çok haklısın canım okursa eğer yazdıklarımızı kırılacağını sanmıyorum çünkü püsküütün başlattığı bir yarışma ortamındaki gruplar içindeyiz ve burada kurallar var Semo da bunlara uyulması gerektiğini biliyor
takım olarak yeni bir kaptan ve kaptan yardımcısı seçmeliyiz çünkü 14. takımın kaptanı da düzenli girdiği halde yediklerini paylaşmıyor diye birkaç arkadaş takımdan ayrılmak istemiş biz de de aynı şey olsun istemiyorum female beni daha fazla üzme lütfen gitmeni istemiyorum bir yolunu bulacağız inş
günaydın kızlar oğlum uyuyorken rahat rahat burdayım sanmayın ki ben çok boş bir insanım eşimi oğlumu ihmal etmiyorum işe de gidiyorum okula da ama yine de 3. takıma vakit ayırıyorum istemek lazım
bu sabah 55.5 kiloyum herkese bol sulu sporlu kilo verebileceğiniz bir hafta diliyorum
cansucum kalsiyle tanışıyor musunuz yoksa sınıf arkadaşı falan çıkmayın tesadüfe bak aynı üni mi acaba
Olurmu olur valla tesdüflere çok inanırım ben :)
sabah: bi altınçörek, zeytin & kk peynir & salatalık
ara: iki kuru incir
öğlen: bi konserve ton balığı + 1 dilim çavdar ekmeği
ara: kaçırdım
akşam: bi kase yoğurt
şimdi de sütlü kahve içeceğim.
su bi buçuk lt içtim, ikiye tamamlarım
spor yok
20-30 dk oryantal
100 mekik, 100 yan mekik, 50 bacakları düz kaldırıp indirme alt karın için
bende menümü yazıyım:82:
sabah
bir dilim peynir
haşlanmış yuumurta
salatalık maydanoz
ara
salatalık
öğlen
kase yogurt
haşlanmış tavuk
ara portakal
akşam
çorba
akdeniz salatası
su
3.5 litre
spor
3.5 litre su içtim bol spor yaptım çünkü
spor
slim in 6 ile start it up 25 dk
slim in 6 slim &pack (karın egzersizleri ) 12 dk
leslie ile 2 mil 35 dk
canım burda hepimiz senin ne kadar paylaşım yaptığını biliyoruz female 1 ay girmeyecek demiştim o da heralde 1 aydır yok anlamış öyle bişey yazmış ama sen buna takılma lütfen çok güzel bir ortamımız var burda hem sen en çok paylaşım yapan arkadaşlardan birisin diskalifiye kelimesini görünce canın sıkıldı anladım o dönecek diye yazdığı arkadaşlar da aylardır yok ve döneceklerini hiç sanmıyorum dönsler de yerimiz yok semo onları bekleyip duruyordu takıma kimseyi almıyordu o kadar az kaldık ki hem püsküüt çok kişi olmasını istiyor takımların ben de yeni üyeler davet ettim sen bize belirli bir süre verdin ve fırsat buldukça uğradın döneceğinden emindik canım ayrılma lütfen femalecim seni seviyoruz
Herkes aynı düşüncedeyse Semo için şunu söylemek istiyorum takım kaptanının burda olup bize örnek olması gerekir eğer böyle devam edeceksen ya kaptanlık yapma ya da düzenli girip bütün mesajları oku ve paylaşım yap yalan yanlış göz ucuyla okuyorsun sonra yorum yapıyorsun sonra da sorun çıkıyor sözlerime kırılma canım ama bu böyle olmaz ki ne zamandır giremiyorsun bütün herşeyi ben yapmak zorunda kalıyorum haftalarca kilonu aynı yazdık ve demedin ki arkadaşlar ben bir süre yokum geri dönmek üzere ayrıldı yazın ya da artık kaptanlık yapamayacağım vs Açık söyleyim ben çok kaptan olma heveslisi değilim ama bu takımın ayakta durması gerekiyordu o yüzden çabaladım
hey herkes nerde yine arkadaşlar haftasonu hadi neyse de haftaiçi girilip menüler yazılacak 3 gün üst üste mazeretsiz girmeyen diskalifiye olacak kurallara göre
herkes ne yedi içti yazsın çabuk
sabah
2 dilimm kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost 1 bardak portakal suyu 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık zeytin
ara
1 elma
öğle
1 kase special k kırmızı meyvelli yoğurt ve tarçınla
ara
1 kase puding daha fazla dayanamadım
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 taabak pırasa yemeği değişiklik olursa yazarım
ara
meyve
suyumu 2 lt tamamlıyorum
20-30 dk oryantal
100 mekik, 100 yan mekik, 50 bacakları düz kaldırıp indirme alt karın için
sabah: bi altınçörek, zeytin & kk peynir & salatalık
ara: iki kuru incir
öğlen: bi konserve ton balığı + 1 dilim çavdar ekmeği
ara: kaçırdım
akşam: bi kase yoğurt
şimdi de sütlü kahve içeceğim.
su bi buçuk lt içtim, ikiye tamamlarım
spor yok
Arkadaşlar buda benim bugünkü menüm.
Sabah:
Domates
Salatalık
Yumurta(haşlama, yarım)
Yeşil zeytin.(5 tane)
Reçel
Beyaz peynir
Ara 1:
Mandalina (1 tane)
Ara 2:
Çikolata (küçük bir parça)
Bisküvi (1 paket)
Akşam: (Saat 5 de yedim)
Patates püresi(Fırında 1 tabak)
Ara:
Çay
Bugün fazla su içemedim. 1.5 litr diyelim.
Sporda 100 mekik
seebucum harikasın yine sağlıksız beslencem diye inat etsen de çok güzel bir menü olmuş kızların çoğu yokk bugün nedense sana ben boncuk versem
bir teklifim olacak bir kaptan seçene kadar geçici kaptan olmanı öneriyorum şu takıma bir el at sende var o potansiyel
bende menümü yazıyım:82:
sabah
bir dilim peynir
haşlanmış yuumurta
salatalık maydanoz
ara
salatalık
öğlen
kase yogurt
haşlanmış tavuk
ara portakal
akşam
çorba
akdeniz salatası
su
3.5 litre
spor
3.5 litre su içtim bol spor yaptım çünkü
spor
slim in 6 ile start it up 25 dk
slim in 6 slim &pack (karın egzersizleri ) 12 dk
leslie ile 2 mil 35 dk
Arkadaşlar buda benim bugünkü menüm.
Sabah:
Domates
Salatalık
Yumurta(haşlama, yarım)
Yeşil zeytin.(5 tane)
Reçel
Beyaz peynir
Ara 1:
Mandalina (1 tane)
Ara 2:
Çikolata (küçük bir parça)
Bisküvi (1 paket)
Akşam: (Saat 5 de yedim)
Patates püresi(Fırında 1 tabak)
Ara:
Çay
Bugün fazla su içemedim. 1.5 litr diyelim.
Sporda 100 mekik
seebucum harikasın yine sağlıksız beslencem diye inat etsen de çok güzel bir menü olmuş kızların çoğu yokk bugün nedense sana ben boncuk versem
bir teklifim olacak bir kaptan seçene kadar geçici kaptan olmanı öneriyorum şu takıma bir el at sende var o potansiyel
öle ise bnde yazıyorum menümüü
sabah kahaltı kepek ekmeğine tost beyaz peynirli ve portakal suyu
ara bir mandalina
öğlen salata yoğurt
çorba tavuk pilav
ama tavuk göğüsden ve neredeyse bir parmak kadar az pilavda bir avuç
çorba bir kepçe
6 gibi : çok az enginar bir mandalina bir kuru incir
akşam yemeğimizde tavukpilav olucak gene ama az yicem
pilates yapanlar bilir hundred yaptım
sadece o yetmezz bilioorumm ama akmasa damlıyorrr
ve su 1,5 ltre oldu 2 ye tamamlıcammm
vayyyyy vayyyy vayyyyyy eşim döktürmüşşşş hatice erken davranıp sana vermiş bıncuklarınıama bnde tane boncuk vercektim
yaaaaaa sebu benimmm eşimmmmm
merak etmee haticeee artık girip yorum yapıyorum ben mutalakaaaa
akşamları yazıyorum sadece çünkü satışçıyım akşama kadar dışardayım kızlar ofis dışında çalışıyorum
ama her akşam burdayım ne bilim çok entresan bişi olmadıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?