Mesaj alınmıştır sekerr tamamdir16.Gün
Sabah: 8:30 1 bardak ılık limonlu su
10:00 1haşlanmış yumurta
1mil Leslie
Öğle: 12-17 arası ayran 1.5 lt
Akşam: 1 kaşık mantar soteli makarna
20:00 minik fincanda Türk kahvesi
Su 1.5 litre 1 yeşil çay
Spor. 1mil lesli ve 3.5 km yürüyüş
Gün içinde içiceksen İngiliz karbonatlı su iç derim. Sabah aç karna ise sirkeli ılık suMesaj alınmıştır sekerr tamamdir)) bende bugün çok spor yapayım da gitsin odemcikler sirkeli şu mu sence karbonatlı su mu
Nasil yaptin canimDünkü ayran denemem süper oldu. Bugün 1.3 eksiğim yarın ne olucak acaba 500 de bugün gitse daha bişe istemem ki
Mesaji yukari cikinca gordummm canimmm full ayran icmissinnn acikmadunmi birde od3mmi vardi sende16.Gün
Sabah: 8:30 1 bardak ılık limonlu su
10:00 1haşlanmış yumurta
1mil Leslie
Öğle: 12-17 arası ayran 1.5 lt
Akşam: 1 kaşık mantar soteli makarna
20:00 minik fincanda Türk kahvesi
Su 1.5 litre 1 yeşil çay
Spor. 1mil lesli ve 3.5 km yürüyüş
F fahriyeaba bak burda yazıyo
Bulgur mubarekkk bir suuu tutuyorrrKizzz ben de yapayım neler yaptın sadeve ayran mo içtin cok siskinim dün ki bulgur köftesi nden sonra pismanimmmmmm sıvı besleneyim bugün
Ödem olabilir regl 2. Günümdü dün. Ama 15 gündür takılmıştım 73-74 arası yapmam lazımdı bişeyler. Ödem de olsa kâr 72'yim ya yeter o banaMesaji yukari cikinca gordummm canimmm full ayran icmissinnn acikmadunmi birde od3mmi vardi sende
Haklısın vallaa deli gibi şiştim bende bayılırım bulgur köftesi neeeee ama yememek lazım fazlaBulgur mubarekkk bir suuu tutuyorrr
menun gayet iyi canım, zero normal koladan bile çok şekerli benim fikrim basıyorlar tatlandırıcıyı kalori az olsada daha da zararlı olduğunu düşünüyorum koladanIyi aksamlar kızlar
Hemen menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
6 tane zeytin
Domates
Salatalik
Ara
Sütlü neskafe şekersiz
Akşam
Fırında balik
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
1 bardak kola ( zero ama kalorisine baktim 1 bardakta 2 kalori yazıyordu ben yinede bir sorayım dedim, birşey olurmu yoksa birdaha içmem.)
regl yaklaşınca benimde aynı oluyor bu dönem iradeni konuştururmak büyük başarıMenüm
Sabah
1 bardak süt
Ara
6 7 kadar çabuk kraker
Öğlen
Közlenmiş patlıcan ve kremalı tavuk ( dünden kalan yemeği öğlen götürüyorum ise )
Ara
Activia 10 badem
Aksam
Bulgur köftesi ( 10 adet )
1.5 bardak ayran
Marul
Spor 200 adım stepper ( çok yorgunum)Fitt_anne
2 litre su
Kızlar iştahım acayip arttı regl yaklaştı diye mi yemiyorum tabi ki ama içim de bi canavar var gibi
kuzu perşembe günleri sporu yapacaksan erken saatte yapmak iyidir. güzel bi saat seçmişsin spor için yaniBen gidip lesli ablamı ziyaret edeyim biraz
71 görürüz yarın sankiÖdem olabilir regl 2. Günümdü dün. Ama 15 gündür takılmıştım 73-74 arası yapmam lazımdı bişeyler. Ödem de olsa kâr 72'yim ya yeter o bana
Cancağızım ben çok çalışıyorum kuzum yaa bu hafta çok yoğunum çok dikkat edemedim de sanki bütün günüm İşyerinde geçiyor sanki hiç kendi evime gitmiyor gibiyim çok yorgunum kızlar. Pazar gelsede uyusam diyorum o günde 1 gün evdeyim işlerimi yapayım diyorum erkenden kalkıyorum ne olacak benim bu halimcylnslymn ortimmm sen nerelerdesin nasılsın
ben canım diyet sürecinde pilav makarna hamurişinden uzak durdum miktar az olsada, hedefe ulaşmam daha kolay oldu belkide bu yüzden, bence bi süre sizde yemeyin yapın sebze yemeği kocaman bir tabak yoğurt salata ile yiyin yeter yada tavuk balık salata şeklinde en güzeliHaklısın vallaa deli gibi şiştim bende bayılırım bulgur köftesi neeeee ama yememek lazım fazla
Yaa spor yapjlmıycağknı bilmiyordum lesli 1 mil yaptım yarısını elimde 2'ler kiloluk dambılla yaptım vücudum kollarım yanıyo şuan. Ben yürüyerek gidiyom ya okula o da etkiler mi. Ama dönüşte otobüse bineyim bugün.kuzu perşembe günleri sporu yapacaksan erken saatte yapmak iyidir. güzel bi saat seçmişsin spor için yani
ayy ağzından bal damlıyor. İnşallah yaa71 görürüz yarın sanki
kolay gelsin canım, Çocuk varmıCancağızım ben çok çalışıyorum kuzum yaa bu hafta çok yoğunum çok dikkat edemedim de sanki bütün günüm İşyerinde geçiyor sanki hiç kendi evime gitmiyor gibiyim çok yorgunum kızlar. Pazar gelsede uyusam diyorum o günde 1 gün evdeyim işlerimi yapayım diyorum erkenden kalkıyorum ne olacak benim bu halim
sporun kasları şişirdiğini ve tartıyı etkilediği söylerler, arkadaşımın spor hocasıda teyit etmişti bunu, tartı önce günü dinlenme ile geçiriyoruz o yüzdenYaa spor yapjlmıycağknı bilmiyordum lesli 1 mil yaptım yarısını elimde 2'ler kiloluk dambılla yaptım vücudum kollarım yanıyo şuan. Ben yürüyerek gidiyom ya okula o da etkiler mi. Ama dönüşte otobüse bineyim bugün.
ayy ağzından bal damlıyor. İnşallah yaa
bacısı ayran Yoğurtta şişirip bazılarını dikkat etGünaydin kptanim aynen olmadi şu an siskinim bugün ayran yoğurt beslencem. . Wc den baglanma konusunda da yalnız degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?