kuzu çok güzel görünüyor bu. yap bakalım nasıl olacak bizde yaparız ya bunuIspanaklı Rulo Pasta Salatası İçin Gerekli Malzemeler:
Keki İçin:
400 gram ıspanak
2 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber
3 yumurta
1 yemek kaşığı galeta unu
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1.5 yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
ıspanaklı rulo pasta salatası
Sos Malzemeleri:
5-6 yemek kaşığı süzme yoğurt
2-3 yemek kaşığı labne peyniri
2 diş ezilmiş sarımsak
tuz
karabiber
pul biber
İçinin Malzemeleri:
Yarım demet maydanoz
Yarım demet taze soğan
5-6 adet kornişon turşu
5-6 adet közlenmiş kırmızı biber
konserve mısır
Kızlar fikir olsun normal un yetine yulaf kepeği ve kepek unu koyuyorum ve yapmaya başlıyorum şuan bi gece dolapta kalsın diye
Ramiz ne :))Dur bak eşini de bulcaz şimdi Ramis mi yoksa yada Ramazan
Aynen bende öyle düşünüyorum ne gerek var diyeyaşlanmışım ben onu anladım:) ilk evlendiğim zaman alınan çiçekleri uzun süre saklamışım çokda mutlu olmuştum, ama şimdi anam gibi düşür olmuşum ya :) ne gerek var yazık o verilen paraya mantığı:)
Bilmem bi akrabamız var ra ile başlayan ilk o geldi aklımaRamiz ne :))
rasimde olabilir :)Bilmem bi akrabamız var ra ile başlayan ilk o geldi aklıma
Doğum günün kutlu, hayırlı, sağlıklı ve sevdiklerinle olsun.Evet Yasemin .nilüfer kizimda
görmedim bakıyım bi menune.Valla çok umutluyum listeler böyle giderse. Ama bi yandan da ben gibi hiç kaçamaksız yine de sabit olanlar var bu hafta da sabit olursak diye korkuyom aslında. Bugünkü menümü gördün mü hiç bişey yemedim resmen ve felaket tempolu bi yürüyüş yaptım yarın bi eksi çıkmıyim deliririm
Canimm.şu an pacadan aktı ter vallahi bakkk kan ter içindeyim deli bişey bu yaaa bu kadar beklemiyordum süper terledimdüzenli kullan bakalım faydası olduğunu düşünürsen yaz bize
bu kabızlık ları ne yapsak acaba herkesde aynı sorun lifli gıdalar tüketsen bamya ye mesala faydası olur belkikaçamak hıc yapmadım sadece cumadan bu yana kabızlık sorun
kısırdan uzak dur tartı günü ne yaklaşmışken şişirmrsin3 tepsi kurabiye yaptım(hızımı alamadım da)
İkisinden tadına baktım yani 1 kurabiye ama yulaf kepeği ve kepek unundan yaptım biri şade biri ceviz ve kuru üzümlü
Bugünlük bu kadar daha yemiyorum bişey
Yarın kısırdan korkuyorum çünkü
çok güzel bu menu kurabiye yi görmesek14.Gün
Sabah: 8:30 ılık limonlu su
8:45 bol su ile 1 günkurusu
11:55 2kaşık kıymalı bürüksel lahanası
2kaşık yoğurt içine 1kaşık keten tohumu
Öğle:13.15 yarım yeşil elma
15:20 1 kepçe karnabahar yemeği
1kepçe kinoalı yoğurt
17:30 1 diyet kurabiye
2 litre su 3'e tamamlarım geceye
3.5 km yürüyüş 2.5'u çok tempolu
@ZerosimaFitt_anne @sahgull
bu yorgunluklar zayıflamış fit bir vücudla geri dönüş yapıcak sana canımFitt_anne 45 dk tempolu yürüyüş. Çok yoruldum zor attım kendimi eve.
tüh kötü olmuş inşallah çok kaçırmamışsındır yarın oruç tutarsan hafif bir sahur ve karbonhidratsız bi iftar yap canoAyyyy kizlarrrr cokk ozur dilerimmm nefsime engell olamadim
Gecen raamazandan borcum var yarin bos gunum oruc tutayim diyorumm
Selam canlar. İs cok yogun giremedim. Gecmisi okudum. @Yasnira dogumgunun kutlu olsun :) menumu birazdan yazacagim henuz yemek yiyemedim
güzel canım afiyet olsunBugunku menum;
Sabah 08:30
bir dilim kepek ekmegi
bir tane tavada yagisz yumurta
Bir dilim hindi fume
Sekersiz cay
oglen: 12:45
Kucuk tabak karisik ot
bir kasik dana etli hunkarbegendi
Bir kasik yogurt (bunlarin hepsi tek kucuk tabak)
Ara; yarimdan da az nesfit cikolatali bar
Aksam 19:15 bir tabak bir yumurtali bol acili ispanak
İki kasik yogurt
Gun icerisinde sekersiz turk kahvesi 1,5 lt su daha da icerim
menu güzel kahvaltı yapmamana rağmen öğlen çok kaçırmamışsınSabah kahvalti ypamadm yognlktn.halbuki yanimdaydi.
Oglen
1Kepceden az tarhana
5firinda kofte
Yagsiz salata
Ara
1turk kahvesi sekersiz
Aksam
Patlican ezmesi
4kofte
Smdi esimle kahveye ciktk
Bence güzelKahvaltı 11.00
1 domates
Avuç içi kadar peynir
2 zeytin
Bir çay kaşığı bal
Avuç içi kadar omlet
15.30 leblebi kuru üzüm
Akşam yemeği 18.30
Fırında mantar 3 yemek kaşığı
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2.5 litre su
1 mil leslie
100 ip atladım
Bol bol bacak egzersiziFitt_anne
sen azimli sıçansın senden çok umutluyum AnteriorBen çok çabalıyorum 1. Olabilmek için
Akşam ezanından önce yürüyüşe çıktım bizim caddede birsürü market var yine de iki mahalle aşağı BİM'e gittim. Hızlı yürüdüm dönüşte de poşetlerle dik yokuş çıktım Yen'i geldim ter içindeyim. Sırf kilo vereyim diye valla. Bacaklarım zonkluyor
Bugün 5.5 km yürümüş oldum toplamda
ohh mis çok güzel yapmışsın canım emek olmadan bu iş olmaz bacaklar ağrıyyacak, kafa yorucuz ne yesekte kilo veririz iyi gelir diye, akşam aç yatıcaz, sonuç hayal ettiğimiz vucudInsallahh oluruzzzz ben listede yokum ama y8nede heycan yaptim
Kizlarrr verdinizz gazi gittim manava
Kabak karnibahar dereotu tere maydanoz aldim
Otlari sabah aksam yemekvyanind yiycem kabagi karnibahari haslayip yiycem
Marketten birde kozlenmis hazir patlican aldim arkadasin verdigi tarifi yapicam
Afiyet olsun canımKızlar meraba bende yazim menumu
Sabah peynir zeytin domates salatalik 2 bardak çay 1 dilm ekmek
Oglen izgara tavuk
Aksam 4 tane kofte bol yesillik salata yogurt 1 dilim ekmek
Arada 1 bardak nescafe
1 1.5 litre su ictim ama hala devam 2 yi gecirye caluscam
dört çok olmuş bisküvi sankiIyi aksamlar kızlar
Sabah
2 tane haşlanmiş yumurta
4 tane zeytin
Biraz köy peyniri
1 avuç kuruyemiş
Ara
4 tane bisküvi ( regl oldugum için tatli cekti canim evde bisküvi vardi ondan yedim)
Akşam
1 tabak ispanak
1 kepçe şehriye çorbasi ama şehriyesinden koymamaya çalıştım.
ekmeği kahvaltıda ararım bi dilimde yeter oldum olası diğer öğünlerde yememeye çalışırım benTesk canm kafama takilio hic ekmek yemiyomuyuz acaba tek benmiyim dayanamiyorum nasil yendiniz
Romantik kocanın hassas eşiCicek konusunda kafam karisik.
Ben papatyalari ck severim. Esimde alir ozel gunlerde. Banada en cok papatyayi yakistirir. Onun gibi bembeyaz ve guzelsin der.
Ama ben bi yandan kendi zevklerimiz icin ciceklerin dalindan koparilmasina ck uzuluyorm. Ama bu olayada dur demiyorm. Nsl bir ikiyuzlulukse benimkide
Yaaa dilek abla o senin tatliligin. Snnde esinle aranda olan o ince dusunceliligi o guzel sohbeti biliyoruzRomantik kocanın hassas eşiçok tatlısın ama
Şöyle düşün o çiçekler satılmak için yetiştirliyor zaten. Aynı meyve sebze gibi tarlasında yetişiyor toplanıyor ve satılıyor yediklerimiz bedenimize yarıyor bunlar da ruhumuza:))Cicek konusunda kafam karisik.
Ben papatyalari ck severim. Esimde alir ozel gunlerde. Banada en cok papatyayi yakistirir. Onun gibi bembeyaz ve guzelsin der.
Ama ben bi yandan kendi zevklerimiz icin ciceklerin dalindan koparilmasina ck uzuluyorm. Ama bu olayada dur demiyorm. Nsl bir ikiyuzlulukse benimkide
Mutlu yıllar canımBugünde benim doğum
Eşinin adıda ramazan mı:)Evet Yasemin .nilüfer kizimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?