Sagol canim.
Okudum.hepsini. Kabul ediyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-43Kaptanlarım benim yazı yazmam gerekiyor ya (sanırım)
Nereye yazcam onu burya mı
Çok teşekkür ediyorum herşey kk için herşey 3. Takım içindi
Yok cnm neden kızalımÇok teşekkür ediyorum herşey kk için herşey 3. Takım içindi
Ama artık normal yiycem bana kızmayın bu kadar derece beklemeyin olur mu (normal dediğim sağlıklı bi diyet bu haftaki gibi şok diyetler Yok)
Hosbulduk canimHoşgeldin cnm aramıza
ne yazısı canım artık buraya yazmıyacakmıyız kız biraz bilgi versene ne yapacağımızı bile bilmiyomKaptanlarım benim yazı yazmam gerekiyor ya (sanırım)
Nereye yazcam onu burya mı
Evet canimAfiyet olsun canum güzel :) kacamagini bugün mü yaptın :)
Masallah maşallah Rabbim nazarlardan korusun bizi :) duyduğum şeyi hemen denerim sonunda yağ yakimi varsa bide :))
Yokta ben biraz sey oldum
VEEE YARIŞŞ BAŞLASIN
1.TAKIMM Tellioğulları
Koç = sahgull
@chemistry_eng
S ssirun
@ciwan_annesi
@fahriyeaba
@Furha63
@BtRt
@Kahverengi211
Y Yasnira
@20_KELEBEK
Sismaniye
2.TAKIM Seferoğulları
Koç = ayulduz
R Rossss68
@tudeel
@cylnslymn
Kaydasay77
Zerosima
N Nurumcan94
Kahsen
OnDeryaa
Yarışmamız yüzde üzerinden olucak yüzdesi en fazla olan takım 1. Olur
Bastır sefer oğulları
Kahsen N Nurumcan94 Zerosima Kaydasay77 @cylnslymn @tudeel R Rossss68
Katılım çokluğu sağlayalım birbirimizi uyaralım kızalım cıssları görünce hadi bakalım bol şans
Takımım harika cansınız yarış başlasınBastır sefer oğulları
Kahsen N Nurumcan94 Zerosima Kaydasay77 @cylnslymn @tudeel R Rossss68
Katılım çokluğu sağlayalım birbirimizi uyaralım kızalım cıssları görünce hadi bakalım bol şans
ilahi dilegim fikir kulun kolen olsundiyetdaşlar bu haftaki aksiyonumuz tellioğlları seferoğulları yarışımız. haftaya da düşüncem kilo gurupları na görw yarışalım isimler bile hazır kıtırlar çıtırlar bu yarışın fikir babası 9.TAKIMDANNorth River K bahar arkadaşım müsadesi olursa tabi fikrini çalmış olmayalım şimdi:)
Arkadaşlar listeye girdik ama açıkçası hic bir fikrim yok napıcaz ne olacak biraz bilgi verirmisiniz
ne yazısı canım artık buraya yazmıyacakmıyız kız biraz bilgi versene ne yapacağımızı bile bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?