sporla ödem atamazsın, bugun 3lt su içinsuyun faydası olutMesaj alınmıştır sekerr tamamdir)) bende bugün çok spor yapayım da gitsin odemcikler sirkeli şu mu sence karbonatlı su mu
güzelim ara ara yapılan detoks metoyu da hızlandırır lalim detoksdan sonra çok dikkat etmek lazım bitanem16.Gün
Sabah: 8:30 1 bardak ılık limonlu su
10:00 1haşlanmış yumurta
1mil Leslie
Öğle: 12-17 arası ayran 1.5 lt
Akşam: 1 kaşık mantar soteli makarna
20:00 minik fincanda Türk kahvesi
Su 1.5 litre 1 yeşil çay
Spor. 1mil lesli ve 3.5 km yürüyüş
@fahriyeaba bak burda yazıyo
Dünkü ayran denemem süper oldu. Bugün 1.3 eksiğim yarın ne olucak acaba 500 de bugün gitse daha bişe istemem ki
canım çok geçmiş olsun ameliyatlık bi durum varmıHepiniz sağoln kzlr güzel dileklernz için
Normalde sağlıklı ve yavaş kilo verme taraftarıyım ama listeye giricem kilom yine sabit ondan bişey yapmam lazımdı. Tavsiye etmiyorum tabi ama ayda 1-2 olabilir tabigüzelim ara ara yapılan detoks metoyu da hızlandırır lalim detoksdan sonra çok dikkat etmek lazım bitanem
Mr sonucuna bağlı işte. Eğer dermoid kistse kesin olarak onun ilaçla tedavisi yok sanırım ameliyat olmam gerekecekcanım çok geçmiş olsun ameliyatlık bi durum varmı
güzellik ben yapardım iyi gelirdi ama bazı arkadaşlara tam tersi şişlik yapardı, içinde bakliyat varya, kuzum protein yap bi günde sen yaparsın azimli sıçanım benimKızlar cuma cumartesi ayran çorbası yapmayı düşünüyorum ne diyorsunuz. Salatalık Nohut buğday ve yeşil mercimekli yapan var mı.
Şu 7'li rakamlardan biran önce kurtulmak için çabalıyorum. İlk hedefim 65 ve hedef nisanın 20'si kardeşim askerden geliyo annemler Artvin'den geliyo sürpriz yapmalıyım. Sonraki hedef daha yavaş ramazana kadar 60 ve koruma programı
güzellik ben yapardım iyi gelirdi ama bazı arkadaşlara tam tersi şişlik yapardı, içinde bakliyat varya, kuzum protein yap bi günde sen yaparsın azimli sıçanım benimKızlar cuma cumartesi ayran çorbası yapmayı düşünüyorum ne diyorsunuz. Salatalık Nohut buğday ve yeşil mercimekli yapan var mı.
Şu 7'li rakamlardan biran önce kurtulmak için çabalıyorum. İlk hedefim 65 ve hedef nisanın 20'si kardeşim askerden geliyo annemler Artvin'den geliyo sürpriz yapmalıyım. Sonraki hedef daha yavaş ramazana kadar 60 ve koruma programı
Bugün atak yapıcam zaten degüzellik ben yapardım iyi gelirdi ama bazı arkadaşlara tam tersi şişlik yapardı, içinde bakliyat varya, kuzum protein yap bi günde sen yaparsın azimli sıçanım benim
İnşallah kötü bişey çıkmaz canım gönlünü ferah tutMr sonucuna bağlı işte. Eğer dermoid kistse kesin olarak onun ilaçla tedavisi yok sanırım ameliyat olmam gerekecek
Gecmis olsun canimMr sonucuna bağlı işte. Eğer dermoid kistse kesin olarak onun ilaçla tedavisi yok sanırım ameliyat olmam gerekecek
Ayy canimm iyi fikir galiba yoksa aklımı yicem en sonundamenun gayet iyi canım, zero normal koladan bile çok şekerli benim fikrim basıyorlar tatlandırıcıyı kalori az olsada daha da zararlı olduğunu düşünüyorum koladan
regl yaklaşınca benimde aynı oluyor bu dönem iradeni konuştururmak büyük başarıtavsiyim sürekli ağzına bişeyler yemek istiyorsan bu yoğurt kahve süt gibi şeyler olabilir
Ya yazik kiyamam. Bende de psikolojik olarak cumartesi erken kalkiyorm.cnku esim ise gidiyor ve yalniz oldgm icn o gelene kdr hersey hallolsun o gelince gezmeye cikariz die erken kalkiyorm. Ama pazar sabahi uyuyorm.Cancağızım ben çok çalışıyorum kuzum yaa bu hafta çok yoğunum çok dikkat edemedim de sanki bütün günüm İşyerinde geçiyor sanki hiç kendi evime gitmiyor gibiyim çok yorgunum kızlar. Pazar gelsede uyusam diyorum o günde 1 gün evdeyim işlerimi yapayım diyorum erkenden kalkıyorum ne olacak benim bu halim
Galiba öyle kuzuu yaa bende makarna ve pirinç hiç yemedim bulgur da da abartmamistum düne kadarben canım diyet sürecinde pilav makarna hamurişinden uzak durdum miktar az olsada, hedefe ulaşmam daha kolay oldu belkide bu yüzden, bence bi süre sizde yemeyin yapın sebze yemeği kocaman bir tabak yoğurt salata ile yiyin yeter yada tavuk balık salata şeklinde en güzeli
Canım hamilelik düşündüğümiçin içemiyorum bitki çayınıbacısı ayran Yoğurtta şişirip bazılarını dikkat etşişkinliği atacak bitki çayları dan destek alabilirsin, rezene kiraz sapı kullanıyorum ben tavsiye ederim
Spor çok yapmiyim misporla ödem atamazsın, bugun 3lt su içinsuyun faydası olut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?