Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünün yazıyım
sabah
lahana çorbası
ara
elma
öğlen
1 kepçe kurufasulye
4 kaşık kepekli bulgur pilavı
ara
bir dilim ekmeğe peynir
akşam
yumurta salatası

spor dinamik sabahlarla 1 saat videolu spor
su 3 ltre halada içiyorum biri bana dur desin

yavhuu çok yidim bugün

bence genede iyi şekercim

ben bugün bi yerde akşam misafrliğine davetliydim ama zaten öğlen çiğ köfte yiyerek kendime yazık ettim

akşamda köfte pilav salata yedik ve tatlı 2 tane baklava ama baklavayı çok seviyorummm

merhaba kızlar ben de artık burdayım şimdi yeni mi başladınız siz, yoksa benim gibi yeni başlayanlarla mı devam ediyorsunuz ve ne kadar süreyle yazıyorsunuz? çok ortadan sordum ama hiç bilmiyorum bi anlatırsanız çok sevinirim :))

merhaba canım :)

yeni başlayanlar var uzun süredir devam edenler var hepimiz kilo vermek için burdayız :)

canım davet mi edildin kaptanlar ne dedi bilmiyorum ama yer varsa genelde 1 hafta deneme süren oluyor.

Bu süre bouyunca paylaşımlarda buluman gerek, her gün ne yedini ne zaman yedini ne kadar su içip spor yaptığını bildiyorsun yapılan payşımlara yorum yapıyorsun ki motivasyon sağlayalm.

diyelim giremeceğin bir gün olucak netin olmadığı bi yerde olablirsin çok yoğunsrdur vs onu hbaer vermende önemli tabi

çok teşekkür ederim

merhaba kızlar işte geldim burdayım. aldım kilolarımı aranıza döndüm.( kilo verip dönmeyeyim ayıp olur arkadaşlara diye düşündüm) bu hafta diyete bende başlıyorum. 34 günlük aradan sonra baya şeyler olmuş takımda biraz inceliyeyim dedim ama çok paylaşım olmuş takip edemedim yeni bi kural varsa bilgilendirirseniz sevinirim

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH: 1 dilim ekmek, 3 zeytin, bir çay kaşığı bal, 1 dilim beyaz peynir, bitki çayı
ARA . 1 türk kahvesi, meyve salatası
ÖĞLE : az bezelye, pilav,
ARA : 1 kase yoğurt
AKŞAM : patates salatası

hoşgeldin canımm pinup gerekli açıklamaları yapmış bir de boncuk sistemimiz var female ile birbirinizi boncuklayabilirsiniz boncuk sistemi
ana ögünler yapılmışsa tane
ara öğünler yapılmışsa tane
2 ltre su içildiyse tane
spor yapıldıysa tane
kaçamak olmadıysa
toplamda 5 tane nazar boncugunu haketmeye çalışıyoruz gün boyunca kalsi ile female siz birbirinize veriyorsunuz boncukları haftanın belli bir gününde boncu tablosu yapılıyor ve o hafta en çok boncugu hak eden yazılıyor
ayrıca kalsicim bu hafta paylaşımını düzenli yaparsan deneme süren var çünkü listeye ekleniceksinn
bol azimli diyetlerr
femalecım sende hoş geldinn canım

dipnot
haticecim sen yeni katılmak isteyenlerin listesini takip edin demiştiniz kalsiyi orada gördüm davet ettim

o zaman sana boncuk yok
bugün 2 litre su iç cezalasın
bir de spor yapamadıgını biliyorum oturdugun yerde 50 kere ayagını kaldır indir bu seni o kadar yormaz spor niyetinede geçmez

merhaba kızlar nasılsınız baya oluyor görüşmeyeli semo tgull hatice naptınız:) kusura bakmayın giremedim nete uzuuunn çooookk uzun zamandır özledim kk yi sizi
sizle olamayınca kiloda aldım tabi 102yim malesef okuldu derslerdi derken sporda yapamadım mazeret değil ama tutmadım boğazımıda çok morelim bozuk

o zaman sana boncuk yok
bugün 2 litre su iç cezalasın
bir de spor yapamadıgını biliyorum oturdugun yerde 50 kere ayagını kaldır indir bu seni o kadar yormaz spor niyetinede geçmez

haha tama canım nasıl oldu ise baklavalar yaktı sanırım sabah su içerek başladım 1 litre şimdiye kadar içtim:)

sporuda yaparım :)

bu arad sanırım yazmayı unuttum cuma doktoruma gittim spora başlayabilirmiyim diye sordum

o da tabi dedi

spor salonuna devam ediciim seyehatte olmadığım sürece 50 bacak hareketi dışında vermek istersen yaparım yani:)

kızlar artık yeni üye davet etmeyin lütfen

kalsi canım sen davet edildin de mi geldin
female hoşgeldn özledik canım
seher aferin sana zar zor 90lara inmiştin tekrar 3 basamaklı sayıları mı gördün utanmalısın bence de geri mi döndün aramıza

şuanki kızlar
semo
hatice
S.A.
samanyolu
seebu
pinup
serap
cansu

geri dönmek üzere olanlar
female
tgull
urbi seher ?****

uzun vadede geri dönmesi beklenenler
nes
burakefsa

katılmak isteyenler
kalsi

kalsi seni de alırsak toplam 12 kişi üst sınırda oluyoruz
Nes ya da burakefsa dönecek olursa beklemede olacaklar

gruplarda max 12 kişi olabiliyor

serap cansu ve kalsi deneme süremiz bir hafta ve bu sürede hergün düzenli paylaşım yapmanızı bekliyoruz

female ve seher eski sayfalara bakarsanız sevinirim 2li gruplar ve boncuk sistemimizi öğrenmek içinn

canım bitti mi 2 lt 45 dk egzersiz güzel menü de çok güzel makarnadan çok yemedin değil mi bir de keki hangi zaman yedin4 boncuk benden sana

Leslie Sansone yürüyüş programı var 5 mil 1 saat yürüdüm anlayacağın 1mil=1.6 km kolları da çalıştırıyor step gibi adımlar da var arada yapıyorum fena değil basit bişey

Bugünkü menüm kızlar.

Sabah:

1 su bardağı süt
1 yumurtadan dereotlu omlet
4 tane yeşil zeytin
1 dilim dil peyniri
Reçel

Ara:

Yok

Öğlen:

1 tane tavuk but yanında patates. (Fırında patates ve tavuk)
1 yemek tabağı mantar sote

Ara:

Kuru kayısı

Akşam:

1 tabak meyve salatası yapmayı düşünüyorum eğer değiştirirsem sölerim.

Ara:

1 bardak ayran.

2 litre su Şu anda 1 litre içtim belki 2 litreyide gçebilirim uyuyana kadr.

150 tanede mekik çekeceğim.Her gün mekik çekiyorum en az 50 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…