Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kalsi cansu da senin gibi ist psikoloji okuyor 1.sınıf yanlış hatırlamıyorsam

pinup aferin sana spora başlamışsın ben de çektim mekiklerimi

off ya böyle gereksiz yere alınganlık yapıyorsunuz ya çok kızıyorum ne kadar da hassasız ya öyle yazdı semo diye gitti mi şimdi bu kız bişey anlamadım ya
Semo sana da kızıyorum bu takımın kaptanıysan olup biteni en çok senin takip etmen gerekiyor ama yine kayıplardasın

hatice canım saol ilgin için bu takımı ayakta tutan sensin semo ne yapıyor anlamadım, kapris degil yaptıgım bilmiyorum semonun davranışı anlamsız geldi bana, semo takıma el atıyor ve beni diskalifiye ediyor böylece takım düzeliyor galiba, diger beklediği kişileri görünce sinirlendim bütün yazıları okudum ilk önce umursamadım ama sonra böyle anlamsız davranışlar içinde olan takımdan bi haber olan bi kaptanın takımında olmak istermiyorum belki ilerleyen zamanlarda yeni bi takıma girmek için yazarım dilerim sende kilo verirsin lütfen yaptığım davranışı çocukluk kapris diye algılamayın kişilik meselesi inan daha geçmişe gittim okudum. inan takımda oldugum sürece senin desteginle kilo verdim ve diyet yaptım teşekkür ederim

aynı düşüncedeyim isterse semo kızabilir ama önce kendinin diskalifiye olması lazım ben seni kaptan biliyordum semo kaptanmış fazlasıyla ilgisiz ve paylaşım yapmıyor sözlerim agır olabilir ama bence durum bu yazılanlarıda okumuyor semo okuyacagını umut ederek yazıyorum
umarım bir alınganlık yaratmaz sadece grup üyesinden bir eleştiri örneğin benimde yogun sınav dönemim olmasına ragmen günde 3 dk ayırıp yazıp çıkabiliryorsam bence buraya yazmak ne kadar yogun olunursa olunsun zor değil
iyi akşamlar

Son düzenleme:
canım burda hepimiz senin ne kadar paylaşım yaptığını biliyoruz female 1 ay girmeyecek demiştim o da heralde 1 aydır yok anlamış öyle bişey yazmış ama sen buna takılma lütfen çok güzel bir ortamımız var burda hem sen en çok paylaşım yapan arkadaşlardan birisin diskalifiye kelimesini görünce canın sıkıldı anladım o dönecek diye yazdığı arkadaşlar da aylardır yok ve döneceklerini hiç sanmıyorum dönsler de yerimiz yok semo onları bekleyip duruyordu takıma kimseyi almıyordu o kadar az kaldık ki hem püsküüt çok kişi olmasını istiyor takımların ben de yeni üyeler davet ettim sen bize belirli bir süre verdin ve fırsat buldukça uğradın döneceğinden emindik canım ayrılma lütfen femalecim seni seviyoruz

Herkes aynı düşüncedeyse Semo için şunu söylemek istiyorum takım kaptanının burda olup bize örnek olması gerekir eğer böyle devam edeceksen ya kaptanlık yapma ya da düzenli girip bütün mesajları oku ve paylaşım yap yalan yanlış göz ucuyla okuyorsun sonra yorum yapıyorsun sonra da sorun çıkıyor sözlerime kırılma canım ama bu böyle olmaz ki ne zamandır giremiyorsun bütün herşeyi ben yapmak zorunda kalıyorum haftalarca kilonu aynı yazdık ve demedin ki arkadaşlar ben bir süre yokum geri dönmek üzere ayrıldı yazın ya da artık kaptanlık yapamayacağım vs Açık söyleyim ben çok kaptan olma heveslisi değilim ama bu takımın ayakta durması gerekiyordu o yüzden çabaladım

çok haklısın canım okursa eğer yazdıklarımızı kırılacağını sanmıyorum çünkü püsküütün başlattığı bir yarışma ortamındaki gruplar içindeyiz ve burada kurallar var Semo da bunlara uyulması gerektiğini biliyor
takım olarak yeni bir kaptan ve kaptan yardımcısı seçmeliyiz çünkü 14. takımın kaptanı da düzenli girdiği halde yediklerini paylaşmıyor diye birkaç arkadaş takımdan ayrılmak istemiş biz de de aynı şey olsun istemiyorum female beni daha fazla üzme lütfen gitmeni istemiyorum bir yolunu bulacağız inş

günaydın kızlar oğlum uyuyorken rahat rahat burdayım sanmayın ki ben çok boş bir insanım eşimi oğlumu ihmal etmiyorum işe de gidiyorum okula da ama yine de 3. takıma vakit ayırıyorum istemek lazım
bu sabah 55.5 kiloyum herkese bol sulu sporlu kilo verebileceğiniz bir hafta diliyorum

cansucum kalsiyle tanışıyor musunuz yoksa sınıf arkadaşı falan çıkmayın tesadüfe bak aynı üni mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…