Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

SEFEROGULLARI GELIN YAMACIMA
@Gencanne68
T tudeel
cylnslymn
Kaydasay77
Zerosima
N Nurumcan94
@shimarik
OnDeryaa

DİYETDAŞLARIM BU ALEMDE KAYBETTIM TEK YARIŞ İDDAA YOKTUR ŞİMDİDE SİZİN EMEĞİNİZ ÇABANIZ SAYESINDE ALICAZ BU YARIŞI
TELLİOĞULLARINA KAPTIRMAK YOK YEŞİL VADİYİ:)

EVET KIZLAR KOÇUNUZ OLDUGUMU GÖRE BEN NE DERSEM ONU YAPMALISINIZ
DİNLERSENİZ BENİ ZARARLI ÇIKMAZ HEM YEŞİL VADİ BİZİM OLUR BU YARIŞI ALIRIZ HEMDE GUZEL BI KILO KAYBI YASARIZ

REÇETEYI HAZIRLIYORUM SİZEDE UYGULAMASI KALIYR AMAN TELLİOĞULLARI DUYMASIN:)

1.SPOR KONUSUNDA GENELDE İYİYİZ LAKİN SİZDEN RİCAM PERŞEMBEYE KADAR DÜZENLİ YAPALIM ÖZELLİKLE TERLETICEK KALBI HAFİF KALBI HIZLANDIRACAK ŞEKİLDE OLSUN

2.TAKIMIMDAKİ HERKESEDEN 2.5 LT ,EN AZ 2LT SU TUKETMELERINI BEKLIYORUM

3.BİTKİ ÇAYI BU HAFTA HAYATIMIZA SOKUYORUZ GUNLUK 2 FİNCAN YEŞİL ÇAY YAHUTTA BENZERI ÇAYLAR TUKETMEYE DIKKAT EDIYORUZ
4.GENÇLER ŞİŞLİK YAPICAK BESINLER EN GEÇ PAZARTESI AKŞAMINA KADAR TUKETILSIN SONRA ISTEMIYORUM KURUFASULYE NOHUT KARNABAHAR GIBI SİZ KENDINIZI DAHA IYI BILIRSINIZ ŞİŞİREN BESİNLERDEN UZAK DURUYORUZ

5.KARBONHIDRATTAN CUMAYA KADAR UZAK DURUN CUMA BIZ KAZANIRSAK SÖZ ÖDUL VERICEM SIZE:)EKMEK SABAH TÜKETİLSİN LÜTFEN

6.PERŞEMBEYE KADAR SAĞLIKLI BESINLERDEN AÇ KALMIYCAK ŞEKİLDE TUKETIYORUZ MİSAL AKSAM TEK ÇEŞIT YENILECEKSE KOCA TABAK SEBZE YENILEBILIR SALATA EŞLİĞİNDE YADA GUZEL Bİ TAVUK YEMEGI PERŞEMBEYE KADAR ŞOK DİYET İSTEMİYORUM PERŞEMBE BENDE O İRADE VAR DİYEN DİYET ARKADAŞLARIMA VE ERTESİ GUN YIYECEKLERE SALDIRMIYCAKLARININ SÖZUNU VERIRLERSE BI DETOKS PATLATABILIRIZ

7.YEMEKLERDE YOGURT OLMAZSA OLMAZIMIZ OLSUN PUL BİBER KATMAYA ÇALIŞALIM VE KIZLAR SPOR ÖNCESI YA ŞEKERSIZ KAHVE YADE YEŞIL ÇAY KESINLIKLE TUKETELİM

8.SPOR SONRASI SUTUN IYI GELDIGINI DUYDUM DENEMEKTE FAYDA VAR
VE VE EN ÖNEMLİSİ AYNAYA BAKIP KENDINIZLE KONUŞMANIZI İSTİYORUM DİYİNKİ ORDAKİ GÜZEL ZARİF KADINA ;SANA GÜVENİYORUM SEN NELER BAŞARDIN SEN NE ZAFERLER KAZANDIN Bİ TELLİOĞULLARINIMI YENEMİYECEKSİN GÜLDÜRME BENİ İKİMİZDE BİLİYORUZ BUNU YAPABİLİRSİN..

HAYDI BİSMİLLAH

Süpeüpersinnn canım bu hafta emin ol elimden gelenin en iyisinin de iyisini yapacağım bu hafta bu yarış bizimmmm :)

3. Takım yeni üye listesi

@shimarik = 19/02/2017, başlangıç kilosu 61,2 , hedef kilosu 56 , listeye girebileceği tarih 10/03/2017
@Furha63 = 19/02/2017, başlangıç kilosu 62,7 , hedef kilosu 56 , listeye girebileceği tarih 10/03/2017
S sedoshhh123 = başlama tarihi 01/03/2017, başlama kilosu 71,2 , hedef kilosu 55 , listeye girebileceği tarih 17/03/2017
F fahriyeaba = başlama tarihi 02/03/2017, başlama kilosu 79,4 , hedef kilosu 65 , listeye girebileceği tarih 17/03/2017
minnak = başlama tarihi 02/03/2017, başlama kilosu 73,2 , hedef kilosu 64 , listeye girebileceği tarih 17/03/2017
Sismaniye = başlama tarihi 10/03/2017, başlama kilosu 76, hedef kilosu 58, listeye girebileceği tarih 24/03/2017
20_KELEBEK = başlama tarihi 10/03/2017, başlama kilosu 63,6 , hedef kilosu 52 , listeye girebileceği tarih 24/03/2017

hahahaa deli senikuzu listede kimse yokken senle zero sayesınde 1.liği kapmıştık harcatmam seni sana

Tesekkur ederim Fitt_anne desteklerin benim icin cok onemli :) her ne kadar kader bizi ayirsa da :)) sefer ve telli olarak :)

Mervecim teşekkür ederiz biZde sizi kutlarız cnm
Ayrıca senide tabiki

Fıstık sen ben yok biz takımız birbirimizin eksiklerini kapatıcaz bu derece hepimizin

Tesekkur ederim kaptan :)

Ama ama ama yarın sınav var sonra da müze gezisi ben biraccık karbonhidrat için izin istiyorum söz nereye gidilecekse en sağlıklı ve düşük kalorili olanı seçicem. Çok stresliyim zaten naapcam barajı geçcem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…