- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
afiyet olsun canımEki Görüntüle 1965586 Ispanaklı ve köz biberli bol baharatlı yumurta oğlumla yiycem
Yanında biraz acı biber ve pancar turşusu ve su
Herkese afiyet olsun
maşallah canım70.8 kg
19.Gün
Sabah:2 yudum limonlu su
500 adım Leslie
Kahvaltı : 10:45 1 haşlanmış yumurta 1'er küçük miniklerinden domates salatalık y.biber 5-6 yaprak tere
Öğle:
3 yumurtalı ıspanak ve köz biberli omlet
Çok az acı biber ve pancar turşusu
Akşam: yok Belki yoğurt olur iki kaşık
Su ve bitki çayı içerim
Su: 2.5 litre
Spor: 500 adım Leslie
3 km tempolu yürüyüş
@sahgullFitt_anne @Zerosima
hoşgeldin canım
Hoşgeldin cnm.Mesaj tekrari
Sağol canım.afiyet olsun canım
inşaallah canımKzlar büyük ihtimalle birinciyiz :)
aynen canımSağol canım.
Dört gözle listeyi bekliyorum
Aynen canım bende her şeyden yeme ve az yeme taraftarıyım. Diyet bittikten sonra tekrardan almak istemiyorum. Sağlıklı beslenmek en iyisi. Yavaş yavaş gitsin kilolar. Geri dönmesinBen öyle yapıyorum canım haftasonu kasmıyorum pazartesiden sonra sıkıyorum çokta iyi oluyor bıkmadan zevkle veriyorum az az ama kararlı
helalll on numara beş yıldızİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 1tane haşlanmış yumurta 4tane zeytın1kucuk domates küçük bır dilim peynir Şekersiz yeşil çay
Öylen turk kahvesi
Akşam4te bamya yemeyi 1tabak salata. Ayran 2parca göğüs ettı 2litre su yatmadan yoğurt kürü
@ayyıldız 1saat yürüyüş bacaklarımı 1saat çalıştırdım30 dakikaya yakın müzikle oynadım
Ayy hitabıni severim senin) teşekkur ederim kuzu iyiyim iyi masallah az olsun öz olsun benim olsun dimi ama:)
bitanem sana özellikle teşekkür ederim  takımı hemen sahiplenmen aldığımız notayı sildirmek için ayrı bi çabaladın  takım ruhu bu değilde nedir seviyorum kız seniSağol canım.
Dört gözle listeyi bekliyorum
Sonuna kadar katılıyorumbitanem sana özellikle teşekkür ederim  takımı hemen sahiplenmen aldığımız notayı sildirmek için ayrı bi çabaladın  takım ruhu bu değilde nedir seviyorum kız seni
bitanem tartı psikolojisinden çıkmak için tartılmıyorum niyetim Nisan 1de tartılmak ama tahminen 65 küsürüm gibi geliyorHosbulduk cok tesekkurler
Hosbuldukk tesekkurler beni davet ettigin icin ayrica
Boyum 164 su an kac kilosun ?
İnşallah inşallah daim olur.HELAL OLSUN TAKIMIMA YA GURUR DUYDUM SİZLERLEHELE YENİLER LİSTEYE GİRER GİRMEZ 1.YAPTINIZ YA TAKIMI MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN DAİM OLSUN İNŞALLAH
super kız iştah acıcıBen de menümü paylaşayım kızlar
Sabah 08.00 08.30
2 tereyağında yumurta
3küp peynir
1 dilim ıspanaklı maydanozlu peynirli börek
7 zeytin
2 kaşık domates biber sos
Akşam 17.30 18.00
Tavuklu pırasa
Sade türk kahvesi
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?