- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Iyiyim canim bende misafir vardı birde temizlik çok yoruldum. Benim oğlan uyumadı uyusa hemen bende uyuyacagim.Kuzum.yazdım şimdi kendimi çok yorgun hissediyorum az spor yaptım sen nasılsın bakim
Allah yardimcin olsun kuzuuu.. oglusun uyusun da sende uyu ınsallh psaaaa anneyi yorma hadi uyuyunIyiyim canim bende misafir vardı birde temizlik çok yoruldum. Benim oğlan uyumadı uyusa hemen bende uyuyacagim.
gayet gusel birde bulgur kiftesi iglen olaydi oglen menusu aksam dahada iyi olurdu ama napalim calisma hayatiiii istedigimiz gibi yapamiyoruzMenüm
Sabah
1 bardak süt
Ara
6 7 kadar çabuk kraker
Öğlen
Közlenmiş patlıcan ve kremalı tavuk ( dünden kalan yemeği öğlen götürüyorum ise )
Ara
Activia 10 badem
Aksam
Bulgur köftesi ( 10 adet )
1.5 bardak ayran
Marul
Spor 200 adım stepper ( çok yorgunum) @ayulduzz
2 litre su
Kızlar iştahım acayip arttı regl yaklaştı diye mi yemiyorum tabi ki ama içim de bi canavar var gibi
Oyyyyyu ben stresliyken asikken uzgunken mutluyken yaniii her kosulda havada karada yerimmmmmBenimde moralim bozuk olunca daha çok yiyorum. Eşime diyorum beni yeniden aşık et kendine yemek yemim. Midede kelebekler uçuşunca yemek yemiyorum.
Afiyet olsun canim menü güzel görünüyorMenüm
Sabah
1 bardak süt
Ara
6 7 kadar çabuk kraker
Öğlen
Közlenmiş patlıcan ve kremalı tavuk ( dünden kalan yemeği öğlen götürüyorum ise )
Ara
Activia 10 badem
Aksam
1.5 bardak ayran
Marul
2 litre su
Kızlar iştahım acayip arttı regl yaklaştı diye mi yemiyorum tabi ki ama içim de bi canavar var gibi
Saol canimm aynen keşke ama dedigin gibi işte olunca akşam canım çektigayet gusel birde bulgur kiftesi iglen olaydi oglen menusu aksam dahada iyi olurdu ama napalim calisma hayatiiii istedigimiz gibi yapamiyoruz
Menün güzel bence afiyet olsun canimMenumm sabah 07:30 da 2 dlm tam bugday ekmegiyle peynirli tost yanina yesillik tere maydanoz 1 salatalik
Ogle okulda yemekhanede yedim corba biraz bulgur pilavi 1 baget salata 1 dlm ekmek
Ara kahve kuru erik 4 tane
Aksam 1 turp 2 salatalik biraz yogurt
Spor 20 dk plates
Valla bugun canimmm neler istediii nelerrr cuma tarti var yeme dedimmmm kendime yemedimmm insallah yarinda oyle yapicamMenün güzel bence afiyet olsun canim
Iyi aksamlar kızlar
Hemen menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
6 tane zeytin
Domates
Salatalik
Ara
Sütlü neskafe şekersiz
Akşam
Fırında balik
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
1 bardak kola ( zero ama kalorisine baktim 1 bardakta 2 kalori yazıyordu ben yinede bir sorayım dedim, birşey olurmu yoksa birdaha içmem.)
Cnm bulgur köftesi akşam olmamışMenüm
Sabah
1 bardak süt
Ara
6 7 kadar çabuk kraker
Öğlen
Ara
Activia 10 badem
Aksam
1.5 bardak ayran
Marul
2 litre su
Cnm unuturmuyum ben seni
Menün güzel bence afiyet olsun canim
Iyı aksamlar herkese bugun pek uğrayamadım menumu yazayım
10.30
Bır yumurta
Domates
Bıraz peynir
Bır dılım tbugday ekmgi
Bır cay kasığı bal
15.00
1kase mercimek çorbası
1 tabak etli fasulye ymgı
1 dılım tbugdy ekmeği
20.00
2 tavuk but 2 dılım patates
Yoguŕt corbası bır kase
Yarım ekmk
2 litre su
Enteresan bir şekilde acıkmıyorum bende anlamadım inan ki canım bişe istemiyor bu araAyy çok azz nasıl duruyorsun bukadar az yemekle canim
Günaydin kptanim aynen olmadi şu an siskinim bugün ayran yoğurt beslencem. . Wc den baglanma konusunda da yalnız degilsinCnm bildiğim kadarıyla şeker yok ama tatlandırıcı var
Çok faydalı bişey değil yani
Cnm bulgur köftesi akşam olmamış
Cnm unuturmuyum ben seni
Bu hafta çok yogunum gelip okuyup çıkıyorum cvp fırsat bulursam
Hatta suan wc den bağlanıyorum
Afiyet olsun cnm
Kizzz ben de yapayım neler yaptın sadeve ayran mo içtin cok siskinim dün ki bulgur köftesi nden sonra pismanimmmmmm sıvı besleneyim bugünDünkü ayran denemem süper oldu. Bugün 1.3 eksiğim yarın ne olucak acaba 500 de bugün gitse daha bişe istemem ki
16.GünKizzz ben de yapayım neler yaptın sadeve ayran mo içtin cok siskinim dün ki bulgur köftesi nden sonra pismanimmmmmm sıvı besleneyim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?