Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gayet güzel. Maşallah sana

Bugün harikasın canım yarın eksiler gelsin

Sabah
2bardak su
1h.yumurta
Yarim kk peynir
2zeytin
1dilim tam tahilli

Oglen
4Kasik ispanak
3Kasik yogurt
Yagsiz salata

Ara
Sekersiz Turk kahvesi
Yarim avuc ici cig kuruyemis

Aksam
Esimin babasi rhtsizlandi.hastaneden glmslrdi.disaridan yemek solediler.
Zorla 1lahmacun yedim.kalorisine baktim 149kalori dio. Zaten gunde toplam 1200kalori almamiz grkiodan dusununce mecbur yedim:) esim ck uzuldu.sen bsy yemiosn nolck bole die.

Su
2.5litre

Şuan 73.8'im sabaha sanırım 72 düz olucam off yaa 71 istiyodum

Çok az kaldı de canım ben hep öyle diyorum bir aya kadar zevkle yemek yicez diyorum

:) bende diyet hayatıma girince tere roka neymiş öğrendim bekarken yediğimi hiç hatırlamıyorum
bu hafta kaptan da sahgull de yoğundu yarın itibariyle eşleşip yarışalım inşallah

Aynen canım bu kadar kısmışken artık azla doyduğumu görmüşken abartmam
benim midem artık almıyor ama ne yazık ki nefsimi terbiye edemedim daha ipin ucunu kaçırınca nasıl rahatsız oluyorum anlatamam.. çok istiyorum bu kararında yemeyi Hayatıma geçirmeyi

en güzeli yapıyorsun süt olduğu için tokluk ta oluşturur hem

Çok geçmiş olsun.arada olur bence hangi zaman karnabahar brokolı yiyeceksın sonuçta

Börek yerine 1 dilim ekmek daha iyi olabilirdi onun dışında iyi
Canım glisemik indeksine göre börek ve ekmek arasında çok bi fark yok. Börek hatta mayasz oluşuyla peynrli ıspanaklı maydanozlu oluşuyla ekmeğe göre glisemik indeksi daha da düşüyor.
Kahvaltıda ekmek yiyenler börek de tercih edebilir. Tabi kızartma olmamak kaydıyla ve içeriği proteince fazlaysa.

Kızlar menüm

Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta

Öğle 12.30
Üç kaşık et kavurma,yarım kase yoğurt

Akşam 19.30
İki tane haşlanmış içli köfte

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…