Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok az kaldı de canım ben hep öyle diyorum bir aya kadar zevkle yemek yicez diyorum
Ay canim benim evet. Ama esim cok rhtsiz bu durumdan. Ac uyuyorsun ac geziyorsun nolck boyle diyo. Ikna ediyorm gerci ben onu ama.hazirana kdr fln bitiriyim ben bu isi:)

benim midem artık almıyor ama ne yazık ki nefsimi terbiye edemedim daha ipin ucunu kaçırınca nasıl rahatsız oluyorum anlatamam.. çok istiyorum bu kararında yemeyi Hayatıma geçirmeyi
Aynen canım mide ağrısından duramıyorum az ama mesela azcık tatlılı yiyebileceğiz keki unuttum çünkü

Ay canim benim evet. Ama esim cok rhtsiz bu durumdan. Ac uyuyorsun ac geziyorsun nolck boyle diyo. Ikna ediyorm gerci ben onu ama.hazirana kdr fln bitiriyim ben bu isi:)
5 kilo kalmış canım nisan sonu diyorum güzel besleniyorsun çünkü

İyi akşamlar kızlar ben de yazayım menümü
Sabah 11.00 11.30
1 kase peynirli yeşil mercimek çorbası

16.00 sade türk kahvesi

19.00 19.30
Yarım kase pırasa
Balık
Salata

3lt su.

Beni bu perşembe günleri şeytan dürtüyo sanki hee.
Hafta içi hiç aklıma gelmeyen şeyler geliyor. Sürekli bi yeme isteği. Zor tutuyorum kendimi.
Psikoloji nekdr enteresan gerçekten. Kural gibi olunca zorluyor seni ye diye. Ama sıradan günlerde o da relax.

İyi akşamlar kızlar ben de yazayım menümü
Sabah 11.00 11.30
1 kase peynirli yeşil mercimek çorbası

16.00 sade türk kahvesi

19.00 19.30
Yarım kase pırasa
Balık
Salata

3lt su.
Canim masallah ne guzel menu

Bugün tartı iyiydi inş yarın daha iyi olur da içim rahatlar:) stresten ödem yapcm ya ahahaha. Listeye girecek olmak da gerdi beni
Yarın 60 ı gösterirmiş ne güzel olur

Süper canim yarin etkisini görürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…