Hayırlı akşamlar
Sabah bir dilim ekmeğin arasına peynir koyup yedim
(Oğlumun okuluna yemek yapıp götürdüm. Mantı ve un helvasi, onlarla uğraştım
Ara 1 kaşık mantı tadına baktım ve bir tatlı kaşığından az un helvasi)
Okul dönüşü yürüyerek eve döndüm baya bi yoruldum. Yuruyusumu de yapmış oldum hızlı adımlarla 25 dk. Sürdü @ayulduzz @sahgull
2 kaşık daha mantık
komşuya gittim. Çay içtim tatlı ikram etti hiç yemedim ama açlıktan bayilacaktim gözümün önünde yıldızlar ucusuyordu.
İkindi vakti saat 4.5 gibi
Kaşarlı yumurta yapıp yedim ekmek fazla kaçtı malesef dayanamadım.
Sabah
1Yesil cay
1tam tahilli
Yarim kk peynir
1haslanmis yumurta
2 zeytin
Oglen
1rosto
3Kasik yogurt
Yagsiz salata
Ara
Turk kahvesi
Kucuk kare az sekerli kek.cidden sekeri yktu diebilirm.bzm firmanin yemekcisi sekerli ypmio tatlilari
Kadinlar gununden dolayi tatli glmsti. 2Isirik aldm biraktm.ayip olmasn die.
Aksam
Yagsiz 1yumurtadan omlet
Toktum fakat sporda kas kaybim olmasn die yedim.karbonhidrat gecisini hizlandirsn enerji saglasn die 1lokma ekmek yedim.
Su
3Litreye yakin
Spor @ayulduzz
15dk interval eliptik
10dk interval yatay bisiklet
10squat
20 bankta squay
50agirlikla yanlara
30capraz sekilde 2kere bacaklari karina cekme
10Ar adet sag sol bacak dizden kirilarak yere egilme
30Dk 3km hizli tempo yuruyus
Kızlar cuma cumartesi ayran çorbası yapmayı düşünüyorum ne diyorsunuz. Salatalık Nohut buğday ve yeşil mercimekli yapan var mı.
Şu 7'li rakamlardan biran önce kurtulmak için çabalıyorum. İlk hedefim 65 ve hedef nisanın 20'si kardeşim askerden geliyo annemler Artvin'den geliyo sürpriz yapmalıyım. Sonraki hedef daha yavaş ramazana kadar 60 ve koruma programı
Benimde moralim bozuk olunca daha çok yiyorum. Eşime diyorum beni yeniden aşık et kendine yemek yemim. Midede kelebekler uçuşunca yemek yemiyorum.
Zerosima tatlım sen neler yapıyosun yoğunluk geçmedi mi
Iyi aksamlar kızlar
Hemen menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
6 tane zeytin
Domates
Salatalik
Ara
Sütlü neskafe şekersiz
Akşam
Fırında balik
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
1 bardak kola ( zero ama kalorisine baktim 1 bardakta 2 kalori yazıyordu ben yinede bir sorayım dedim, birşey olurmu yoksa birdaha içmem.)
Su 2 litreyi geçti
Spor 20 dk stepper @ayulduzz
Menüm
Sabah
1 bardak süt
Ara
6 7 kadar çabuk kraker
Öğlen
Közlenmiş patlıcan ve kremalı tavuk ( dünden kalan yemeği öğlen götürüyorum ise )
Ara
Activia 10 badem
Aksam
Bulgur köftesi ( 10 adet )
1.5 bardak ayran
Marul
Spor 200 adım stepper ( çok yorgunum) @ayulduzz
2 litre su
Kızlar iştahım acayip arttı regl yaklaştı diye mi yemiyorum tabi ki ama içim de bi canavar var gibi
Menüm
Sabah
1 bardak süt
Ara
6 7 kadar çabuk kraker
Öğlen
Közlenmiş patlıcan ve kremalı tavuk ( dünden kalan yemeği öğlen götürüyorum ise )
Ara
Activia 10 badem
Aksam
1.5 bardak ayran
Marul
2 litre su
Kızlar iştahım acayip arttı regl yaklaştı diye mi yemiyorum tabi ki ama içim de bi canavar var gibi
Menüm
Sabah
1 bardak süt
Ara
6 7 kadar çabuk kraker
Öğlen
Ara
Activia 10 badem
Aksam
1.5 bardak ayran
Marul
2 litre su
Menumm sabah 07:30 da 2 dlm tam bugday ekmegiyle peynirli tost yanina yesillik tere maydanoz 1 salatalik
Ogle okulda yemekhanede yedim corba biraz bulgur pilavi 1 baget salata 1 dlm ekmek
Ara kahve kuru erik 4 tane
Aksam 1 turp 2 salatalik biraz yogurt
Spor 20 dk plates
Iyı aksamlar herkese bugun pek uğrayamadım menumu yazayım
10.30
Bır yumurta
Domates
Bıraz peynir
Bır dılım tbugday ekmgi
Bır cay kasığı bal
15.00
1kase mercimek çorbası
1 tabak etli fasulye ymgı
1 dılım tbugdy ekmeği
20.00
2 tavuk but 2 dılım patates
Yoguŕt corbası bır kase
Yarım ekmk
2 litre su
Dilara kocaka baktm bende.dengeleme programi paylasti.haftasonu kaciranlar icin.superdi bence.takip edebilirsin. Guzel bilgiler paylasiyor:)
Derdını anlatamıyoya zor yaBenim kızda gece 1 de uyandı 5 e kadar zor uyudu buara çocok huzursuz gece gündüz sorun yok ama biz 8 diş çıkardık böyle olmadı hiç.
Hıcbırsey yokya menudeDünkü menüm,
Sabah yok
Saat 12,30
Yarım tost
Şekersiz çay
Saat 13,30
Sade nescafe
Saat 20,30
1 dilim ekmek ile peynir
Şekersiz çay
1 saat yürüyüş
1,5 litre su
Bende yulaf ezmesi yiyemiyorum canım damak tadımla uyumsuzKızlar yulaf yaptım sütle pişirdim içine 4 fındık 3 parça muz koydum ama zor yedim yahiç güzel değil midem bulandı.
Benim yok ama eşimin var bi yavrucagim var yani ben bakiyorum kuzucuk uma bi görseniz aynı bana benziyor :)kolay gelsin canım, Çocuk varmı
Hıcbırsey yokya menude
Yok kuzum eşimin tarafı hep burda ama benim tarafımdan hiç kimse yok. Akşam evde bile dinlenemiyorum ki ben kuzum haftasonu nasıl dinlenicemYa yazik kiyamam. Bende de psikolojik olarak cumartesi erken kalkiyorm.cnku esim ise gidiyor ve yalniz oldgm icn o gelene kdr hersey hallolsun o gelince gezmeye cikariz die erken kalkiyorm. Ama pazar sabahi uyuyorm.
Dinlenmezsen olmaz canim. Butun hafta yogun calis ondan snra bi daha yorul.bunye napsin ona. Cevrende sana yardimci olabilecek biri yk mu. En azndn haftanin 1 gunu islerini hallediversin.
Bak kuzum aynı ben dimi ama eşimin oğlu :)kolay gelsin canım, Çocuk varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?