Canım bende hep yemezsem duramam çikolatasız yapamam diyordum eşim bıkmıştı nutella almaktan 2 kilo almıştı bir haftada yemiştim onu hiç unutmaz 2 aydır yemiyorum çok canım çekerse küçücük kırıyorum bitterden yetiyor o da haftada 2 3 bi paketi 3 haftada yiyorum ki her oturuşta bi paket yerdim şimdi yok yemeden yapamam diyem herkese ben yaptıysam herkes yapar diyorumKizlar diyet urunlerini hic tavsiye etmiolar. Yagini fln aldigi icin iyi degil diolar. Kola konusunda da aklima hic icmek gelmez.ama zeronun kolanin kendi halinden dha zararli oldgnu okumstm.
Eskiden zararli urunleri icim cekerdi.3aydir fln hayatmda sanki hic olmamis gibiler. Umarm bu durusum hep bole devam eder:)))
Buarada pijama altim vardi m bedendi. Ben giremiyordm basenden gecmiyordu.zorla gecirincede tayttan beter duruyordu.gecen gun deniyim dedim. Cok rht giydim ve bol durdu normal pijama gibi yani:)
Cok ama cok mutlu oldm
Diş dönemine alışmalısın canım bu uzun bir süreç kızım 27 aylık şimdi azılarını çıkarıyor yani bitmiyorGunaydın.bebeğim gece cok uyandı sabahta agla agla bır hal oldu bırseyde yemıyor benımde ıstahım kapandı canım cok sıkıldı yaa dıslerı zorluyor sanırım
Henuz hıc cıkmadı. bukadar aglaması cok uzdu benı yaDiş dönemine alışmalısın canım bu uzun bir süreç kızım 27 aylık şimdi azılarını çıkarıyor yani bitmiyor
Çok güzel görünüyor ağzım sulandı afiyet olsunOgle yemegim
canım Allah yardımcın olsun zor bi süreç ama ben en çok tuvalet eğitiminde kafayı sıyırdımGunaydın.bebeğim gece cok uyandı sabahta agla agla bır hal oldu bırseyde yemıyor benımde ıstahım kapandı canım cok sıkıldı yaa dıslerı zorluyor sanırım
Meyve fileleri çok işe yarıyor soğuk elma koyup eline verirdim kaşıdıkça gülerdiHenuz hıc cıkmadı. bukadar aglaması cok uzdu benı ya
Hiç bir dönem tuvalet eğitimi kadar beni zorlanmadı sinirden kendimi parçaladım resmen tüm çatışmalarımız o zaman başladıÇok güzel görünüyor ağzım sulandı afiyet olsun
canım Allah yardımcın olsun zor bi süreç ama ben en çok tuvalet eğitiminde kafayı sıyırdım
Gunaydın.bebeğim gece cok uyandı sabahta agla agla bır hal oldu bırseyde yemıyor benımde ıstahım kapandı canım cok sıkıldı yaa dıslerı zorluyor sanırım
Tadi ck guzel oluyor ya. Ben ck seviyorm hem sut hem muz tadini birlkte. Hemde kokusu enfes oluyor. Tercih meselesi tabi.azicikta kuru kayisi atsaydn.:)Kızlar yulaf yaptım sütle pişirdim içine 4 fındık 3 parça muz koydum ama zor yedim yahiç güzel değil midem bulandı.
Tadi ck guzel oluyor ya. Ben ck seviyorm hem sut hem muz tadini birlkte. Hemde kokusu enfes oluyor. Tercih meselesi tabi.azicikta kuru kayisi atsaydn.:)
Canim ben bu durumu grupta kimseye anlatamadm. Kabullenmiyorlar. Kastan kaybedersin diyorum dinlemiyolar. Oyuzden ben artik bisey demek istemiyorm. Bilim goreceli degildir bunu kimseye kabullendiremedim:)
Dilara kocakin facete sayfasi var. Haftasonu kacamak yapanlar icin dengeleme menusu paylasiyor 2 3 gundur. Boyle yollar takip edilebilir. Ama hic bisey yemezsem kilo veririm mantigi bilime aykiri arkadaslar.
Merhabalarr,
Bugunku menum;
Sabah bir dilim tahilli ekmek menemen lor iki dilim salam
Oglen; izgara kofte bir kasik bulgur pilavi azicik salata domates ayran
Aksam; bir tabak sarimsakli yogurtlu bol acili kabuklu bakla
Gun icinde 2lt su sekersiz turk kahvesi
Bu arada ben her sabah ictigim limonlu suyu dort gundur sirkeli suya cevirdim. Daha etkili oluyormus. Bilgilerinize:)
Dilara kocaka baktm bende.dengeleme programi paylasti.haftasonu kaciranlar icin.superdi bence.takip edebilirsin. Guzel bilgiler paylasiyor:)Kesinlikle ben kendimden biliyorum hiç yemek yemediğimde alırım ben :)
Menümü yazayım
Hastsneye gttğim için kahvaltı geç oldu
1.00 1 30 gibi
Yarım dilim börek
2 kaşık menenen
1 dilim peynir
7 zeytin
5 6 tane badem fındk fıstk
Akşam 19.00 19.30 gibi
1 kase kıymalı pırasa
1 kase yoğurt
Su henüz 1.5 lt
60 dk da yürüyüş @ayulduzz
Bugünkü menüm kızlar
Saat13.00da sucuklu omlet 5tane zeytin domates küçük bır dilim peynir
Şekersiz yesıl cay2bardak
5tane köfte salata
2litre su yatmadan önce yoğurt kürü
@ayyıldız 30 dakika yürüyüş 30 dakika tepinme 1saat bacak egzersizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?