Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahverengi211 cnm senin bağırsak floran bozulmuş bu hafta imkanın varsa araöğünlerde kefir iç cnm mayası aktarlarda var bi dönem çok yapıyordum baya faydalı bağırsaklar için
Deneyeyim sahgull tesekkur ederim. Diyete baslayana kadar hergun saatli bi sekilde wc cikardim. Diyete bi basladim bicak gibi kesildi ben de anlamadim

Dünkü Menüm

Sabah (07:30)

Tambuğday ekmeğinden yapılmış peynirli domatesli tost

Ara (10:00)
Türk Kahvesi+ çaylar

Öğle (12:30)
Sebzeli sulu köftenin susuz 5 küçük top köftesi
1 kase pul biberli cacık
1 adet portakal

Ara (15:00)
Türk Kahvesi + çaylar+ madensuyu

Akşam (19:30)

1 kase mercimek çorbası (yağsız ve unsuz)
4 yemek kaşığı taze fasulye
yoğurt

Akşam yemeğinden sonra hiçbir atıştırmalık kesinlikle yok
3 lt su
Spor olarak 100 ip atlama

Kızlar spor için vakit bulamıyorum. Malum Çalışıyorum sabah 6,30 da güne başlayıp akşam 19:00 gibi evde oluyorum. Akşam ev işleri ve 3 yaşında bir kızım olunca bende bitip tükeniyorum. Spor için pratik çözümler arıyorum bu aralar. Ve nette gördüm trambolin kısa sürede çok işe yarıyormuş. Kullanan var mı almayı düşünüyorum. Gerçi kızımda bayılıyor zıplamaya onun için de düşünüyorum. Ne dersiniz.

Karşı komşum aldı 3.gün bana satmak istedi ben almayınca haftasına başkasına sattı ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum

Benimmm varr
Muhteşemm bişeyy
Kosu bandında bile aynı tadı alamıyorum
Bayada yorucu
Azar azar başlayıp arttırmak gerekiyor birden yüklenirsen kasların çok zorluyor
Tavsiye ederim kesinlikle

Tabi dizlerinde falan yada bel fıtıgı gibi bi sağlık sorununun olmaması lazım

15 dk bile ter içinde kalıyorsun

Harika menü

Karşı komşum aldı 3.gün bana satmak istedi ben almayınca haftasına başkasına sattı ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum
Aman cnm sakın sen kesinlikle deneme bile
Ama gercekten ben bi dönem düzenli kullandım çok faydasını gördüm
Vücudu şekillendiriyor resmen

Aman cnm sakın sen kesinlikle deneme bile
Ama gercekten ben bi dönem düzenli kullandım çok faydasını gördüm
Vücudu şekillendiriyor resmen
Ben hiç yapamadım zaten bir iki zıpladım olmuyo indim komşum da bi rahatsızlığı yoktu ama dizleri çok ağırdı bide kullanışlı değil dedi

Yasasin seferogullari yanliz ben çok gazageldim alacaz yesilvadiyi başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…