cansucum ben eve hiç cips almıyorum eskiiden kahvaltıda bile yerdim şimdi özlemiyorum bile onun yerine speciial k al
hem pasta yemişsin hemde cips canım
biraz iradeni kontrol altına al yoksa ipler kopmaya çok hazır
Cansuda benım gıbı yenı sanırım hos geldın cansuu
bugünün yazıyım
sabah
lahana çorbası
ara
elma
öğlen
1 kepçe kurufasulye
4 kaşık kepekli bulgur pilavı
ara
bir dilim ekmeğe peynir
akşam
yumurta salatası
spor dinamik sabahlarla 1 saat videolu spor
su 3 ltre halada içiyorum biri bana dur desin
yavhuu çok yidim bugün
merhaba kızlarben de artık burdayım şimdi yeni mi başladınız siz, yoksa benim gibi yeni başlayanlarla mı devam ediyorsunuz ve ne kadar süreyle yazıyorsunuz? çok ortadan sordum ama hiç bilmiyorum bi anlatırsanız çok sevinirim :))
merhaba canım :)
yeni başlayanlar var uzun süredir devam edenler var hepimiz kilo vermek için burdayız :)
canım davet mi edildin kaptanlar ne dedi bilmiyorum ama yer varsa genelde 1 hafta deneme süren oluyor.
Bu süre bouyunca paylaşımlarda buluman gerek, her gün ne yedini ne zaman yedini ne kadar su içip spor yaptığını bildiyorsun yapılan payşımlara yorum yapıyorsun ki motivasyon sağlayalm.
diyelim giremeceğin bir gün olucak netin olmadığı bi yerde olablirsin çok yoğunsrdur vs onu hbaer vermende önemli tabi
merhaba kızlarben de artık burdayım şimdi yeni mi başladınız siz, yoksa benim gibi yeni başlayanlarla mı devam ediyorsunuz ve ne kadar süreyle yazıyorsunuz? çok ortadan sordum ama hiç bilmiyorum bi anlatırsanız çok sevinirim :))
bence genede iyi şekercim
ben bugün bi yerde akşam misafrliğine davetliydim ama zaten öğlen çiğ köfte yiyerek kendime yazık ettim
akşamda köfte pilav salata yedik ve tatlı 2 tane baklavaama baklavayı çok seviyorummm
o zaman sana boncuk yok
bugün 2 litre su iç cezalasın
bir de spor yapamadıgını biliyorum oturdugun yerde 50 kere ayagını kaldır indir bu seni o kadar yormaz spor niyetinede geçmez
leslie ne?
Hersey guzelde sabah yıne gecıstırılmıs seebu bonkor davranmıs
bugunku menum
sabah 1dilim kızarmış kepek ekmegi,1 haslanmıs yumurta,peynır,maydanoz
ara 1 portakal , yarım muz
oglen kerevızlı pırasa
ara 2 cevız
aksam mercımek corbası, makarna, kerevızlı pırasa
kacamak yaptım1 dilim kek
su 1 lt hatıceye söz yatana kadar 2 ye tamamlıcam
45 dk egzersiz
serap cansu ve kalsi deneme süremiz bir hafta ve bu sürede hergün düzenli paylaşım yapmanızı bekliyoruz
female ve seher eski sayfalara bakarsanız sevinirim 2li gruplar ve boncuk sistemimizi öğrenmek içinn
hoşbulduk tatlım sende hoşgelmişsn. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?