boyun kaç kilon 89 galiba
1.78 'e 89 kg. yolum uzun.
canım 60 çok uçuk br hedef değil mi o zaman bilmiyorum tabi ama sanki 65 bile gayett iyi bir kilo olur
boyun maşallah uzunmuş
slm canim, takimin hali kotu gidiyor galiba, ben takima bir el atayim
tatil bitti, dersler basladi 3/1/2011 e yetistirmem gereken 3dersim var
10da sinavim var,
11de 12sinde 14de, 20sinde, 21de staglarim var.
Cok yogunum canim, bide bu arada calisiyorum. Kusura bakmayin, sizide cok yanliz birakiyorum :18:
1 kisi female i diskalifiye edelim.
2 kisi SA ve iklimdenizi icin cuma ya kadar bekleyelim,
3 kisi hatice tgull semo var takimda suan
5 kisi silagul + ozgey + nes + burakefsa + pinup geri gelicekler
1 kisi davet edelim, ben hemen bakiyim bir katilmak isteyenler varmi diye.
teşekkür ederim semo beni diskalifiye etmişsin galiba geçmişte (bekliyelim) dediğin arkadaşlardan daha fazla paylaşım yaptığım için galiba
slm canim, takimin hali kotu gidiyor galiba, ben takima bir el atayim
tatil bitti, dersler basladi 3/1/2011 e yetistirmem gereken 3dersim var
10da sinavim var,
11de 12sinde 14de, 20sinde, 21de staglarim var.
Cok yogunum canim, bide bu arada calisiyorum. Kusura bakmayin, sizide cok yanliz birakiyorum :18:
1 kisi female i diskalifiye edelim.
2 kisi SA ve iklimdenizi icin cuma ya kadar bekleyelim,
3 kisi hatice tgull semo var takimda suan
5 kisi silagul + ozgey + nes + burakefsa + pinup geri gelicekler
1 kisi davet edelim, ben hemen bakiyim bir katilmak isteyenler varmi diye.
teşekkür ederim semo beni diskalifiye etmişsin galiba geçmişte (bekliyelim) dediğin arkadaşlardan daha fazla paylaşım yaptığım için galiba
ah canım benim ya geçmişi oku dedim tamam da çok gerilere gitmişsin semo yanlış anlamış bir gelip bir gittiği için kendisi mesajları da tam okuyamıyor arada kopukluklar oluyor böyle ben düzelttim sonra o durumu geri dönmek üzere ayrıldı yazdım seni merak etme
hoşçakalın ben takımdan ayrılıyorum beni silin dilerim hepiniz kilo verirsiniz
hoşçakalın ben takımdan ayrılıyorum beni silin dilerim hepiniz kilo verirsiniz
hatice özelden female mesaj atabiliomuyuz ? gerçi bnce genede bakar yazıp kaçmamıştırrr yaa
kalsi cansu da senin gibi ist psikoloji okuyor 1.sınıf yanlış hatırlamıyorsam
pinup aferin sana spora başlamışsın ben de çektim mekiklerimi
off ya böyle gereksiz yere alınganlık yapıyorsunuz ya çok kızıyorum ne kadar da hassasız ya öyle yazdı semo diye gitti mi şimdi bu kız bişey anlamadım ya
Semo sana da kızıyorum bu takımın kaptanıysan olup biteni en çok senin takip etmen gerekiyor ama yine kayıplardasın
canım burda hepimiz senin ne kadar paylaşım yaptığını biliyoruz female 1 ay girmeyecek demiştim o da heralde 1 aydır yok anlamış öyle bişey yazmış ama sen buna takılma lütfen çok güzel bir ortamımız var burda hem sen en çok paylaşım yapan arkadaşlardan birisin diskalifiye kelimesini görünce canın sıkıldı anladım o dönecek diye yazdığı arkadaşlar da aylardır yok ve döneceklerini hiç sanmıyorum dönsler de yerimiz yok semo onları bekleyip duruyordu takıma kimseyi almıyordu o kadar az kaldık ki hem püsküüt çok kişi olmasını istiyor takımların ben de yeni üyeler davet ettim sen bize belirli bir süre verdin ve fırsat buldukça uğradın döneceğinden emindik canım ayrılma lütfen femalecim seni seviyoruzhatice canım saol ilgin için bu takımı ayakta tutan sensin semo ne yapıyor anlamadım, kapris degil yaptıgım bilmiyorum semonun davranışı anlamsız geldi bana, semo takıma el atıyor ve beni diskalifiye ediyor böylece takım düzeliyor galiba, diger beklediği kişileri görünce sinirlendim bütün yazıları okudum ilk önce umursamadım ama sonra böyle anlamsız davranışlar içinde olan takımdan bi haber olan bi kaptanın takımında olmak istermiyorum belki ilerleyen zamanlarda yeni bi takıma girmek için yazarım dilerim sende kilo verirsin lütfen yaptığım davranışı çocukluk kapris diye algılamayın kişilik meselesi inan daha geçmişe gittim okudum. inan takımda oldugum sürece senin desteginle kilo verdim ve diyet yaptım teşekkür ederim
aynı düşüncedeyim isterse semo kızabilir ama önce kendinin diskalifiye olması lazım ben seni kaptan biliyordum semo kaptanmış fazlasıyla ilgisiz ve paylaşım yapmıyor sözlerim agır olabilir ama bence durum bu yazılanlarıda okumuyor semo okuyacagını umut ederek yazıyorum
umarım bir alınganlık yaratmaz sadece grup üyesinden bir eleştiri örneğin benimde yogun sınav dönemim olmasına ragmen günde 3 dk ayırıp yazıp çıkabiliryorsam bence buraya yazmak ne kadar yogun olunursa olunsun zor değil
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?