Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kaptanım diyetisyene gidiyormusun

Erken kahvaltı yapınca acıktım canım acıkmam kuru fasülye tok tutuyor beni şişiyor ya
evet kuru fasulye şişirir
kuzu çok yemekte ne kadar kilo vermeye engelse çok az yemekte bi yerden sonra metoyu zayıflatır, tavsiyem salıya kadar normal beslen salıdan sonra konuştur iradeni işte

kuzu çok yemekte ne kadar kilo vermeye engelse çok az yemekte bi yerden sonra metoyu zayıflatır, tavsiyem salıya kadar normal beslen salıdan sonra konuştur iradeni işte
Ben öyle yapıyorum canım haftasonu kasmıyorum pazartesiden sonra sıkıyorum çokta iyi oluyor bıkmadan zevkle veriyorum az az ama kararlı

Çok teşekkür ederim kuzum inşallah böyle böyle gider )
nurumcuğum derdimiz çok hızlı kilo vermek değil tek istediğimiz istikrarlı olsun bir hafta iki kilo verip haftaya 1kilosunu almak marifet değil ki detoks sonraları benim başıma gelmişliği vardır.. az olsun daim olsun gayet güzel kilo vermişsin

Ben öyle yapıyorum canım haftasonu kasmıyorum pazartesiden sonra sıkıyorum çokta iyi oluyor bıkmadan zevkle veriyorum az az ama kararlı
bitanem kızlar şunu yanlış anlamasın kaçamak değil kastettiğimiz sağlıklı besinlerden yeteri kaloriyi almak 1200 kalori nin altına düşmek doğru değil bence

bitanem kızlar şunu yanlış anlamasın kaçamak değil kastettiğimiz sağlıklı besinlerden yeteri kaloriyi almak 1200 kalori nin altına düşmek doğru değil bence
Kalori hesaplama programı indirdim ben de 1300 üstüne çıkmıyorum canım

Benim bir pazar günü kabusum var zaten hepsine yetiyor.
Ama liste için o kadar sıktım ilk giriyorum diye yoksa normal beslenicem artık

Ayy hitabıni severim senin ) teşekkur ederim kuzu iyiyim iyi masallah az olsun öz olsun benim olsun dimi ama:)

Hosbulduk.
Tanistigima memnun oldum. Ben de 29 yasindayim. 78 kiloyla basladim su an 76 kiloyum. Ilk hedefim 58.
Iki cocuklu ev hanimiyim.[/QUOTE]

Hoşgeldin canım bende 76 la başladım şuan 70 im bendede 2 afacan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…