıcaz, sonuç hayal ettiğimiz vucud

Afiyet olsun canım
dört çok olmuş bisküvi sanki
Tesk canm kafama takilio hic ekmek yemiyomuyuz acaba tek benmiyim dayanamiyorum nasil yendiniz
ekmeği kahvaltıda ararım bi dilimde yeter oldum olası diğer öğünlerde yememeye çalışırım ben

Romantik kocanın hassas eşi çok tatlısın ama

Hayatimda birde seye gicik oluyorm.bebekten oyuncak olur mu. Bu bana asiri sacma gelioresmen bilincaltina asiliyoruz ya. Bnde ck oynamsm ama sacma yani. Bilimle alakali bir oyuncak olsn. Parcalardan butune gitsin. Nedir bu bebek salla bebek giydir bebege yemek yedir. Ayy kafamda deli sorular:))
Reglim yakin ck tersim ustumde.herseye takiliyorm. Yarin toplantim var bide.adamlara catmasam bari. Gerci yemez hahahahaha

Fitt_anne ben diyet yaptığım zamanlarda form çay tüketiyorum kabızlık sorunu yaşamıyorum ha çok sağlıklı değil evet bağırsak florası için ama diyet süresince diye umursamıyorum
Bir büyük bardağa 2 poşet açıyorum hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
Genel olarak kabızlık yaşamamak içinde
Ekmek makarna pilav türü yenmeyecek
Yemekler salatalar kahvaltılar yağsız olmayacak
Ev yapımı yoğurt bolca tüketilecek
Her yemeğin yanına zeytin yağlı salata olacak
Ve bir de ev yapımı turşu.
Bu rutinde beslenilirse kabızlık olmaz.

Şöyle düşün o çiçekler satılmak için yetiştirliyor zaten. Aynı meyve sebze gibi tarlasında yetişiyor toplanıyor ve satılıyor yediklerimiz bedenimize yarıyor bunlar da ruhumuza:))

İyi geceler kızlar ye nı geldim Bugünkü menüm Sabah
Omlet 11tane zeytin kibrit kadar peynir
Öğlen
1tane cay yarım haşlanmış yumurta
Akşam
1kase mercimek çorbası 2parca balık 3çatal menemen
1tane latte
Yatmadan önce yoğurt kürü
@ayyıldız 40dakika yürüyüş1saat bacaklarımı calıstırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…