:))) yerim senivardir kaptanin bi bildigi deme oyle :))
Canim benim elbette basaricaz. Bak burda kac tane kadiniz. Iyi birsey icin ugrasiyoruz.bu bile okdr kiymetliki. Hepimiz daha saglikli olmak icin kendimizi daha i hissetmek icin ugrasiyoruz. Ve brbrmzide hep gazliyoruz.bence bu cok kiymetli birsey.Basaricaz dimichemistry_eng :)
azimli sıçanım, haftanın gözbebeği ozaman sana güveniyorum seni etkilemiycek şekilde olsun lütfen neolurAma ama ama yarın sınav var sonra da müze gezisi ben biraccık karbonhidrat için izin istiyorum söz nereye gidilecekse en sağlıklı ve düşük kalorili olanı seçicem. Çok stresliyim zaten naapcam barajı geçcem mi
Teşekkür ediyorum kaptanım bugün dikkat edeyim bari kalkıp lesli sonra haşlanmış yumurtaazimli sıçanım, haftanın gözbebeği ozaman sana güveniyorum seni etkilemiycek şekilde olsun lütfen neolur
Dilek ablacim sen bu siralari beni gormuorsn sanki gibiazimli sıçanım, haftanın gözbebeği ozaman sana güveniyorum seni etkilemiycek şekilde olsun lütfen neolur
Snn menulerle evdeki mutfak masrafi azalir canim:) ideal eş hatun valla. Az yiyor oz yiyor. :)Teşekkür ediyorum kaptanım bugün dikkat edeyim bari kalkıp lesli sonra haşlanmış yumurta
sopayı çıkartma banaBu hafta sanki artı çıkcak gibi hissediyorum.
Hiç neşeli uyanmadım
6. His diyorum ve kahvaltıya gidiyorum
Canim benim elbette basaricaz. Bak burda kac tane kadiniz. Iyi birsey icin ugrasiyoruz.bu bile okdr kiymetliki. Hepimiz daha saglikli olmak icin kendimizi daha i hissetmek icin ugrasiyoruz. Ve brbrmzide hep gazliyoruz.bence bu cok kiymetli birsey.
Bana bir gun bir tane kadin dediki bu kilolulari anlamiyorum ya hani kocanizda boyle bir kadin istiyor mu falan dedi.inan beynimde sigorta atti.tartismayi kavgayi seven biri degilim.27yasindym bir insana 1 tokat atmisligim yoktur. Sadece dedimki ben biraz fazla kilom var die cirkin bi kadin degilim ben gayet kendine guvenen guzel.bir kadinim ayrica esimle aramizda birbirimizi elestirmeye dair bir muhabbet degil olmaz asla aksine brbrmzn her zama. Guzel yonlerine odaklaniriz.o sizin sorununuz diyip gectm. Ama o gun beni asagilamasi kalitesiz bir sekilde hele. O gun diyete karar verdim.smdi de diyorki boyun fln ne kdr guzel manken gibi olacaksn dio.
Oyzdn burdaki destegi iyi niyeti ck kiymetli goruyorm ben.cok acimasiz insanlar var malesef.ayrica guzellik algisi zayiflik algisi kadina dayatilmaya baslanmis. Bu da cinsiyetcilikte ayri nokta:)
Verdim zaten yi yiiiAma ama ama yarın sınav var sonra da müze gezisi ben biraccık karbonhidrat için izin istiyorum söz nereye gidilecekse en sağlıklı ve düşük kalorili olanı seçicem. Çok stresliyim zaten naapcam barajı geçcem mi
canım benim ben hepinizden okadar çok memnunumki sürekli sizi anlatıyorum diğer takımdaki arkadaşlarıms bizim kızlar süper ne takımı ihmal ediyorlar ne kaçamak yapıp bizi yoruyorlar diyeDilek ablacim sen bu siralari beni gormuorsn sanki gibinoldu farkinda olmadan uzdum mu seni
Yapalim tabii ki :)Kahverengi211 . Canim ikimizde telliogullarindaniz. Ozaman spor lutfen birlikte yapalim:)
Persembeye kadar durmadan yapalim mi canim.
Ben sana yat uyu demedim miEki Görüntüle 1966036 GÜNAYDIN GÜNAYDIN 3.TAKIM ÇITIRLARIBU HAFTA DİYETLE SPORLA KOÇU OLDUĞUM SEFEROĞULLARINI DESTEKLEMEYE KARAR VERDİM.. BENİM KELEBEKLERİM KAZANMA ADINA AÇLIKLA MÜCADELE EDERKEN BEN HOMİNİGIRTLAKK YİYEMEZDİM:)
1BARDAK SUYUMU İÇTİM FİLTRE KAHVEMİ İÇİYORUM VE YÜRÜYÜŞE ÇIKICAM
Tamam ablacim ozaman. Farkinda olmadan kimseyi uzmek istemem. Seviyorum sizlericanım benim ben hepinizden okadar çok memnunumki sürekli sizi anlatıyorum diğer takımdaki arkadaşlarıms bizim kızlar süper ne takımı ihmal ediyorlar ne kaçamak yapıp bizi yoruyorlar diyesadece geçmişin hepsini okuyamıyorum bazen bazı msj kaçırıyorum balımm
bende dün komşuya davetliyim yeter artık bune dedim gün adı altında hamurişlerini dayıyolar bendede hayır diyecek nefis yok, dedim gitmiyorum ben spora gidicemDun gece 1gibi konserden ciktik.aksam dogru duzgun yemeynce midem kazindi. Esim diyorki hadi bsyler yiyelim
Ben ayni bu mod:)))
Aaaa dedim her yerde kapali tuhhh:)
Eve gidince tost fln yersin dedim. Evet dese kendimi tutamicaktim. Eve geldik 1kuru kayisi attim agzima. Snra uyudum ztn.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?