Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN GÜNAYDIN 3.TAKIM ÇITIRLARI BU HAFTA DİYETLE SPORLA KOÇU OLDUĞUM SEFEROĞULLARINI DESTEKLEMEYE KARAR VERDİM.. BENİM KELEBEKLERİM KAZANMA ADINA AÇLIKLA MÜCADELE EDERKEN BEN HOMİNİGIRTLAKK YİYEMEZDİM:)
1BARDAK SUYUMU İÇTİM FİLTRE KAHVEMİ İÇİYORUM VE YÜRÜYÜŞE ÇIKICAM

Bu hafta sanki artı çıkcak gibi hissediyorum.
Hiç neşeli uyanmadım
6. His diyorum ve kahvaltıya gidiyorum

Canim benim elbette basaricaz. Bak burda kac tane kadiniz. Iyi birsey icin ugrasiyoruz.bu bile okdr kiymetliki. Hepimiz daha saglikli olmak icin kendimizi daha i hissetmek icin ugrasiyoruz. Ve brbrmzide hep gazliyoruz.bence bu cok kiymetli birsey.
Bana bir gun bir tane kadin dediki bu kilolulari anlamiyorum ya hani kocanizda boyle bir kadin istiyor mu falan dedi.inan beynimde sigorta atti.tartismayi kavgayi seven biri degilim.27yasindym bir insana 1 tokat atmisligim yoktur. Sadece dedimki ben biraz fazla kilom var die cirkin bi kadin degilim ben gayet kendine guvenen guzel.bir kadinim ayrica esimle aramizda birbirimizi elestirmeye dair bir muhabbet degil olmaz asla aksine brbrmzn her zama. Guzel yonlerine odaklaniriz.o sizin sorununuz diyip gectm. Ama o gun beni asagilamasi kalitesiz bir sekilde hele. O gun diyete karar verdim.smdi de diyorki boyun fln ne kdr guzel manken gibi olacaksn dio.
Oyzdn burdaki destegi iyi niyeti ck kiymetli goruyorm ben.cok acimasiz insanlar var malesef.ayrica guzellik algisi zayiflik algisi kadina dayatilmaya baslanmis. Bu da cinsiyetcilikte ayri nokta:)

azimli sıçanım, haftanın gözbebeği ozaman sana güveniyorum seni etkilemiycek şekilde olsun lütfen neolur

Bu hafta sanki artı çıkcak gibi hissediyorum.
Hiç neşeli uyanmadım
6. His diyorum ve kahvaltıya gidiyorum
sopayı çıkartma bana
güzellik bu haftanın açlığının yorgunluğuyla azcık şundan birazcık bundan alırsan artı çıkarsın ayrıca detokslar sonrası dahada dikkat etmek lazım, bebişim negatif enerji istemiyorum beyni kodlamak yok bu haftada Anterior seferoğulları için en az 1kilo verecek elinden geleni yapınca bedeni ona istediğini veriyor çünkü

Haklisin. Boyle dusunup insanlari bu sekilde yargilayan bir insanin yakin zamanda hali perişan olur sen de gorursun zaten. Kilo asiri olmadiktan sonra guzellik cirkinlik ölçütü degildir bana gore de ama biraz estetik olmak gerek. Balik etli ama sekilli olmak gibi. Bunu da sporla yapabiliriz. Evet burasi cok onemli :) iyi ki varsiniz hepiniz :)

Dun gece 1gibi konserden ciktik.aksam dogru duzgun yemeynce midem kazindi. Esim diyorki hadi bsyler yiyelim
Ben ayni bu mod:)))
Aaaa dedim her yerde kapali tuhhh:)
Eve gidince tost fln yersin dedim. Evet dese kendimi tutamicaktim. Eve geldik 1kuru kayisi attim agzima. Snra uyudum ztn.:)

Dilek ablacim sen bu siralari beni gormuorsn sanki gibi noldu farkinda olmadan uzdum mu seni
canım benim ben hepinizden okadar çok memnunumki sürekli sizi anlatıyorum diğer takımdaki arkadaşlarıms bizim kızlar süper ne takımı ihmal ediyorlar ne kaçamak yapıp bizi yoruyorlar diye sadece geçmişin hepsini okuyamıyorum bazen bazı msj kaçırıyorum balımm

Ben sana yat uyu demedim mi

Tamam ablacim ozaman. Farkinda olmadan kimseyi uzmek istemem. Seviyorum sizleri

bende dün komşuya davetliyim yeter artık bune dedim gün adı altında hamurişlerini dayıyolar bendede hayır diyecek nefis yok, dedim gitmiyorum ben spora gidicem kimin konserine gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…