Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bugun suyu çayı da en geç 8kadar bitirelim perşembe günleri daha dikkatli oluyoruz aç yatıyoruz eksilerle uyanıyoruz

güzelim ara ara yapılan detoks metoyu da hızlandırır lalim detoksdan sonra çok dikkat etmek lazım bitanem

güzelim ara ara yapılan detoks metoyu da hızlandırır lalim detoksdan sonra çok dikkat etmek lazım bitanem
Normalde sağlıklı ve yavaş kilo verme taraftarıyım ama listeye giricem kilom yine sabit ondan bişey yapmam lazımdı. Tavsiye etmiyorum tabi ama ayda 1-2 olabilir tabi

güzellik ben yapardım iyi gelirdi ama bazı arkadaşlara tam tersi şişlik yapardı, içinde bakliyat varya, kuzum protein yap bi günde sen yaparsın azimli sıçanım benim

güzellik ben yapardım iyi gelirdi ama bazı arkadaşlara tam tersi şişlik yapardı, içinde bakliyat varya, kuzum protein yap bi günde sen yaparsın azimli sıçanım benim

kızlar bugün evdeyim inşallah uğrarım ara ara. kahvaltı okul hazırlıklarıyls uğraşıyım şimdş

Bugün atak yapıcam zaten de
Yarın ve cumartesi veya pazartesi salı için şu çorbayı deniyeyim diyorum. Pazardan korkuyorum yine

Mr sonucuna bağlı işte. Eğer dermoid kistse kesin olarak onun ilaçla tedavisi yok sanırım ameliyat olmam gerekecek
İnşallah kötü bişey çıkmaz canım gönlünü ferah tut

Ayy canimm iyi fikir galiba yoksa aklımı yicem en sonunda

Ya yazik kiyamam. Bende de psikolojik olarak cumartesi erken kalkiyorm.cnku esim ise gidiyor ve yalniz oldgm icn o gelene kdr hersey hallolsun o gelince gezmeye cikariz die erken kalkiyorm. Ama pazar sabahi uyuyorm.
Dinlenmezsen olmaz canim. Butun hafta yogun calis ondan snra bi daha yorul.bunye napsin ona. Cevrende sana yardimci olabilecek biri yk mu. En azndn haftanin 1 gunu islerini hallediversin.

Galiba öyle kuzuu yaa bende makarna ve pirinç hiç yemedim bulgur da da abartmamistum düne kadar

Kizlar diyet urunlerini hic tavsiye etmiolar. Yagini fln aldigi icin iyi degil diolar. Kola konusunda da aklima hic icmek gelmez.ama zeronun kolanin kendi halinden dha zararli oldgnu okumstm.
Eskiden zararli urunleri icim cekerdi.3aydir fln hayatmda sanki hic olmamis gibiler. Umarm bu durusum hep bole devam eder:)))
Buarada pijama altim vardi m bedendi. Ben giremiyordm basenden gecmiyordu.zorla gecirincede tayttan beter duruyordu.gecen gun deniyim dedim. Cok rht giydim ve bol durdu normal pijama gibi yani:)
Cok ama cok mutlu oldm

Erken öğle yemeğim yağsız tavada sardalya yanında hiç bişey birazdan yeşil çay içip çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…