- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Canimm yaa zaten çok kötüyüm bugün yoğurt süt beslendim zaten yarına artı çıkarsam şaşırmamBulgur köftesi çok olmuş gibi geldi
Cidden sana benziyor. Masallah ne guzel. Seni cok seviyor belliki. Yaptiginiz cok guzel bir davranis. Bir cocuk bir dunya demektir. SupersinizBak kuzum aynı ben dimi ama eşimin oğlu :)
Anaa hakkat aynı senBak kuzum aynı ben dimi ama eşimin oğlu :)
Bende onu çok seviyorum birlikte yatıyoruz birlikte kalkıyoruz ben yıkıyorum yediriyor herseyin benden başkasına yaptırmaz hep ceyyan ceyyan başka kimse yok :)Cidden sana benziyor. Masallah ne guzel. Seni cok seviyor belliki. Yaptiginiz cok guzel bir davranis. Bir cocuk bir dunya demektir. Supersiniz
Bende onu çok seviyorum birlikte yatıyoruz birlikte kalkıyoruz ben yıkıyorum yediriyor herseyin benden başkasına yaptırmaz hep ceyyan ceyyan başka kimse yok :)
Yavrucagim ve ben :)
Allah bozmasın maş:)kendi evladın gibi sahiplenmen çok güzelBak kuzum aynı ben dimi ama eşimin oğlu :)
İnşallah regli olmama rağmen çok umutluyumBu hafta streslide geçse fena değidim.spor yapamıyorum h.içi ama elimden geleni yaptım inanın.yarın inş güzel sonuçlar alırız:)
çok güzel afiyet olsun canım insalah yarında sevineceyımız bır gün olur
Seninde çok güzel afiyet olsunMerhaba kizlarr,
Bugunku menum;
Sabah
bir dilim ekmek
hindi fumeli omlet
bir tatli kasigi lor
Oglen; ton balikli salata
Bir kase pulbiberli yogurt
Ara; kuru cilek kuru elme bir avuc
Aksam; sarimsakli yogurtlu domates soslu karisik sicak ot
Bir kasik etli kuru bamya
2,5 lt su sekersiz turk kahvesi
Canim boyle yapinca kilo veriliyor evet ama biraktigin annn misliyle geri aliyosunnn biraz ye haftada yarim gitsin ama geri helmwsinDünkü menüm,
Sabah yok
Saat 12,30
Yarım tost
Şekersiz çay
Saat 13,30
Sade nescafe
Saat 20,30
1 dilim ekmek ile peynir
Şekersiz çay
1 saat yürüyüş
1,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?