Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

maşallah canım

Sabah
1Litre su
Tam tahilli 2dilim ekmegin arasina peynir bol marul 2zeytin koyup sekersiz cayla.

Oglen
Yarim kepce sehriye corbasi
Tavuk doner vardi yarim porsiyon.
2 3 kasik pilav.actim malesef.
Yagsiz salata
Yogurt

Ara
Avuc icinin yarisi cig kuruyemis

Aksam
Esim surpriz yapmis.konsere gidicez oyzdn yemekle fln ugrasmicaz. Evde aperatif bsyler atistircam.sabahkinin aaynisi.

Su
2Litre

Ben öyle yapıyorum canım haftasonu kasmıyorum pazartesiden sonra sıkıyorum çokta iyi oluyor bıkmadan zevkle veriyorum az az ama kararlı
Aynen canım bende her şeyden yeme ve az yeme taraftarıyım. Diyet bittikten sonra tekrardan almak istemiyorum. Sağlıklı beslenmek en iyisi. Yavaş yavaş gitsin kilolar. Geri dönmesin

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 1tane haşlanmış yumurta 4tane zeytın1kucuk domates küçük bır dilim peynir Şekersiz yeşil çay
Öylen turk kahvesi
Akşam4te bamya yemeyi 1tabak salata. Ayran 2parca göğüs ettı 2litre su yatmadan yoğurt kürü
@ayyıldız 1saat yürüyüş bacaklarımı 1saat çalıştırdım30 dakikaya yakın müzikle oynadım

helalll on numara beş yıldız

Sağol canım.
Dört gözle listeyi bekliyorum
bitanem sana özellikle teşekkür ederim  takımı hemen sahiplenmen aldığımız notayı sildirmek için ayrı bi çabaladın  takım ruhu bu değilde nedir seviyorum kız seni

Hosbulduk cok tesekkurler

Hosbuldukk tesekkurler beni davet ettigin icin ayrica

Boyum 164 su an kac kilosun ?
bitanem tartı psikolojisinden çıkmak için tartılmıyorum niyetim Nisan 1de tartılmak ama tahminen 65 küsürüm gibi geliyor

Ben de menümü paylaşayım kızlar

Sabah 08.00 08.30
2 tereyağında yumurta
3küp peynir
1 dilim ıspanaklı maydanozlu peynirli börek
7 zeytin
2 kaşık domates biber sos

Akşam 17.30 18.00
Tavuklu pırasa
Sade türk kahvesi

3 lt su

Eklentiler

• 20170310_204011.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 20170310_204140.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…