Gayet güzel. Maşallah sanaCanlar
11.00 kahvaltı
Kepekli ekmek tost
Yarım domates
1 bardak çay
15.30 kuru üzüm 10 tane Antep fıstığı
17.30
Pul biberli yoğurt
1 kaşık annemin tabağından kuru fasülye canım çekti ya
2 litreyi geçti su
1 mil leslie
50 ip atladım
Sagol canımcanım menulerin gayet iyiydi ve özellikle stresliyim moralim bozuk diye yemeklere saldırmaman bile kocaman bir tebriği hakkediyor
Sağol canım yarın için akşam yemek yemedim kuru fasülyeyi yarın yicemGayet güzel. Maşallah sana
Belli olmaz canım belki de 71 olurŞuan 73.8'im sabaha sanırım 72 düz olucam off yaa 71 istiyodum
Çok az kaldı de canım ben hep öyle diyorum bir aya kadar zevkle yemek yicez diyorumSabah
2bardak su
1h.yumurta
Yarim kk peynir
2zeytin
1dilim tam tahilli
Oglen
4Kasik ispanak
3Kasik yogurt
Yagsiz salata
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
Yarim avuc ici cig kuruyemis
Aksam
Esimin babasi rhtsizlandi.hastaneden glmslrdi.disaridan yemek solediler.
Zorla 1lahmacun yedim.kalorisine baktim 149kalori dio. Zaten gunde toplam 1200kalori almamiz grkiodan dusununce mecbur yedim:) esim ck uzuldu.sen bsy yemiosn nolck bole die.
Su
2.5litre
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyorEki Görüntüle 1964999 Tost makinesinde pişirdiğim etim bahatladım yiycem inşallah. Bi saat sonra da yoğurt yiyip günü kapatıyorum kızlar
ama kararında ve sporu hayatımızdan çıkarmamak üzereÇok az kaldı de canım ben hep öyle diyorum bir aya kadar zevkle yemek yicez diyorum
git bence 1hafta çıkmamak normal değil bitkisel ilaç verir belkiAa iyi geldigini bilmiyordum :)
Yok gitmedim. Sinameki icsem cikarim ama kendiliginden olsun alissin diye ona da sabrediyorum
Aynen canım bu kadar kısmışken artık azla doyduğumu görmüşken abartmamama kararında ve sporu hayatımızdan çıkarmamak üzere
:) bende diyet hayatıma girince tere roka neymiş öğrendim bekarken yediğimi hiç hatırlamıyorumBiz sanki eslesmistik benimm esim kimdiii kizlarr yarindan itibaren daha siki asilmaliyoz evde yanlizim cocuklarla esim memlekete gitti ben calisiyom diye gidemedimm evde yanlizimmm eve gelirkennn neler alawim yiyesimmm geliyooda giriyom manava ott alip cikiyom bugunnn yine tere aldimm tere sanip once roka almisimm yaniii o kadar cahilimmm bu ot isinde
benim midem artık almıyor ama ne yazık ki nefsimi terbiye edemedim daha ipin ucunu kaçırınca nasıl rahatsız oluyorum anlatamam.. çok istiyorum bu kararında yemeyi Hayatıma geçirmeyiAynen canım bu kadar kısmışken artık azla doyduğumu görmüşken abartmam
en güzeli yapıyorsun süt olduğu için tokluk ta oluşturur hemBende kahvesiz duramam başım ağrır ama işte onunda fazlası zarar.. Hiçmi içiyorsan bi iki fincan sıkıntı olmaz ya
İçiyorum 2 defa bide sade içerdim normalde ama bikaç gündür 3.1 arada istiyorum bende sütle yapıp şekersiz içmeye çalışıyorum elimden geldiğince
Çok geçmiş olsun.arada olur bence hangi zaman karnabahar brokolı yiyeceksın sonuçtaSabah
2bardak su
1h.yumurta
Yarim kk peynir
2zeytin
1dilim tam tahilli
Oglen
4Kasik ispanak
3Kasik yogurt
Yagsiz salata
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
Yarim avuc ici cig kuruyemis
Aksam
Esimin babasi rhtsizlandi.hastaneden glmslrdi.disaridan yemek solediler.
Zorla 1lahmacun yedim.kalorisine baktim 149kalori dio. Zaten gunde toplam 1200kalori almamiz grkiodan dusununce mecbur yedim:) esim ck uzuldu.sen bsy yemiosn nolck bole die.
Su
2.5litre
Canım glisemik indeksine göre börek ve ekmek arasında çok bi fark yok. Börek hatta mayasz oluşuyla peynrli ıspanaklı maydanozlu oluşuyla ekmeğe göre glisemik indeksi daha da düşüyor.Börek yerine 1 dilim ekmek daha iyi olabilirdi onun dışında iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?