bugün forumlarda gezerken okudum paylaşıyım dedim
Sişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü: - Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı: - 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı, Beni tutarsan, seninim. Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü: - Tamam efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken - Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı: - Seni tutarsam, benimsin.
2 dilimm kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost 1 bardak portakal suyu 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık zeytin
ara
1 elma
öğle
1 kase special k kırmızı meyvelli yoğurt ve tarçınla
ara
1 kase puding daha fazla dayanamadım
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 taabak pırasa yemeği değişiklik olursa yazarım
ara
meyve
suyumu 2 lt tamamlıyorum
20-30 dk oryantal
100 mekik, 100 yan mekik, 50 bacakları düz kaldırıp indirme alt karın için
ben Hatice nin kaptan,Seebunun da yardımcı olmasını onaylıyorum...Aslında ben Haticeyi kaptan biliyordum zaten..Çünkü Hatice hep aramızda,bizi uyarıyor,yardımcı oluyor.doğrusu ben destekliyorum....canım benim bir çok konuda eksiğim var kurallar vs. ler bence sen kaptan ol ben sana yardım edeyim her konuda elimden geldiğince bence takımdaki herkeste eminim bu ister
demi kızlarr
DEVRİM YAPIYORUZZ
BU ARADA BONCUKLAR için çok sağol tatlımm az yiycem herşeyden yiycem ama az yiycem kızma buna
Arkadaşım bence de yanlış anlaşılma olmuş,gel aramıza birlikte yavaş yavaş verelim kilolarımızı,sizler eski üyesiniz,daha güçlü dostluklarınız vardır mutlaka,alınganlık yapma,gel aramıza....hoşçakalın ben takımdan ayrılıyorum beni silin dilerim hepiniz kilo verirsiniz
seebucum çok sağol düşüncen için diğer kızların da fikrini alalım ben zaten şu an kaptanın görevlerini yspıyorum ama Semoya da haksızlık etmeyelim arkasından iş çevirmek gibi olmasın dönmesini bekleyelim o zamana kadar da sen bana yardımcı ol toparla şu kızları
seebu
cansu
kalsi
pinup ben vermedim sebuya versem dedim tabiki senin eşin biliyorum artık güsel paylaşm yapıyorsun ama benim menüm yorumsuz kaldı sen de beni yorumla seebu da seni
bir de akşam yemeğinde canım bişey istemedi çorba yemedm zorla az pırasadan yedim
KALSİ arkadaşım aramıza hoşgeldin....:81::81:
Haftasonu çok yoğundum,cumartesi günü mevlüt vardı,ordan kayınpedere geçince geç geldim,pazar da temizlik yaptım,öğleden sonra misafirim vardı,gece 11 e kadarDolayısıyla çok çok dikkat ettim diyemicem...Sadece yürüyüşlerimi yaptım ve suyumu içtim,Aslında oruçluydum ama evde olmayınca cumartesi biraz akşam kaçırdım,dün de öyle....
Bugün sabah çocuklarla erken çıktık evden,hava çok soğuktu ama sözüm vardı onlara...Haliyle dışarda yemek yedikMenümü yazayım
SABAH 1 bardak kefir
Öğlen 1 peymacun,1 bardak ayran(çocuklar sınırsız pizza yediler ben baktım sadece
ARA dondurma
AKŞAM mercimek çorba,makarna,salata,yoğurt,2 parça helva
GECE meyve yicem
Bu arada 1,5 saat yürüdüm,2 litre suyum tamamlanmak üzere
Yaa beni kim puanlayacak,benim eşim Semo ydu,ama sanırım girmiyor...Diziyi izleyip gelirim gene şimdilik hoşçakalın
:81::81:
seebu
kalsi
cansu
pinup
hatice
kalsi teşekkür ederim
pinup kız o hundred spordan sayılmaz git mekik çek biraz daha
canım benim bir çok konuda eksiğim var kurallar vs. ler bence sen kaptan ol ben sana yardım edeyim her konuda elimden geldiğince bence takımdaki herkeste eminim bu ister
demi kızlarr
DEVRİM YAPIYORUZZ
BU ARADA BONCUKLAR için çok sağol tatlımm az yiycem herşeyden yiycem ama az yiycem kızma buna
seebucum çok sağol düşüncen için diğer kızların da fikrini alalım ben zaten şu an kaptanın görevlerini yspıyorum ama Semoya da haksızlık etmeyelim arkasından iş çevirmek gibi olmasın dönmesini bekleyelim o zamana kadar da sen bana yardımcı ol toparla şu kızları
seebu
cansu
kalsi
pinup ben vermedim sebuya versem dedim tabiki senin eşin biliyorum artık güsel paylaşm yapıyorsun ama benim menüm yorumsuz kaldı sen de beni yorumla seebu da seni
bir de akşam yemeğinde canım bişey istemedi çorba yemedm zorla az pırasadan yedim
Haklısın aslında :) ama bi bisküvi var bu ara ondan çok yiyorum taktım yani bıkarım inş en kısa zamanda.Eti tadındamı ne öle bi şey :) 4 tane var pakette 1 lira küçük paketlr çok hoş çörekotlusu faln :)semo ile ilgili takılıyorum kızlar gerçi benimde bir dönem paylaşmadım biliyorsunuz ama mazeretim vardı ameliyatımdan snr bi süre toparlayamadım ondan oldu öle şimdi bildrmeden sanmıyorum ki bi kaç gün olmuyumm
bence o pudingi en doğru zamanda yemişssin
akşam yesen daha kötü olucaktııı
kalsiii spor yapmasanda kendine uygun bir hareket bul ve onu yap bnce bak ben azar yedim artık başla spora diye hemen mekiklere başladım çünkü acayip göbüşüm vafr sende fazlalığın olduğu yerini seç ve uygun bi hareket bul bncee
çok kötüü diil bnce ama bisküvi yerine ne bileyim yoğurt falan yesene
sadece çikolata olsa tamam ama bisküvi de var, kaçamak.
spor, ara ve ana öğün ok
hatice seninkileri ben yazana kadar yazmışlar ya bi dahakisine de ben veririm artık boncukları
ayy bak hiç denememiştim ama pırasa hauç filan var içinde sen ayrıca bu portakal sulu yemeğin tarifi yaz banaseebucuk kerevize portakal suyu güzel oluyo dene sütlü nuriye de neymiş muhallebi mi ben künefe isterim banane banane:84:
boncukları ben kontrol ediyorum bu hafta kimse boncuksuz kalmayacak meraklanmayın
Semo nun kayıp olmasına alıştık da S.A. nerde bu kızımızın da bir derdi var ama anlatmıyor :26:
kızlar Angelina jolie ile Johnny deppin filmini izledim az önce tourist adı güzeldi izleyin
hatice cim, female dun mesaj yazmi$ canim.
sen ortada yok female yazmi$rin? $a$irdim
sende haklisin silagul ve ozgey, takima geri gelecek olsalardi
arada sirada mesaj yazarlardi, en azindan ayda 1 ker.
Nes cim gelir, ondan unumtluyum.
3 Hatice, tgull, semo takimda
4 burakefsa, pinup, female, nes geri donecek
3 SA, iklimdenizi, therapne cuma gunu belli olucak
2 samanyolu, zinnur 7 ocakta belli olucak
12 takim boyle kalirsa tam tamina oluyoruz.
Baska kimse yok demi canim, yeni uye olarak?
3. TAKIM 187. Etap
Semo ( 67 /67 / 0 / 0.0%)
hatice_84 ( 56.8 / 56.7/ 0.1 / 0.18 % )
pinup ( 60.2 ) (geri donmek uzere ayrildi)
tgull ( 65.3 / 65.3/ 0.0 / 0.00 % )
S_A ( 79.9 / 78.5 / 1.4 / 1.75 % )
female ( 69 / 68 / 1 / 1.45 % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
iklimdenizi (67.7 / 67.7 / 0.00 / 0.00%) (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
3.TAKIM TOPLAM KILO
ayy bak hiç denememiştim ama pırasa hauç filan var içinde sen ayrıca bu portakal sulu yemeğin tarifi yaz bana
bir de tatlım sütlü nuriye baklava aynısı tek farkı şerbetinde süt var inanılmaz bişey ayy off sütlü nuriye diye diye eridim
ayy künefede olur yeterki kendimi incecik göriyim şyle 36 bedene çatırt diye giriyim
ben izledimmvee sonunu tahminde ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?