Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

serapcım menümü yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost 1 tatlı kaşığı bal yeşil çay
ara 1 elma
öğle 1 dilim kek ya yiyorum yiyorum bitmiyor yapmayacağım bir daha
ara biraz çilek
akşam 1 tabak pırasa yemeği 2 köfte

2lt suyumu içtim sabah 1 bardak içmiştim sizden utandığımdan akşam zorla 2 ltye tamamladım karnım şişti
20 dk yoga yaptım
birazdan da 100 mekik 100 yan mekik yapacağım

puding yaptım duruyor mutfakta nefsimle mücadeledeyim

pudingeeee bayılırımmmm

SELAM KIZLAAARR :)

bugün bnde sabah güsell kahvaltı yaptım

ardından tam öğlen olmasada öğlen gibi börek yedim ama iki tane minikcik fırında yapılmış peynirli börek işaret parmağım büyüklüğünde:)

akşamda çorba tavuk pilav

diyetli değil ama aşırıya kaçtığım bişi de olmadı

suyum 1,5 litre ama 2 ye tamamlıcamm

pinupcum senin sporun eksik yap artık bişey olmaz göğüslerine kalça egzersizleri falan yap

kızlar bu da benim bugün yediklerim,

sabah:
2 dilim çavdar, zeytin -çok sevdiğimden bayağı bi yedim-

ara:
sütlü kahve ve iki tane kuru incir

dışarıda olduğum için öğleyi kaçırdım

ikindi/akşam:
fırında tavuk ve birkaç dilim patates

spor olarak iki, iki buçuk saat yürüyüş

sanırım bi litre su içmişimdir, yatmadan ikiye tamamlamayı düşünüyorum

hatice-serap
semo-samanyolu
cansu-S.A.
pinup-seebu
female-kalsi

seher gelirse onun menülerini ben yorumlayacağım 100 kilo neymiş Aman Allahım:2:

evet canım izci sozu :)) suyu ıctım makarnada azdı ama kekı aksam yemegınde yedım :))))
ama napıyım komsu getırmıs :))))
boncuklarım ıcın tesekkur ederım ıfade koyamıyorum sorunmu var telefonumda anlamadım :s kalplı opucuklerrrrrrr :)))
yarın sınavlarım baslıyo yogun bı hazırlık ve gergın bekleyısten sonra... Onumuzdekı 4 gun lıstelerımde yaramazlıklar olursa sımdıden affola
dualarınızı esırgemeyın lutfen.. Elımden geldıgınce paylasım yapmaya gırıcem gelemedıgım gun olursa mazur gorun hatıcecımm eger gıremezsem senı seebunun ınsaflı kollarına emanet edıyorum
bugunku menum
sabah 2dılım kepek ekmegı arasına tost, haslanmıs yumurta
ara yarım nar,ada cayı
ogle avuc ıcı kadar ekmek salam kasar sandevıcı
ara 2 cevız
aksam mercımek corbası, ıspanak (ne cok ıspanak yıyorum :)))

20 dk spor
1 lt su ama ıcmeye devam

sıkı kahvaltı o yüzden ara yok güzel menü akşam yemeği fazla hafif olmuş

serap cansu ve kalsi deneme süremiz bir hafta ve bu sürede hergün düzenli paylaşım yapmanızı bekliyoruz

female ve seher eski sayfalara bakarsanız sevinirim 2li gruplar ve boncuk sistemimizi öğrenmek içinn

yukarıda da yazmıştım canım kalsiyi ben davet ettim paylaşımda yapmış ne güzel bugün bence dönenleri beklemeye alalım saygılar sevgiler

yukarıda da yazmıştım canım kalsiyi ben davet ettim paylaşımda yapmış ne güzel bugün bence dönenleri beklemeye alalım saygılar sevgiler

yazdığını görmedim canım haklısın ben demiştim size yeni arkadaşlardan davet edin diye ama artık tamam epey kalabalık olduk
o zaman kalsiye hoşgeldin diyorum

offf telefondan yazamadım 2 saatte yaaa kıvran kıvran pc açıncada takılıyom nete neyse çok durmıyım bare :)
haticeeeecciimmmmm süpersinn sabah kahvaltısını yapmışız bakıyorum harika bi gün olmuş suyu keşke bi anda içmeseydın mideni genişletmesin alışkanlık yapmada :)))) benim midem öle büüüyümüştüde sana veriyorummm:81:

canım öğün atlamıyoruzzz spor su kaçamak yok ara öğünler eksik 3 nazar boncuğun var

canım hazır doktorunda spora devam ediyse bugünden başla
ara ögünlerin yok canım
börek anlattıgına göre çok küçük aç kalmışsın tatlım o yüzden az ye sık ye
pilavın porsiyonlarını filanda söylede biledim nekadar yedin
ara ögüne boncuk yok
kahvaltı ve akşam yemeğinin hatrsına ana ögün
kaçamak
su tamamlarsın
spor yok
toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…