Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünkü menüm
2tane haşlanmış yumurta lımon ve pulbib erle yedım4tane zeytin küçük bir dilim peynir
Aksam
Yesıl cay şekersiz form cay
Yesıl fasulye 1tabak sonra
1tane domates 2litree su spor yok
perşembeye yakışır bir menu olmuş canım
Mwnum sabah 2 dlm tam bugday ekmeginden tost yesillik
Ogle corba 4 kofte 3 4 patates salata
Aksam 2 dlm ekmek kabak vorbasi baget yesil salata

Kizlarrr menulerinizi tekkk tekkk okudummmm utabccc icindeyim
Sizinkiler cok guzell ben hepp ekmegi abartiyorummm yaaa yarindan itibarenn dikkat ediyimm
Evet kuzum bu kadar çok tüketmemelisin lakin yavaş yavaş düzene otutturacagından eminim

bamya yı biraz daha yeseydin iyi gelir belki

Bu hafta streslide geçse fena değidim.spor yapamıyorum h.içi ama elimden geleni yaptım inanın.yarın inş güzel sonuçlar alırız:)
canım menulerin gayet iyiydi ve özellikle stresliyim moralim bozuk diye yemeklere saldırmaman bile kocaman bir tebriği hakkediyor

İnşallah regli olmama rağmen çok umutluyum
Heyecanla bekliyorum yarını başka bişey düşünemiyorum bile
haftayada çok iyi olacağını düşünüyorum regl ödeminide atmış olursun
Kızlar sürekli kahve içmek istiyorum bu bikaç gündür. Emzirmiyor olsam sade kahve içicem tüm gün.
Bende kahvesiz duramam başım ağrır ama işte onunda fazlası zarar.. Hiçmi içiyorsan bi iki fincan sıkıntı olmaz ya

ne diyim gülüm sen bi harikasın

Bak kuzum aynı ben dimi ama eşimin oğlu :)
koca yürekli arkadaşım helal olsun millet kendi bebesine sabır göstermezken sen eşinin evladına sahip çıkmışsın.. özel olmazsa annesiyle görüşüyorummu diye sorsam

Canlar
11.00 kahvaltı
Kepekli ekmek tost
Yarım domates
1 bardak çay

15.30 kuru üzüm 10 tane Antep fıstığı

17.30
Pul biberli yoğurt
1 kaşık annemin tabağından kuru fasülye canım çekti ya

2 litreyi geçti su
1 mil leslie
50 ip atladım

Bende kahvesiz duramam başım ağrır ama işte onunda fazlası zarar.. Hiçmi içiyorsan bi iki fincan sıkıntı olmaz ya

İçiyorum 2 defa bide sade içerdim normalde ama bikaç gündür 3.1 arada istiyorum bende sütle yapıp şekersiz içmeye çalışıyorum elimden geldiğince

Vallahi sizin menüleri görünce şaşırıyorum ben duramam.

Biz sanki eslesmistik benimm esim kimdiii kizlarr yarindan itibaren daha siki asilmaliyoz evde yanlizim cocuklarla esim memlekete gitti ben calisiyom diye gidemedimm evde yanlizimmm eve gelirkennn neler alawim yiyesimmm geliyooda giriyom manava ott alip cikiyom bugunnn yine tere aldimm tere sanip once roka almisimm yaniii o kadar cahilimmm bu ot isinde

Kizlarrr menulerinizi tekkk tekkk okudummmm utabccc icindeyimm
Sizinkiler cok guzell ben hepp ekmegi abartiyorummm yaaa yarindan itibarenn dikkat ediyimm
kaç gündür diyetteyim canım hic ekme yı aramıyorum sabahki yaşıyım 2tane yumurta ister haşlama ister omlet doyuruyo aksamda yedıyımız yemek yeterli gelıyo

Bak kuzum aynı ben dimi ama eşimin oğlu :)

Yavrucagim ve ben :)
Maşallah size
Gercekten söylemesen kimse anlamaz
Harikasınn menü süperrrr
Tam perşembe menüsü
Afiyet olsun güzel cnm
Bence senin probiyotik kullanman lazım bi araştır. Cnm

Afiyet olsun güzel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…