Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok komikmiş gülmekten öldüm ya

ara ve ana öğünler
su
spor (mükemmel, elimde olsa 10 adet boncuk verirdim )
ama maaaaaalesef kaçamak var, o yüzden 4 boncukta kalıyor.

spora devam

seebu
kalsi
cansu
pinup
hatice
kalsi teşekkür ederim
pinup kız o hundred spordan sayılmaz git mekik çek biraz daha

ben Hatice nin kaptan,Seebunun da yardımcı olmasını onaylıyorum...Aslında ben Haticeyi kaptan biliyordum zaten..Çünkü Hatice hep aramızda,bizi uyarıyor,yardımcı oluyor.doğrusu ben destekliyorum....

hoşçakalın ben takımdan ayrılıyorum beni silin dilerim hepiniz kilo verirsiniz
Arkadaşım bence de yanlış anlaşılma olmuş,gel aramıza birlikte yavaş yavaş verelim kilolarımızı,sizler eski üyesiniz,daha güçlü dostluklarınız vardır mutlaka,alınganlık yapma,gel aramıza....

bence aynen öyle yapalım canım ben sana yardım ederim bir de bu hafta boncukların tablosunu kim yapıyor??

KALSİ arkadaşım aramıza hoşgeldin....:81::81:
Haftasonu çok yoğundum,cumartesi günü mevlüt vardı,ordan kayınpedere geçince geç geldim,pazar da temizlik yaptım,öğleden sonra misafirim vardı,gece 11 e kadarDolayısıyla çok çok dikkat ettim diyemicem...Sadece yürüyüşlerimi yaptım ve suyumu içtim,Aslında oruçluydum ama evde olmayınca cumartesi biraz akşam kaçırdım,dün de öyle....
Bugün sabah çocuklarla erken çıktık evden,hava çok soğuktu ama sözüm vardı onlara...Haliyle dışarda yemek yedikMenümü yazayım
SABAH 1 bardak kefir
Öğlen 1 peymacun,1 bardak ayran(çocuklar sınırsız pizza yediler ben baktım sadece
ARA dondurma
AKŞAM mercimek çorba,makarna,salata,yoğurt,2 parça helva
GECE meyve yicem
Bu arada 1,5 saat yürüdüm,2 litre suyum tamamlanmak üzere
Yaa beni kim puanlayacak,benim eşim Semo ydu,ama sanırım girmiyor...Diziyi izleyip gelirim gene şimdilik hoşçakalın
:81::81:

ayyy çok şapşalım ben
annem hasta yarın hem evdekilere hemde kendime yemek yapıcagım için şimdiden kendi yemeğimi yapıyım dedim
yine çok pis uydurmasyon bişey yaptımm

4 tane pırasa
4 tane havuç
1 adet kereviz
3 diş sarımsak
2 tane küçük yeşil acı biber
pulbiberr

pırasa ve havuç yuvarlak yuvarlak keslicek,kereviz de küçük küçük dogranıck biber ve sarımsakta bir de pul biber dökücez tencereye koyucaz malzemenin üstüne çıkıcak kadar su koyup vericez ateşe vericezz ateşe
piştikten sonrada limn sıkılıcak bolcana yalnız piss salladımm yarın tadına bakıcam artık

canım semo yerine ben veriyim boncuksuz kalmana gönlüm razı olmaz
birinci gün gayet güzel boncuklarken nasıl boncukluyorlardı bilmiyorum ama ben ara öğün boncugu vermiycem ana öğün boncugu kaçamak spor ve su boncugu vericem
ilk gün gayet güzel

ikinci gün
aslında kararında yemişsen bence güzel bir menü herşey var azar azar yenmişse kabulümdür

seninde aklında olsun canım makarnaların pilavların ekmeklerin miktarını belirtiyoruz

seebu
kalsi
cansu
pinup
hatice
kalsi teşekkür ederim
pinup kız o hundred spordan sayılmaz git mekik çek biraz daha

ya hatttiiceee hiç bişi affetmiosun heee

tamam çekicem birazdann:)

yani kızlar zaten hepimiz haticenin kaptan oldunu sanıoduk bu yüzden bnm oyun hatice kaptan sebu yardımcı olsun:) hatta birde ona yardmcı bile seçelim k sıkıntı olmasın

haha olsun canım versen ne olucak versen bile maksat birbirmizi motiveeee etmek

kalsi yorumlamış bana kalmadan kuzum :)

ayy kızlar şuuu 60 a bir iniyim şerefineeee sütlü nuriye yiycem hemde 4 tane :84:

sütlü nuriye diye diye ölcem :90:
ama yasakkk!!
60 I GÖRÜNCE TAKIMA BİRER PORSİYON SÜTLÜ NURİYE
54 Ü GÖRÜNCE TAKIMA BİRER TEPSİ SÜTLÜ NURİYEE

Haklısın aslında :) ama bi bisküvi var bu ara ondan çok yiyorum taktım yani bıkarım inş en kısa zamanda.Eti tadındamı ne öle bi şey :) 4 tane var pakette 1 lira küçük paketlr çok hoş çörekotlusu faln :)

seebucuk kerevize portakal suyu güzel oluyo dene sütlü nuriye de neymiş muhallebi mi ben künefe isterim banane banane:84:
boncukları ben kontrol ediyorum bu hafta kimse boncuksuz kalmayacak meraklanmayın
Semo nun kayıp olmasına alıştık da S.A. nerde bu kızımızın da bir derdi var ama anlatmıyor :26:

seebu
kalsi
cansu
pinup
hatice
samanyolu

pinup ve seebu birbirinizin eşi olmak yaradı size
bu arada neden herkes beni kaptan biliyor anlamadım sılagül varmış eskiden kaptan semo onu bekliyordu sonra püsküütün listede kaptan olmuş tgull de bi ara yardımcıydı sonra istemedi ben de kendi kendimi kaptan yardımcısı ilan ettim çok benimsemişim anlaşılan ay şımardım:82:

ayy bak hiç denememiştim ama pırasa hauç filan var içinde sen ayrıca bu portakal sulu yemeğin tarifi yaz bana
bir de tatlım sütlü nuriye baklava aynısı tek farkı şerbetinde süt var inanılmaz bişey ayy off sütlü nuriye diye diye eridim
ayy künefede olur yeterki kendimi incecik göriyim şyle 36 bedene çatırt diye giriyim

kızlar Angelina jolie ile Johnny deppin filmini izledim az önce tourist adı güzeldi izleyin

ben izledimm vee sonunu tahminde ettim

female cim, ortada bir yanli$ anla$ilma var canim.
niye alinganlilk yapiyorsun, benim yuzumden takimdan gitmene Gönlum razi olmaz.
eger böyle yaparsan, ben giderim.
benim diger mesajlarim gözunden kacmi$ galiba.
a$agidaki mesajlari okursan görursun canim, ben yanlî$imi düzelttim.
haitce de seni, geri donmek uzere ayrildi yazmi$ zaten.

hatice cim, female dun mesaj yazmi$ canim.
sen ortada yok female yazmi$rin? $a$irdim

ben de tahmin ettim bir filmde 2 gizemli yakışıklı olmaz değil mi sütlü nuriyeyi deneyecem ama baklava sevmem ben
uykum geldi oğlan da çoktan uyudu ama eşimin bilgisayarda işi vaar onu bekliyorum yatmak için

Semocum kimsenin giitmesine gerek yok female özel mesaj attım birkaç kere söyleyeceğimi söyledim dönerse döner yapcak bişey yok artık

semooo hazır burdayken sölim neden bu kadar aksatıyorsun bu ara takmı haklısın yğunsun ama
herkesin bi hayat koştrması var zaten bu şekilde sende motive olmazsın gibime geliooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…