- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Ay canim benim evet. Ama esim cok rhtsiz bu durumdan. Ac uyuyorsun ac geziyorsun nolck boyle diyo. Ikna ediyorm gerci ben onu ama.hazirana kdr fln bitiriyim ben bu isi:)Çok az kaldı de canım ben hep öyle diyorum bir aya kadar zevkle yemek yicez diyorum
Tesekkur ederim canim.bu siralar babalara noluyor boyle.bizimkininde rhtsizligi kalpÇok geçmiş olsun.arada olur bence hangi zaman karnabahar brokolı yiyeceksın sonuçta
Kuzu sen nasil dayaniyorsun:)Kızlar menüm
Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta
Öğle 12.30
Üç kaşık et kavurma,yarım kase yoğurt
Akşam 19.30
İki tane haşlanmış içli köfte
2 lt su
Aynen canım mide ağrısından duramıyorum az ama mesela azcık tatlılı yiyebileceğiz keki unuttum çünkübenim midem artık almıyor ama ne yazık ki nefsimi terbiye edemedim daha ipin ucunu kaçırınca nasıl rahatsız oluyorum anlatamam.. çok istiyorum bu kararında yemeyi Hayatıma geçirmeyi
Allah esirgesin bi sıkıntı yoktur inş. Çok zor bi süreçTesekkur ederim canim.bu siralar babalara noluyor boyle.bizimkininde rhtsizligi kalp
5 kilo kalmış canım nisan sonu diyorum güzel besleniyorsun çünküAy canim benim evet. Ama esim cok rhtsiz bu durumdan. Ac uyuyorsun ac geziyorsun nolck boyle diyo. Ikna ediyorm gerci ben onu ama.hazirana kdr fln bitiriyim ben bu isi:)
İnan bende bu aralar bi haller var canım hiç bişey istemiyorKuzu sen nasil dayaniyorsun:)
Amin canim. Bakalim ilac kullaniyor. Insallah atlaticaz bu surecide.Allah esirgesin bi sıkıntı yoktur inş. Çok zor bi süreç
Ya sen ne tatli bir insansin. Hep bana guven aşiliyorsun. Cok tesekkur ederim canim5 kilo kalmış canım nisan sonu diyorum güzel besleniyorsun çünkü
Canim masallah ne guzel menuİyi akşamlar kızlar ben de yazayım menümü
Sabah 11.00 11.30
1 kase peynirli yeşil mercimek çorbası
16.00 sade türk kahvesi
19.00 19.30
Yarım kase pırasa
Balık
Salata
3lt su.
Bugün tartı iyiydi inş yarın daha iyi olur da içim rahatlar:) stresten ödem yapcm ya ahahaha. Listeye girecek olmak da gerdi beniCanim masallah ne guzel menu
Seni mi beni miBugün tartı iyiydi inş yarın daha iyi olur da içim rahatlar:) stresten ödem yapcm ya ahahaha. Listeye girecek olmak da gerdi beni
Gerçekler canım bu kadar pürüzsüz ilerleyen biri için 5 kilo ne kiYa sen ne tatli bir insansin. Hep bana guven aşiliyorsun. Cok tesekkur ederim canim
Yarın 60 ı gösterirmiş ne güzel olurBugün tartı iyiydi inş yarın daha iyi olur da içim rahatlar:) stresten ödem yapcm ya ahahaha. Listeye girecek olmak da gerdi beni
Süper canim yarin etkisini görürsün inş
Kuzu sen nasil dayaniyorsun:)
Canım masallah menü harikaSabah
2 yumurta rafadan
BirAZ peynir
7 tane zeytin
1 çay bardagi kuruyemiş
Ara sütlü şekersiz kahve
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak karnıbahar
Yogurt
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?