evet canım izci sozu :)) suyu ıctım makarnada azdı ama kekı aksam yemegınde yedım :))))
ama napıyım komsu getırmıs :))))
boncuklarım ıcın tesekkur ederım ıfade koyamıyorum sorunmu var telefonumda anlamadım :s kalplı opucuklerrrrrrr :)))
yarın sınavlarım baslıyo yogun bı hazırlık ve gergın bekleyısten sonra... Onumuzdekı 4 gun lıstelerımde yaramazlıklar olursa sımdıden affola
dualarınızı esırgemeyın lutfen.. Elımden geldıgınce paylasım yapmaya gırıcem gelemedıgım gun olursa mazur gorun hatıcecımm eger gıremezsem senı seebunun ınsaflı kollarına emanet edıyorum
bugunku menum
sabah 2dılım kepek ekmegı arasına tost, haslanmıs yumurta
ara yarım nar,ada cayı
ogle avuc ıcı kadar ekmek salam kasar sandevıcı
ara 2 cevız
aksam mercımek corbası, ıspanak (ne cok ıspanak yıyorum :)))
20 dk spor
1 lt su ama ıcmeye devam
canım benden de sanaharikasın yalnız bu 20 dk sporumuz az senin de benim de
hahaha ayı oldum bennn ayı
sabah
köy peyniri
acuka
yumurta
maydonoz
ara
yok
öğlen
2 tane haşlanmış patates bir kase yogurt
ara
puding
akşam
3 tane köfte
2 dilim ekmek
2 ltre su
spor nivea body ile dinamik sabahlar
kötü menüm
ağlıycam kızlar ben 3 ana 3 ara öğünle kilo veremiyorum nerede saglıksız diyetler onlara kilo veriyorum
bir diyet var ona başlıycam ama saglıklı olmadıgı için paylaşmıycam bakalım sonuç ne olucak 14 şubata kadar 64 olmam lazım
haklısın haticecim ama sabah 7 de yattımders çalıştımdaa (( halim yoktu spor yaparken sızıp kalcam die tırstım yerde mekik çekerkene
sabah
köy peyniri
acuka
yumurta
maydonoz
ara
yok
öğlen
ara
puding
akşam
3 tane köfte
2 dilim ekmek
2 ltre su
kötü menüm
ağlıycam kızlar ben 3 ana 3 ara öğünle kilo veremiyorum nerede saglıksız diyetler onlara kilo veriyorum
bir diyet var ona başlıycam ama saglıklı olmadıgı için paylaşmıycam bakalım sonuç ne olucak 14 şubata kadar 64 olmam lazım
ay kıyamam sana ya neyse yine de yapmışsın haksızlık etmeyeyim o zaman o kadar uykusuzluğun üstüne
çok sinirlendim sana ya böyle yersen veremezsin puding var akşamyemeğinde 2 dilim ekmek hem geçen hafta verdiğin kiloları geri mi alıyorsun yoksa çok kararlıydın o sır gibi sakladığın sağlıksız diyetin de ne paylaşım yapmamak yok canım pinupu da yalnız bırakma kendine gel sağlıklı ve kalıcı kilo vereceksin o kadar söylüyorum
teşekkür seebu bilgi için hoşbuldumhoşgeldin canımm pinup gerekli açıklamaları yapmış bir de boncuk sistemimiz var female ile birbirinizi boncuklayabilirsiniz boncuk sistemi
ana ögünler yapılmışsatane
ara öğünler yapılmışsatane
2 ltre su içildiysetane
spor yapıldıysatane
kaçamak olmadıysa
toplamda 5 tane nazar boncugunu haketmeye çalışıyoruz gün boyunca kalsi ile female siz birbirinize veriyorsunuz boncukları haftanın belli bir gününde boncu tablosu yapılıyor ve o hafta en çok boncugu hak eden yazılıyor
ayrıca kalsicim bu hafta paylaşımını düzenli yaparsan deneme süren var çünkü listeye ekleniceksinn
bol azimli diyetlerr
femalecım sende hoş geldinn canım
dipnot
haticecim sen yeni katılmak isteyenlerin listesini takip edin demiştiniz kalsiyi orada gördüm davet ettim
hoşbulduk kızlar, biraz inceledim geçmişi kalsiyle eşleşmişim ama hatice saolsun boncuk vermiş yerime mersi canımev toplamaktan anca fırsat buldum. bende yazim yediklerimi sabah yazmıştım ama menüm değişti
sabah:1 dilim ekmek, bitki çayı, 3 zeytin, bir parça peynir, bir çay kaşığı bal
ara: 1 türk kahvesi, meyve salatası
öğlen : 1 kase çorba, 2 kurabiye
ara: 1 nescafe,
akşam : 2 poğaça, bitki çayı
galiba 2 lt su içtim, ama spor yapmadım evi temizledim, kızımla dışarda kardan adam yaptım pestilim çıktı yorgunum
ilk boncuklarımı veriyorum
ara ve ana öğünler tamam
2 lt su
poğaça kaçamak oluyor tam undan değilse, değil heralde.
evi temizlemek spor sayılır mı bilemedim :44:
bir de buradaki herkes birbirini tanıyor galiba, ben yalnız kaldım
kendimi tanıtmam gerekir mi acaba??
pinupcum senin sporun eksik yap artık bişey olmaz göğüslerine kalça egzersizleri falan yap
canım hazır doktorunda spora devam ediyse bugünden başla
ara ögünlerin yok canım
börek anlattıgına göre çok küçük aç kalmışsın tatlım o yüzden az ye sık ye
pilavın porsiyonlarını filanda söylede biledim nekadar yedin
ara ögüne boncuk yok
kahvaltı ve akşam yemeğinin hatrsına ana ögün
kaçamak
su tamamlarsın
spor yok
toplam
sabah
köy peyniri
acuka
yumurta
maydonoz
ara
yok
öğlen
ara
puding
akşam
3 tane köfte
2 dilim ekmek
2 ltre su
kötü menüm
çok sinirlendim sana ya böyle yersen veremezsin puding var akşamyemeğinde 2 dilim ekmek hem geçen hafta verdiğin kiloları geri mi alıyorsun yoksa çok kararlıydın o sır gibi sakladığın sağlıksız diyetin de ne paylaşım yapmamak yok canım pinupu da yalnız bırakma kendine gel sağlıklı ve kalıcı kilo vereceksin o kadar söylüyorum
evet tanışalım ortağız anlat kendini
istanbulda yaşıyorum -ailemle-, on dokuz yaşındayım, üni birinci sınıf, psikoloji okuyorum.
hmm, bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?