Ay bacım valla ne bilim eninde sonunda gidecek çaresi yokNaapcaz bacım yaa benim de 14 gündür 73-74 gidip geliyo
Hahaaa o da güzelmiş.Benimde moralim bozuk olunca daha çok yiyorum. Eşime diyorum beni yeniden aşık et kendine yemek yemim. Midede kelebekler uçuşunca yemek yemiyorum.
Menümü yazayım
Hastsneye gttğim için kahvaltı geç oldu
1.00 1 30 gibi
Yarım dilim börek
2 kaşık menenen
1 dilim peynir
7 zeytin
5 6 tane badem fındk fıstk
Akşam 19.00 19.30 gibi
1 kase kıymalı pırasa
1 kase yoğurt
Su henüz 1.5 lt
60 dk da yürüyüş @ayulduzz
Afiyet olsun cnm güzelBugünkü menüm kızlar
Saat13.00da sucuklu omlet 5tane zeytin domates küçük bır dilim peynir
Şekersiz yesıl cay2bardak
5tane köfte salata
2litre su yatmadan önce yoğurt kürü
@ayyıldız 30 dakika yürüyüş 30 dakika tepinme 1saat bacak egzersizi
Evet cnm ama takıma devam etmek istiyorsan katılım sağlamak zorundasınBen dün çok yogundum evdede biraz is guc yaptim haftasonu dinlenebilmek ve utu yapabilmek icin menumu bildiremedim
Kahvalti
2 bardak cay cok az beyaz peynir domates salatalik 1 ceviz
Öglen tavk gogus 4 kasik pilav 1 ayran
Aksam 2 kofte 1 tavuk sis 4 dilim ciger ince semizotlu yogurtlu meze 1 dilim ekmek cok cok az 3 4 catal şakşuka 1 ayran (Disarda yedik malesef bu kaçamak şimdi dmi cok oldu biliyorum) mutsuzum
Sabah öğle çok zayıf olmusGecmisleri okudum bugunku menum
Kahvalti 2zeytin
Öğlen yogurt
Akşam turlu icinde bol patlican patates 2 parca et vardi yannda bol yesillik cacik
Canım cuma sabah tartılıyoruz hergün tartılmana gerek yokYarın tartılcam kızlar günlük tartılinca spor hocam stresten ödem yaparsın haftada bir tartıl demisti normalde gunde 2 kez tartilirdim ama artk haftada 2 yapayim diyoru.
Makarna olmamış
Okadar aç kalırsan ekmeğe dayanırsınHayırlı akşamlar
Sabah bir dilim ekmeğin arasına peynir koyup yedim
(Oğlumun okuluna yemek yapıp götürdüm. Mantı ve un helvasi, onlarla uğraştım
Ara 1 kaşık mantı tadına baktım ve bir tatlı kaşığından az un helvasi)
Okul dönüşü yürüyerek eve döndüm baya bi yoruldum. Yuruyusumu de yapmış oldum hızlı adımlarla 25 dk. Sürdü @ayulduzzsahgull
2 kaşık daha mantık
komşuya gittim. Çay içtim tatlı ikram etti hiç yemedim ama açlıktan bayilacaktim gözümün önünde yıldızlar ucusuyordu.
İkindi vakti saat 4.5 gibi
Kaşarlı yumurta yapıp yedim ekmek fazla kaçtı malesef dayanamadım.
Spor muhtesemmSabah
1Yesil cay
1tam tahilli
Yarim kk peynir
1haslanmis yumurta
2 zeytin
Oglen
1rosto
3Kasik yogurt
Yagsiz salata
Ara
Turk kahvesi
Kucuk kare az sekerli kek.cidden sekeri yktu diebilirm.bzm firmanin yemekcisi sekerli ypmio tatlilari
Kadinlar gununden dolayi tatli glmsti. 2Isirik aldm biraktm.ayip olmasn die.
Aksam
Yagsiz 1yumurtadan omlet
Toktum fakat sporda kas kaybim olmasn die yedim.karbonhidrat gecisini hizlandirsn enerji saglasn die 1lokma ekmek yedim.
Su
3Litreye yakin
Spor @ayulduzz
15dk interval eliptik
10dk interval yatay bisiklet
10squat
20 bankta squay
50agirlikla yanlara
30capraz sekilde 2kere bacaklari karina cekme
10Ar adet sag sol bacak dizden kirilarak yere egilme
30Dk 3km hizli tempo yuruyus
Ben yaptım gayet faydalı cnm baya verdimKızlar cuma cumartesi ayran çorbası yapmayı düşünüyorum ne diyorsunuz. Salatalık Nohut buğday ve yeşil mercimekli yapan var mı.
Şu 7'li rakamlardan biran önce kurtulmak için çabalıyorum. İlk hedefim 65 ve hedef nisanın 20'si kardeşim askerden geliyo annemler Artvin'den geliyo sürpriz yapmalıyım. Sonraki hedef daha yavaş ramazana kadar 60 ve koruma programı
Kızlar menüm
Sabah;yok
Öğle 13.00
Bir kase mercimek çorbası, bir tane kadınbudu köfte
Akşam 19.30
3 kaşık kurufasulye
2 lt su
canım resimde gördüğüm kadarıyla kılolu degılsın çok yürümektense bacaklar sısıyorHergün 3 litre içiyorum ama arttırmalı mıyım sizce. Ben kısıyorum çoğu zarar diye bana kalsa 5'te içerim sorun yok yani
İşi çok zor olmamalı:)Benimde moralim bozuk olunca daha çok yiyorum. Eşime diyorum beni yeniden aşık et kendine yemek yemim. Midede kelebekler uçuşunca yemek yemiyorum.
İşi çok zor olmamalı:)
Ayy çok azz nasıl duruyorsun bukadar az yemekle canimKızlar menüm
Sabah;yok
Öğle 13.00
Bir kase mercimek çorbası, bir tane kadınbudu köfte
Akşam 19.30
3 kaşık kurufasulye
2 lt su
Kuzum.yazdım şimdi kendimi çok yorgun hissediyorum az spor yaptım sen nasılsın bakimN Nurumcan94 . Sen neyaptin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?