Arkadaşlar listeye girdik ama açıkçası hic bir fikrim yok napıcaz ne olacak biraz bilgi verirmisiniz
ne yazısı canım artık buraya yazmıyacakmıyız kız biraz bilgi versene ne yapacağımızı bile bilmiyom
Olma cnm inan kötü niyetle söylemiyorum uyarmak zorundayım, tavsiyelere uyarsan sonunda sen karlı cıkıcaksın güven banaYokta ben biraz sey oldum
Akşam olmamış cnmBugunku menum
Kahvalti
1 yumurta ile yagsiz omlet
1 dilim Kepekli ekmek
Oglen
4 kofte
Yarim kase yogurt
Sutlu kahve
Aksam
Sucuklu yumurta
Domates
Az yagli Mozarella peyniri
Sutlu kahve
2 lt su.
Tatlım ben kimseyi geri çevirmek istemiyorum ancak suan zaten takım kadrosu dolu gibi ve liste artık aslanın ağzında sana son şans bu hafta ekstra çaba göstermelisin, açıkcası kızlad bukadar emek verirken çabalarken katılımı olmayan çabalamayan kimseyi listeye almamsahgull kaptancım ben katılım yapamadim bu hafta biliyorum ama yinede hic sansim yokmu tam 50 sayfa okudum gecmisi isten az once geldim belki bana bi sans daha
Evet bende telliogluuu oldumm. Kizlarrr bu hafta bol bol desteklerinizi tavsiyeleri bekliyorum 50 tanede ip atliyimde yatiyim iyi geceler
Hehehee o zaman bu hafta da ben yatcam sen çalışcan dimOnDeryaa vay kimin ortisi birinci olmuş benim yerimede calışıyorsun degılmı
canım menun guzelBugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin menemen 2 bardak çay
Oglen yok
Ara 1 bardak nescafe seker kullanmiyorum ne cay ne de necsafede
Aksam salata ayran pazi dolma 4 tane
iyi geceler canısı bende sporlarımızı duzenlıyım yarın açıklayalım incimiz kim çürek elmamız kım:)Herkese iyi geceler
eyu gecelerrrHerkese iyi geceler
Hep destek tam destek yola devam azimle.Evet bende telliogluuu oldumm. Kizlarrr bu hafta bol bol desteklerinizi tavsiyeleri bekliyorum 50 tanede ip atliyimde yatiyim iyi geceler
Teşekkür ederiz kaptanım
Buhafta çok kasma canısıHehehee o zaman bu hafta da ben yatcam sen çalışcan dim
Teşekkür ederiz kaptanım
Bizdende size sevgilerrrr
Tesk ederim tamm caliscam odevimeBireyselde birinci olanlar sırrını yazıyor cnm
Olma cnm inan kötü niyetle söylemiyorum uyarmak zorundayım, tavsiyelere uyarsan sonunda sen karlı cıkıcaksın güven bana
Akşam olmamış cnm
Sucugu arada sabah tercih edebilirsin
Tatlım ben kimseyi geri çevirmek istemiyorum ancak suan zaten takım kadrosu dolu gibi ve liste artık aslanın ağzında sana son şans bu hafta ekstra çaba göstermelisin, açıkcası kızlad bukadar emek verirken çabalarken katılımı olmayan çabalamayan kimseyi listeye almam
6. hisler kuvetlimi senin canısı ben çok inanırım öyle şeye
oyy kaptanların kralı gelmişSevgili kardeş takımım birinciliginizi canı gönülden kutluyorum sahgulcum tebrikler sevgilerle
hahahaa deli seniKilo verenleri tebrik ederim. Bana ragmen birinci olmayi basardiniz :)OnDeryaa seni de ayrica tebrik ederim umarım devami gelir :)
yeni gördüm msjını:) otomatik ford fusion deniyor geniş araba seviyorum kuzumu:)Canim bende acemi arabası almak istiyorum sen ne aldın markası nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?