Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sana katılıyorum haticecim semo ya grubun takımlıgını üstlensin yada kaptanlıgı bıraksın bu şekilde olmaz şuanda takım ayaktayken ve paylaşım artmışken kaptanın olmaması bence çok garip...

ayrıca haticecim bence buraya paylaşım yapmak bişeyleri ihmal etmemize değil dinlenmemize kafa dagıtmamıza sebep oluyor sen işinden ailenden çocugundan vakit ayırabiliyrsn bence semo hayli hayli ayırabilir ayrıca karnesinide aldı stajıda bitti tatilde hala girmemesi ilginç

Son düzenleme:
hey herkes nerde yine arkadaşlar haftasonu hadi neyse de haftaiçi girilip menüler yazılacak 3 gün üst üste mazeretsiz girmeyen diskalifiye olacak kurallara göre
herkes ne yedi içti yazsın çabuk

sabah
2 dilimm kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost 1 bardak portakal suyu 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık zeytin
ara
1 elma
öğle
1 kase special k kırmızı meyvelli yoğurt ve tarçınla
ara
1 kase puding daha fazla dayanamadım
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 taabak pırasa yemeği değişiklik olursa yazarım
ara
meyve
suyumu 2 lt tamamlıyorum
20-30 dk oryantal
100 mekik, 100 yan mekik, 50 bacakları düz kaldırıp indirme alt karın için

sabah: bi altınçörek, zeytin & kk peynir & salatalık

ara: iki kuru incir

öğlen: bi konserve ton balığı + 1 dilim çavdar ekmeği

ara: kaçırdım

akşam: bi kase yoğurt

şimdi de sütlü kahve içeceğim.

su bi buçuk lt içtim, ikiye tamamlarım
spor yok

spor niye yook akşam sadece yoğurt az acıkırsın

bende menümü yazıyım:82:

sabah
bir dilim peynir
haşlanmış yuumurta
salatalık maydanoz

ara

salatalık

öğlen
kase yogurt
haşlanmış tavuk

ara portakal

akşam
çorba
akdeniz salatası

su
3.5 litre

spor
3.5 litre su içtim bol spor yaptım çünkü

spor

slim in 6 ile start it up 25 dk
slim in 6 slim &pack (karın egzersizleri ) 12 dk
leslie ile 2 mil 35 dk

Arkadaşlar buda benim bugünkü menüm.
Sabah:

Domates
Salatalık
Yumurta(haşlama, yarım)
Yeşil zeytin.(5 tane)
Reçel
Beyaz peynir

Ara 1:

Mandalina (1 tane)

Ara 2:

Çikolata (küçük bir parça)
Bisküvi (1 paket)

Akşam: (Saat 5 de yedim)

Patates püresi(Fırında 1 tabak)

Ara:

Çay

Bugün fazla su içemedim. 1.5 litr diyelim.
Sporda 100 mekik

Son düzenleme:

seebucum harikasın yine sağlıksız beslencem diye inat etsen de çok güzel bir menü olmuş kızların çoğu yokk bugün nedense sana ben boncuk versem
bir teklifim olacak bir kaptan seçene kadar geçici kaptan olmanı öneriyorum şu takıma bir el at sende var o potansiyel

semo ile ilgili takılıyorum kızlar gerçi benimde bir dönem paylaşmadım biliyorsunuz ama mazeretim vardı ameliyatımdan snr bi süre toparlayamadım ondan oldu öle şimdi bildrmeden sanmıyorum ki bi kaç gün olmuyumm

bence o pudingi en doğru zamanda yemişssin

akşam yesen daha kötü olucaktııı

kalsiii spor yapmasanda kendine uygun bir hareket bul ve onu yap bnce bak ben azar yedim artık başla spora diye hemen mekiklere başladım çünkü acayip göbüşüm vafr sende fazlalığın olduğu yerini seç ve uygun bi hareket bul bncee

çok kötüü diil bnce ama bisküvi yerine ne bileyim yoğurt falan yesene

yaaaaaa sebu benimmm eşimmmmm

merak etmee haticeee artık girip yorum yapıyorum ben mutalakaaaa

akşamları yazıyorum sadece çünkü satışçıyım akşama kadar dışardayım kızlar ofis dışında çalışıyorum

ama her akşam burdayım ne bilim çok entresan bişi olmadıkça

vayyyyy vayyyy vayyyyyy eşim döktürmüşşşş hatice erken davranıp sana vermiş bıncuklarını ama bnde tane boncuk vercektim

öle ise bnde yazıyorum menümüü

sabah kahaltı kepek ekmeğine tost beyaz peynirli ve portakal suyu

ara bir mandalina

öğlen salata yoğurt

çorba tavuk pilav

ama tavuk göğüsden ve neredeyse bir parmak kadar az pilavda bir avuç
çorba bir kepçe

6 gibi : çok az enginar bir mandalina bir kuru incir

akşam yemeğimizde tavukpilav olucak gene ama az yicem

pilates yapanlar bilir hundred yaptım

sadece o yetmezz bilioorumm ama akmasa damlıyorrr

ve su 1,5 ltre oldu 2 ye tamamlıcammm

sadece çikolata olsa tamam ama bisküvi de var, kaçamak.
spor, ara ve ana öğün ok

hatice seninkileri ben yazana kadar yazmışlar ya bi dahakisine de ben veririm artık boncukları

canım benim bir çok konuda eksiğim var kurallar vs. ler bence sen kaptan ol ben sana yardım edeyim her konuda elimden geldiğince bence takımdaki herkeste eminim bu ister
demi kızlarr
DEVRİM YAPIYORUZZ

BU ARADA BONCUKLAR için çok sağol tatlımm az yiycem herşeyden yiycem ama az yiycem kızma buna

canm benimmm menünü çok sevdim ama dünde pilav yedin diye hatırlıyorum hergün pilav yeme kızz ben en son ne zaman pirinç pilavı yedim hatırlamıyorumm
benim yerimede yiyorsun sankimm
azıcık videolu egzersiz yap canım tavsiyem acaip eglenceli oluyor
sana kalbimin derinliklerinden

vayyyyy vayyyy vayyyyyy eşim döktürmüşşşş hatice erken davranıp sana vermiş bıncuklarını ama bnde tane boncuk vercektim

sağol canım benim boncuklar içinn

ben ikinizede yeterimmm

bugün forumlarda gezerken okudum paylaşıyım dedim
Sişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü: - Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı: - 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı, Beni tutarsan, seninim. Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü: - Tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken - Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı: - Seni tutarsam, benimsin.

seebucum çok sağol düşüncen için diğer kızların da fikrini alalım ben zaten şu an kaptanın görevlerini yspıyorum ama Semoya da haksızlık etmeyelim arkasından iş çevirmek gibi olmasın dönmesini bekleyelim o zamana kadar da sen bana yardımcı ol toparla şu kızları
seebu
cansu
kalsi
pinup ben vermedim sebuya versem dedim tabiki senin eşin biliyorum artık güsel paylaşm yapıyorsun ama benim menüm yorumsuz kaldı sen de beni yorumla seebu da seni
bir de akşam yemeğinde canım bişey istemedi çorba yemedm zorla az pırasadan yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…