kaptanım diyetisyene gidiyormusunozaman hoşgeldin cnm
suanki kilonu ve hedef kilonuda belirtirsen not alayım
bide kendini tanıtırsan sevinirim
ben gülşah
29,5 yaşındayım (30 olmayacak)
takım kaptanıyım
75 lerde başladım suan 68 im ama izindeyim şu sıra takım işleri ve işyeri yoğunluğu cok adapte olamıyorum
takım süperr suan bende kendime vakit ayırıp tekrar sahalara dönücem inşallah
Erken kahvaltı yapınca acıktım canım acıkmam kuru fasülye tok tutuyor beni şişiyor yane kadar erken yemişsin acıkmayasın, Cuma olduğu için kurabiyeyi görmüyoruö
inşallah canım artık bilinçlendik daha az kilo alırsın eminim2. Asla öyle olmayacak diyorum bakalım boğazımızı tutmayı öğrenmiş olduk
evet kuru fasulye şişirirErken kahvaltı yapınca acıktım canım acıkmam kuru fasülye tok tutuyor beni şişiyor ya
kuzu çok yemekte ne kadar kilo vermeye engelse çok az yemekte bi yerden sonra metoyu zayıflatır, tavsiyem salıya kadar normal beslen salıdan sonra konuştur iradeni işte70.8 kg
19.Gün
Sabah:2 yudum limonlu su
500 adım Leslie
Kahvaltı : 10:45 1 haşlanmış yumurta 1'er küçük miniklerinden domates salatalık y.biber 5-6 yaprak tere
Öğle:
3 yumurtalı ıspanak ve köz biberli omlet
Çok az acı biber ve pancar turşusu
Akşam: yok Belki yoğurt olur iki kaşık
Su ve bitki çayı içerim
Su: 2.5 litre
Spor: 500 adım Leslie
3 km tempolu yürüyüş
@sahgullFitt_anne @Zerosima
kız netinş başka yerlerde harcama sen bize lazımsın
Ben öyle yapıyorum canım haftasonu kasmıyorum pazartesiden sonra sıkıyorum çokta iyi oluyor bıkmadan zevkle veriyorum az az ama kararlıevet kuru fasulye şişirir
kuzu çok yemekte ne kadar kilo vermeye engelse çok az yemekte bi yerden sonra metoyu zayıflatır, tavsiyem salıya kadar normal beslen salıdan sonra konuştur iradeni işte
nurumcuğum derdimiz çok hızlı kilo vermek değil tek istediğimiz istikrarlı olsun bir hafta iki kilo verip haftaya 1kilosunu almak marifet değil ki detoks sonraları benim başıma gelmişliği vardır.. az olsun daim olsun gayet güzel kilo vermişsinÇok teşekkür ederim kuzum inşallah böyle böyle gider)
bitanem kızlar şunu yanlış anlamasın kaçamak değil kastettiğimiz sağlıklı besinlerden yeteri kaloriyi almak 1200 kalori nin altına düşmek doğru değil benceBen öyle yapıyorum canım haftasonu kasmıyorum pazartesiden sonra sıkıyorum çokta iyi oluyor bıkmadan zevkle veriyorum az az ama kararlı
Kalori hesaplama programı indirdim ben de 1300 üstüne çıkmıyorum canımbitanem kızlar şunu yanlış anlamasın kaçamak değil kastettiğimiz sağlıklı besinlerden yeteri kaloriyi almak 1200 kalori nin altına düşmek doğru değil bence
Benim bir pazar günü kabusum var zaten hepsine yetiyor.evet kuru fasulye şişirir
kuzu çok yemekte ne kadar kilo vermeye engelse çok az yemekte bi yerden sonra metoyu zayıflatır, tavsiyem salıya kadar normal beslen salıdan sonra konuştur iradeni işte
Hoşbuldum. 52 ile mezun olmuştum şu an 63,6 kg dayım. tabi 63 kiloya 68 den düştüm 1 aydır diyetteyim
Ayy hitabıni severim seninnurumcuğum derdimiz çok hızlı kilo vermek değil tek istediğimiz istikrarlı olsun bir hafta iki kilo verip haftaya 1kilosunu almak marifet değil ki detoks sonraları benim başıma gelmişliği vardır.. az olsun daim olsun gayet güzel kilo vermişsin
Hosbulduk cok tesekkurlerHosgeldinn canimm
Hosbuldukk tesekkurler beni davet ettigin icin ayricahata yapa yapa doğrusunu öğrenicez eninde sonunda verdiğimiz kiloyu sabitliycek şekilde yemeyi de öğrenicez canım
canım hoşgeldin ben dilek
ben 78 başladım 64le mezun olmuştum
boyun kaç canım
Hoşgeldin aramıza:)Mesaj tekrari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?