Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım benden de sana harikasın yalnız bu 20 dk sporumuz az senin de benim de

hahaha ayı oldum bennn ayı
sabah
köy peyniri
acuka
yumurta
maydonoz
ara
yok
öğlen
2 tane haşlanmış patates bir kase yogurt
ara
puding
akşam
3 tane köfte
2 dilim ekmek
2 ltre su
spor nivea body ile dinamik sabahlar

kötü menüm
ağlıycam kızlar ben 3 ana 3 ara öğünle kilo veremiyorum nerede saglıksız diyetler onlara kilo veriyorum
bir diyet var ona başlıycam ama saglıklı olmadıgı için paylaşmıycam bakalım sonuç ne olucak 14 şubata kadar 64 olmam lazım

çok sinirlendim sana ya böyle yersen veremezsin puding var akşamyemeğinde 2 dilim ekmek hem geçen hafta verdiğin kiloları geri mi alıyorsun yoksa çok kararlıydın o sır gibi sakladığın sağlıksız diyetin de ne paylaşım yapmamak yok canım pinupu da yalnız bırakma kendine gel sağlıklı ve kalıcı kilo vereceksin o kadar söylüyorum

evet sende 20 dk yapmışsın sadece ama 100 mekik 100 yan yapıcam dediğin için ses etmedim
haticecimmm çektiğin mekiğin 25 inin bana ödünç çekermisin :86: sınavlar bitince öderim söz

seebu toparlannn noldu senin kararlılığına 14 şubata belki o hızlı diyetlerle hazır girersin ama yaa sonrasıııı :18: cıks cıks cıkss

pudingi yemek zorundaydım öenmli bir yere gittim önüme konulanı yemek zorundaydım
2 dilim ekmek yememeliydim dogru söylüyorsun canım paylaşım yapıcam elbette ama diyetin şeklini yazmaycm gayte kararlıyım kilo vermeye o yüzden 3+3 ban göre değil ben 3+3 le kilomu sabitliyorum bilmiyorum kafam karmançorban spor tamam su tamam ama yemek konusunda her yediğim fazla gibi geliyor bilmiyrum

Son düzenleme:
hoşbulduk kızlar, biraz inceledim geçmişi kalsiyle eşleşmişim ama hatice saolsun boncuk vermiş yerime mersi canım ev toplamaktan anca fırsat buldum. bende yazim yediklerimi sabah yazmıştım ama menüm değişti
sabah:1 dilim ekmek, bitki çayı, 3 zeytin, bir parça peynir, bir çay kaşığı bal
ara: 1 türk kahvesi, meyve salatası
öğlen : 1 kase çorba, 2 kurabiye
ara: 1 nescafe,
akşam : 2 poğaça, bitki çayı
galiba 2 lt su içtim, ama spor yapmadım evi temizledim, kızımla dışarda kardan adam yaptım pestilim çıktı yorgunum

teşekkür seebu bilgi için hoşbuldum

ilk boncuklarımı veriyorum
ara ve ana öğünler tamam
2 lt su
poğaça kaçamak oluyor tam undan değilse, değil heralde.
evi temizlemek spor sayılır mı bilemedim :44:

ilk boncuklarımı veriyorum
ara ve ana öğünler tamam
2 lt su
poğaça kaçamak oluyor tam undan değilse, değil heralde.
evi temizlemek spor sayılır mı bilemedim :44:

merhaba kalsi teşekkür ederim boncuklar için benimde ilk boncuklarım, poğaça beyaz un çocuğuma yapınca yedim onun için akşam yemeği yemedim. ev temizlemek spor için yazmadım spor yapmanın zorunlu olduğunu bilmiyordum okuyunca yapım dedim ama çok yoruldum bugün yapımıcam anlamında yazdım 34 günlük kısa bir tatil yaptık eve yeni geldim bavul aç yıka topla sil temizle bide kardan adam yaptım offff oldum

pinupcum senin sporun eksik yap artık bişey olmaz göğüslerine kalça egzersizleri falan yap

bunu akudum ve haticecim gidip mekik çektim :) spor salolnuna kadar ertemek saçma haklsın:)

20 *3 olmak üzere toplam 60 mekik çektim :)

aslında bundan sonra 60 mekikde çektim sebuuuuuuu

pilavım bir servis kaçığı tavukda tek parça but yanında garnitür olarak azıcık patates ve havuç var

hımmm tatlım ben suyuna
sporuna
ana öğünlerin içinde vericem aslında

ama ara öğünün kaçamak içeriyooo onda ara öğün ve kaçamk için yok
toplamda boncuk

bak haticeninde dolapta pudingi var yemiyoooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…