Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım bende hep yemezsem duramam çikolatasız yapamam diyordum eşim bıkmıştı nutella almaktan 2 kilo almıştı bir haftada yemiştim onu hiç unutmaz 2 aydır yemiyorum çok canım çekerse küçücük kırıyorum bitterden yetiyor o da haftada 2 3 bi paketi 3 haftada yiyorum ki her oturuşta bi paket yerdim şimdi yok yemeden yapamam diyem herkese ben yaptıysam herkes yapar diyorum

Bizim de alt katımızda bakkal vardı her akşam çocuklar uyuyunca 1-2 poşet dolduruyordum 3. Hafta oluyo taşınalı tabi diyete başladım ilk iş onlardan kurtuldum demekki yemeden de yaşanıyormuş

Gunaydın.bebeğim gece cok uyandı sabahta agla agla bır hal oldu bırseyde yemıyor benımde ıstahım kapandı canım cok sıkıldı yaa dıslerı zorluyor sanırım

Gunaydın.bebeğim gece cok uyandı sabahta agla agla bır hal oldu bırseyde yemıyor benımde ıstahım kapandı canım cok sıkıldı yaa dıslerı zorluyor sanırım
Diş dönemine alışmalısın canım bu uzun bir süreç kızım 27 aylık şimdi azılarını çıkarıyor yani bitmiyor

Çok güzel görünüyor ağzım sulandı afiyet olsun
canım Allah yardımcın olsun zor bi süreç ama ben en çok tuvalet eğitiminde kafayı sıyırdım

Çok güzel görünüyor ağzım sulandı afiyet olsun
canım Allah yardımcın olsun zor bi süreç ama ben en çok tuvalet eğitiminde kafayı sıyırdım
Hiç bir dönem tuvalet eğitimi kadar beni zorlanmadı sinirden kendimi parçaladım resmen tüm çatışmalarımız o zaman başladı

Benim kızda gece 1 de uyandı 5 e kadar zor uyudu buara çocok huzursuz gece gündüz sorun yok ama biz 8 diş çıkardık böyle olmadı hiç.

Kızlar yulaf yaptım sütle pişirdim içine 4 fındık 3 parça muz koydum ama zor yedim ya hiç güzel değil midem bulandı.

Kızlar yulaf yaptım sütle pişirdim içine 4 fındık 3 parça muz koydum ama zor yedim ya hiç güzel değil midem bulandı.
Tadi ck guzel oluyor ya. Ben ck seviyorm hem sut hem muz tadini birlkte. Hemde kokusu enfes oluyor. Tercih meselesi tabi.azicikta kuru kayisi atsaydn.:)

Kesinlikle ben kendimden biliyorum hiç yemek yemediğimde alırım ben :)

Gayet güzel :)

Kesinlikle ben kendimden biliyorum hiç yemek yemediğimde alırım ben :)
Dilara kocaka baktm bende.dengeleme programi paylasti.haftasonu kaciranlar icin.superdi bence.takip edebilirsin. Guzel bilgiler paylasiyor:)

Börek yerine 1 dilim ekmek daha iyi olabilirdi onun dışında iyi

Fena değil sucuklu omlet çok değilse

Gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…