Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bireyselde birinci olanlar sırrını yazıyor cnm

Yokta ben biraz sey oldum
Olma cnm inan kötü niyetle söylemiyorum uyarmak zorundayım, tavsiyelere uyarsan sonunda sen karlı cıkıcaksın güven bana
Bugunku menum
Kahvalti
1 yumurta ile yagsiz omlet
1 dilim Kepekli ekmek

Oglen
4 kofte
Yarim kase yogurt

Sutlu kahve

Aksam
Sucuklu yumurta
Domates
Az yagli Mozarella peyniri

Sutlu kahve

2 lt su.
Akşam olmamış cnm
Sucugu arada sabah tercih edebilirsin
sahgull kaptancım ben katılım yapamadim bu hafta biliyorum ama yinede hic sansim yokmu tam 50 sayfa okudum gecmisi isten az once geldim belki bana bi sans daha
Tatlım ben kimseyi geri çevirmek istemiyorum ancak suan zaten takım kadrosu dolu gibi ve liste artık aslanın ağzında sana son şans bu hafta ekstra çaba göstermelisin, açıkcası kızlad bukadar emek verirken çabalarken katılımı olmayan çabalamayan kimseyi listeye almam
Evet bende telliogluuu oldumm. Kizlarrr bu hafta bol bol desteklerinizi tavsiyeleri bekliyorum 50 tanede ip atliyimde yatiyim iyi geceler

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin menemen 2 bardak çay
Oglen yok
Ara 1 bardak nescafe seker kullanmiyorum ne cay ne de necsafede
Aksam salata ayran pazi dolma 4 tane
canım menun guzelbiraz dahamı aktıf olsan ugramadığın gunler oluyor gunluk 5 msj kuralımız var ya

Tesk ederim tamm caliscam odevime

Kilo verenleri tebrik ederim. Bana ragmen birinci olmayi basardiniz :) OnDeryaa seni de ayrica tebrik ederim umarım devami gelir :)
hahahaa deli senikuzu listede kimse yokken senle zero sayesınde 1.liği kapmıştık harcatmam seni sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…